Φάρμα: Γιατί ενοχλεί τόσο τους άντρες που οι γυναίκες δείχνουν τη δύναμή τους σε κάθε αγώνισμα;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φάρμα: Γιατί ενοχλεί τόσο τους άντρες που οι γυναίκες δείχνουν τη δύναμή τους σε κάθε αγώνισμα;

O Nίκος από τη γαλάζια ομάδα δεν θέλει γυναίκα ξανά στη θέση του αρχηγού, παρότι χάρη στις γυναίκες αρχηγούς που είχε η ομαδα του, κέρδισαν και την αγελάδα και τις 20 κότες.

Μετά την πρώτη υποψήφια για τη μονομαχία, η οποία είναι η Σόνια Παπλεκάι, οι δύο ομάδες της Φάρμας αγωνίστηκαν σε δύο αγωνίσματα επάθλου.

Το πρώτο έπαθλο αφορούσε 20 κότες και το δεύτερο 20 γίδια.

Κίμωνας Κουτσόπουλος: Με τιράντες, τραγιάσκα και μπότες σαν τον μπαμπά Λεωνίδα στη Φάρμα

Παρακολουθώντας κανείς το επεισόδιο αρχικά, θα παρατηρούσε ξανά πως τα αγωνίσματα είναι ιδιαίτερα σκληρά φέτος, ενώ πρωταγωνίστριες ξεκάθαρα ήταν οι γυναίκες, οι οποίες δείχνουν τη δυναμική τους όχι μόνο στο κομμάτι της στρατηγικής αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το κοτέτσι που έχτισαν οι γυναίκες της Γαλάζιας ομάδας

Όπως ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο επιστάτης της Φάρμας και στις δύο ομάδες για να καταφέρουν να κερδίσουν τις 20 κότες θα έπρεπε πρώτα να φτιάξουν ένα κοτέτσι το οποίο θα ήταν ικανό να τις φιλοξενήσει. Όμως, οι άντρες απαγορευόταν να διαγωνιστούν και κάπως έτσι οι γυναίκες είχαν την τύχη των ομάδων στα χέρια τους.

Μήπως η Φάρμα είναι το καλύτερο survivor game που έχουμε δει τώρα τα τελευταία χρόνια;

Φυσικά, ο ίδιος αφού τους έδωσε όλες τις οδηγίες και τα σχέδια για να κατασκευάσουν τα κοτέτσια, ήταν και ο τελικός κριτής αυτής της πρώτης δοκιμασίας που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (1/10).

Παρότι, τόσο οι γυναίκες και των δύο ομάδων έκαναν πολλή καλή δουλειά, ακούγοντας τις συμβουλές των αντρών, η ομάδα που κέρδισε ήταν η γαλάζια, με αρχηγό τη Λαρού.

Όσο κι αν ο Νίκος δεν δείχνει να εμπιστεύεται την αρχηγό της ομάδας του, εκείνη κατάφερε να φέρει τη νίκη στους γαλάζιους, αφού δεν βιάστηκε όπως ο Παύλος, ο αρχηγός της πράσινης ομάδας, και πρόσεξε εξ' αρχής να μην υπάρχουν κενά στο κοτέτσι που έφτιαχναν.

Η Φένια και η Καλλιόπη έδειξαν πόσο δυνατές είναι εκνευρίζοντας τον Νίκο

Στο δεύτερο αγώνισμα επάθλου οι δυο ομάδες δυσκολεύτηκαν περισσότερο, αφού για να καταφέρουν να κερδίσουν θα έπρεπε στο τέλος της δοκιμασίας δύο άτομα να κρατάνε τα σχοινιά μιας μεγάλης πλατφόρμας, την ώρα που άλλοι δύο συμπαίκτες τους έπρεπε να φτιάξουν μια φράση χρησιμοποιώντας κάποια κυβάκια.

Φυσικά αυτή ήταν πολύ κουραστική διαδικασία ειδικά για τις γυναίκες της πράσινης ομάδας που κρατούσαν τα σχοινιά. Στην μπλε αυτόν τον ρόλο είχαν αναλάβει ο Νίκος και ο Φίλιππος.

Τελικά η πράσινη ομάδα ήταν η νικήτρια και πήρε τα 20 γίδια.

Αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον Νίκο, ο οποίος βλέποντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς της Φένιας και της Καλλιόπης χωρίς λόγο θίχτηκε.

«Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Έχω αρχίσει να μετανιώνω την πρώτη στιγμή που αφήσαμε κοπέλα να γίνει αρχηγός. Βασικά τη συγκεκριμένη κοπέλα», είπε ο ίδιος με το Χ να μιλάει για τον πιο τοξικό παίκτη της Φάρμας.

Screenshot-(1506).jpg

Για να είμαστε δίκαιοι μέχρι στιγμής στο παιχνίδι δεν είναι μόνο ο Νίκος που φαίνεται να έχει θέμα με τις συμπαίκτριές του, αλλά και άλλοι παίκτες. Στην πάσινη ομάδα για παράδειγμα η Φένια Τέρπου μέχρι στιγμής δείχνει πολύ δυνατή στο κομμάτι του reality λέγοντας την άποψή της χωρίς να φοβάται, ενώ προκάλεσε ξεκάθαρα την ομάδα της - και τον Γιάννη κατά βάση που είπε πως δεν θα την κρατούσε στην ομάδα - αν θέλει να τα «πουν» στον στίβο μάχης.

Στο σημερινό επεισόδιο πάντως, ο Νίκος και πάλι θα τσακωθεί με γυναίκα από την ομάδα του κι αυτή δεν είναι άλλη από την Σόνια, η οποία απλά θέλει εκείνος να μην μοιράζεται τα του «οίκου» τους με την αντίπαλη ομάδα.

DPG Network