Η Φάρμα: Στην κόντρα του Βασίλη με τον Γιάννη το κοινό πήρε ξεκάθαρη θέση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Φάρμα: Στην κόντρα του Βασίλη με τον Γιάννη το κοινό πήρε ξεκάθαρη θέση

Ο Βασίλης Κουμανάκος ήταν ο πρώτος προτεινόμενος και ξαφνικά η πράσινη ομάδα - και ο Γιάννης Σταμέλος - θυμήθηκαν πως δεν παίζει με γνώμονα το καλό της ομάδας και είναι «γλίτσας».

Ποιος θα τον περίμενε πως με την πρώτη ασυλία που θα έχαναν οι πράσινοι στην Φάρμα θα ξεκινούσαν ίσως και οι πιο επικές κόντρες που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Ο Νίκος έδιωξε την Σόνια, αλλά παρέμεινε στη Φάρμα μαζί με την τοξικότητά του λένε στο Χ

Αυτό πρόσεξε άλλωστε, και ο «θείος Λεό» πριν καν ξεκινήσουν να μιλούν οι παίκτες στο δικό τους μίνι συμβούλιο και πριν καν ο Παύλος, ως αρχηγός της ομάδας, ανακοινώσει τον πρώτο μονομάχο.

Ο Βασίλης «άναψε» φωτιές με τη δήλωσή του

Στην φετινή Φάρμα έχει παρατηρηθεί και στις δύο ομάδες πως υπάρχει κόντρα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Τι το ήθελε λοιπόν, ο Βασίλης να πει πως σε περίπτωση που ψηφιστεί και αποχωρήσει θα αφήσει πίσω ως αρχηγό την Λίνα, η οποία είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Ο Βασίλης Κουμανάκος στη Φάρμα: Από το bullying ως υπέρβαρος, νικητής της ζωής και υπεραθλητής

Εκεί ήταν που ξεκίνησε μια ολόκληρη διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και τον Παύλο με τον Γιάννη που του έλεγαν πως δεν σκέφτεται με γνώμονα τους συμπαίκτες του που θα μείνουν πίσω του και πως στην ουσία το να αφήσει την Λίνα αρχηγό θα ήταν μια πράξη εκδικητική προς όλους όσους ήθελαν να βγει μονομάχος.

Η διπλή αποχώρηση και η ανατροπή με τον Βασίλη

Η ένταση συνεχίστηκε και στην συνάντηση που είχε η πράσινη ομάδα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος χάλασε λίγο περισσότερο τα σχέδια του Παύλου, του Γιάννη και της κλίκας τους με τη διευκρίνησή του για την πρώτη μονομαχία ever με ζευγάρια που θα δούμε.

Ο Παύλος πίστευε πως θα έδινε τα ονόματα δύο συμπαικτών του για να βγουν μονομάχοι της εβδομάδας (τα οποία θα ήταν του Βασίλη και της Φένιας), ενώ όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο Παύλος θα έπρεπε να δώσει το όνομα ενός παίκτη κι εκείνος ο παίκτης με τη σειρά του θα έλεγε με ποιον συμπαίκτη του θα ήθελε να μονομαχήσει ενανίον του άλλου ζευγαριού που θα προκύψει, αναλόγως με το ποια ομάδα θα χάσει την ασυλία.

Ο Βασίλης έκανε λοιπόν, μια κίνηση «ρουά μάτ», επιλέγοντας την Μαρία Γιαννοπούλου, την πιο δυνατή παίκτρια της πράσινης ομάδας για να παίξουν ως συμπαίκτες στην μονομαχία και ή να κερδίσουν ή να αποχωρήσουν και οι δύο μαζί.

Αυτό φυσικά ενόχλησε την κλίκα των πρασίνων, αλλά και τον Γιάννη Σταμέλο, ο οποίος τον κατηγόρησε πως ενώ έλεγε πως σκέφτεται να φύγει τελικά επέλεξε την πιο δυνατή παίκτρια για να τον βοηθήσει να μείνει. Αυτό βέβαια, που σκέφτηκε και ο Γιάννης αλλά και όλοι οι πράσινοι με αυτή την επιλογή του Βασίλη είναι πως επειδή εκείνος είναι πιο αδύναμος αγωνιστικά, αν χάσουν εκείνος με την Μαρία, η πράσινη ομάδα θα αποδυναμωθεί στο γυναικείο κομμάτι.

Άρα είτε με αρχηγό την Λίνα, είτε χωρίς θα τους έχει κάνει κακό.

Στο σημερινό επεισόδιο πάντως, ο Γιάννης θα συνεχίσει να προσπαθεί να βλάψει την εικόνα του Βασίλη στην ομάδα - ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει με πολύ ηρεμία όλες αυτές τις κόντρες - αποκαλώντας τον «γλίτσα» και υπονοώντας πως το μυαλό του μόνο στο παιχνίδι δεν το έχει, αλλά μάλλον στις συμπαίκτριές του.

Το Χ στηρίζει ξεκάθαρα τον Βασίλη

Η συμπεριφορά αυτή του Γιάννη, έστρεψε το Χ εναντίον του -παρότι ενδεχομένως σε κάποια πράγματα να έχει δίκιο- με ο κοινό να μιλάει για άλλον έναν τοξικό παίκτη.

DPG Network