P. Diddy: Oι θάνατοι που συνδέονται με το όνομά του και η αποκάλυψη του Eminem για ακόμα ένα θύμα

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η υπόθεση του P. Diddy όλο και περιπλέκεται, αφού ένα τραγούδι του Eminem τον συνδέει με τον θάνατο ακόμα ενός ράπερ και όχι μόνο του Tupac. 

Η υπόθεση του P. Diddy όλο και περιπλέκεται και ήταν να μην γίνει η αρχή. Ο μεγιστάνας της rap μουσικής συνελήφθη στις 17 Σεπτέμβρη μετά από διάφορες καταγγελίες που βαραίνουν το όνομά του.

Ο Νίκος Βουρλιώτης λέει εδώ & χρόνια πως ο Diddy βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία Tupac - & όχι μόνο

Από τη μία η πολιτεία κατηγορεί τον Sean diddy Combs για trafficking και την επιχείρησή του για εγκληματικές ενέργειες, όπως απαγωγές και εκβιασμούς, από την άλλη υπάρχουν και κάμποσες εκατοντάδες καταγγελίες από ιδιώτες που αναφέρουν ότι ο ίδιος τους κακοποίησε σεξουαλικά, ναρκώνοντάς τους με απαγορευμένες ουσίες.

Δεν έιναι τυχαίο άλλωστε, που από το σπίτι του η αστυνομία αφαίρεσαι 1000 μπουκάλια με baby oil, αφού πιθανότατα δεν περιείχαν το απλό ενυδατικό προϊόν, αλλά τις ουσίες που χρησιμοποιούσε για τα θύματά του.

Οι θάνατοι με τους οποίους συνδέεται αυτή τη στιγμή το όνομα του P. Diddy

Tupac

Ήδη η οικογένεια του Τupac (Tupac Amaru Shakur‎‎, όπως ήταν ολόκληρο το όνομα του), του γνωστού ράπερ που δολοφονήθηκε το 1996 στα 25 του χρόνια, έχει προσλάβει δικηγόρο για να ερευνήσει αν τελικά η απώλειά του ήταν αποτέλεσμα εντολής που δόθηκε από τον P.Diddy.

Πιο συγκεκριμένα ήταν 13 Σεπτέμβρη του 1996, όταν ένας άντρας με όπλο σε μια λευκή Cadillac πυροβόλησε τον Tupac τέσσερις φορές στο στήθος σε ένα φανάρι στο Las Vegas.

Μια έρευνα των Los Angeles Times που δημοσιεύθηκε το 2002 διαπίστωσε ότι οι μη συνεργάσιμοι μάρτυρες και η ελάχιστη καταδίωξη των συμμοριών που σχετίζονται με συμμορίες οδήγησαν σε μια ανεξιχνίαστη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

O Tupac άνηκε στην Death Row Records, αντίπαλη δισκογραφική της εταιρείς του P. Diddy, την Bad Boy Records. Αν και έφυγε πολύ μικρός σε ηλικία τα άλμπουμ του είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, τα κομμάτια του έφτασαν μέχρι και στο No1 του Billboard, ενώ ο ίδιος θεωρείται από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της ραπ μουσικής. Μάλιστα, στα 24 του είχε λάβει τις πρώτες του δύο υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy.

Δύο χρόνια πριν δολοφονηθεί ωστόσο, ο Tupac έπεσε θύμα επίθεσης και ληστείας, όταν βρισκόταν έξω από το στούντιο για να ηχογραφήσει το τραγούδι ενός άλλου καλλιτέχνη. Το περίεργο είναι πως στο ίδιο κτίριο βρισκόταν και ο ράπερ The Notorious B.I.G. αλλά και ο P. Diddy, ενώ μετά από όλα αυτά ο Tupac κατηγόρισε τον Notorious για την επίθεση που δέχθηκε.

Την αμέσως επόμενη μέρα ο Tupac καταδικάστηκε ψευδώς για σεξουαλική επίθεση και οδηγήθηκε στην φυλακή. Ενώ βρισκόταν εκεί, κυκλοφόρησε το τρίτο του άλμπουμ Me Against the World και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ενώ ο Notorious κυκλοφόρησε το single Who Shot Ya.

Αν και οι στίχοι του τραγουδιού δεν αναφέρονται σε κάποια απόπειρα δολοφονίας ο Tupac ερμήνευσε το τραγούδι ως προσωπική επίθεση εναντίον του.

Μετά την αποφυλάκιση του, ο Tupac κυκλοφόρησε το τέταρτο του άλμπουμ All Eyez on Me, μια τεράστια κριτική και εμπορική επιτυχία. Αρκετά από τα κομμάτια του άλμπουμ περιέχουν κρυμμένες προσβολές προς τον Notorious και την Bad Boy Records.

Τυχαία όλα αυτά; Ίσως όχι.

«Δικαιοσύνη για τον Justin»: Πώς το σκάνδαλο P. Diddy αποκάλυψε την πραγματική σχέση Combs-Bieber

Και εδώ έρχεται ο Eminem και πάλι για να μάς διαφωτίσει.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του P.Diddy και του τι γινόταν στα «White parties» του ή καλύτερα στα «Freak Offs» με τις κακοποιήσεις όχι μόνο ενηλίκων αλλά και ανηλίκων, άρχισαν οι «ντετέκτιβ» του TikTok να αναδημοσιεύουν το Fuel, ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του Eminem, με τίτλο The Death of Slim Shady, στο οποίο με μεγάλη μαεστρία στους στίχους του αφήνει να εννοηθεί πως ο Diddy δεν ήταν ράπερ απλά, αλλά raper, δηλαδή βιαστής.

https://www.tiktok.com/@itsclaraperezz/video/7420631260290174241

Κάπως έτσι έρχεται η δεύτερη εκδοχή του Fuel, το Fuel - Shady, όπου ανάμεσα στους στίχους ο Eminem αναφέρει:

Ο θάνατος του διαβόητου B.I.G. ήταν το ντόμινο effect του φόνου του 2Pac, σαν χαρτομάντιλο προσώπου, ποιανού το ρολόι να καθαρίσω μετά; Του Puff's;

Αυτή είναι η δεύτερη αναφορά στον θάνατο του Τupac από τον Eminem, αφού και στο Killshot του το 2018 ανάμεσα στους στίχους έλεγε:

Kells, η μέρα που έκανες μια επιτυχία είναι η μέρα που ο Diddy παραδέχεται / Ότι έβαλε το χτύπημα που σκότωσε τον Pac.

Eίναι ωστόσο, η πρώτη φορά που αναφέρει πως και για τη δολοφονία του Notorious B.I.G ευθύνεται πάλι ο Diddy!

The Notorious B.I.G

O Notorious B.I.G ή Βiggie (ή όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του Christopher George Latore Wallace) ήταν Αμερικανός ράπερ και φοίτησε στα ίδια σχολεία με τους Jay-Z και Busta Rhymes.

Από πολύ μικρός ωστόσο, εμπλεκόταν με τα ναρκωτικά, με τα οποία ξεκίνησε να έχει «πάρε δώσε» για να βοηθήσει οικονομικά τη μαμά του και μάλιστα είχε συλληφθεί και είχε μπει στη φυλακή εξαιτίας τους.

Βγαίνοντας από την φυλακή ο Notorious συνδημιούργησε με τον P.Diddy την Bad Boy Records και κάπως έτσι ξεκίνησε να μπαίνει στον κόσμο της ραπ και να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της δισκογραφικής αλλά και με τον εκλιπόντα Tupac.

O Νotorious έφυγε από τη ζωή 6 μήνες μετά τον θάνατο του Tupac, όταν ήταν και εκείνος στην ηλικία των 25 ετών, με τον ίδιο τρόπο, αφού πυροβολήθηκε στο Los Angeles με τη δολοφονία του - τι περίεργο! - να μένει και πάλι ανεξιχνίαστη.

Θα μου πεις ο Βiggie ήταν φίλος του Jay-Z, για ποιον λόγο να τον σκοτώσει; Εκτός αν ήξερε κάτι που δεν έπρεπε να ξέρει.

Ο 50 Cent μάς είχε προειδοποιήσει για τον Diddy μ' ένα ντοκιμαντέρ πολύ πριν από τη σύλληψη

Αaliyah

Στην περίπτωση της «πριγκίπισσας της R&B» για να μην αδικούμε μόνο τον Diddy λέγεται πως αυτός μαζί με τους φίλους του, Jay-Z και Beyoncé, έβγαλαν από τη μέση την Aaliyah για να ανέβει στη μουσική βιομηχανία η «Queen B», όπως και έγινε, τελικά.

https://www.tiktok.com/@albaniansite/video/7421871865020386566

Σύμφωνα με τις διάφορες φήμες, ο Jay-Z έτρεφε αισθήματα για την Aaliyah και ήθελε να βγει μαζί της, κάτι ωστόσο που και πολλοί άλλοι ήθελαν.

Καταλαβαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στράφηκε στην Beyoncé - ή ίσως κι εκείνη σε εκείνον - έγιναν ζευγάρι και κάπως έτσι θέλησαν να «βγάλουν» από τη μέση την Aaliyah για να ανελιχθεί η Beyoncé, η οποία τότε βρισκόταν στις Destiny's Child και είχε πολύ μικρότερη φήμη.

https://www.tiktok.com/@klasikax/video/7419763242936945952

Ο θάνατος της 22χρονης Aaliyah ήταν πάντως πολύ περίεργος, αφού η ίδια πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ της για το Rock the Boat στις Μπαχάμες (ένα βίντεο κλιπ που θα μπορούσε να είχε γυριστεί και στο Μαϊάμι) με προορισμό τη Φλόριντα, σε μια πτήση που ο πιλότος δεν είχε άδεια να πετάει το συγκεκριμένο αεροπλάνο και που λέγεται πως το αεροπλάνο ήταν υπερφορτωμένο από τους εξοπλισμούς για το βίντεοκλιπ.

Λέγεται λοιπόν, και το ίδιο αφήνει να εννοηθεί η Jaguar Wright πως η Aaliyah καταλαβαίνοντας τι πρόκειται να γίνει δεν ήθελε να μπει στο αεροπλάνο και γι' αυτό ναρκώθηκε και την έβαλαν σε αυτήν την πτήση - επιχείρηση δολοφονίας.

https://www.tiktok.com/@tiktokyoungboss/video/7372313914060688673

Left Eye

Επειδή φαίνεται πως πολλοί ήξεραν για τον P.Diddy και τα καμώματά του, λέγεται πως και η R&B τραγουδίστρια με το καλλιτεχνικό όνομα Left Eye ή αλλιώς Lisa Nicole Lopes, έφυγε από εντολή του P.Diddy - ή της Beyoncé.

H Left Eye έφυγε από τη ζωή στα 30 της μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε καταγραφεί μέσα από το αυτοκίνητό της καθώς η διαδρομή αυτή θα ήταν μέρος ντοκιμαντέρ. Η ίδια προσπάθησε να αποφύγει ένα φορτηγό και μετά προσπάθησε να αποφύγει αμάξι που ερχόταν από την άλλη μεριά και κάπως έτσι έχασε τον έλεγχο του αμαξιού, το οποίο έφερε πολλές τούμπες και χτύπησε και σε δύο δέντρα.

Τόσο η Lopes όσο και 3 ακόμη συνεργάτες της βρέθηκαν έξω από τα παράθυρα και τελικά ήταν η μόνη που απεβίωσε.

Πάντως, η ίδια είχε προλάβει να συνεργαστεί με τον Tupac και ο J.Cole στο τραγούδι του, She Knows, που έχει γίνει viral και λέγεται πως αναφέρει τους θανάτους για τους οποίους ευθύνεται ο Diddy και η Beyoncé αναφέρει και εκείνη αλλά και τον Michael Jackson.

https://www.tiktok.com/@edits_place_/video/7419699097143102752

Μichael Jackson

Οι θεωρίες συνωμοσίας -και ο J.Cole ίσως- θέλουν τον Michael Jackson να έχει δολοφονηθεί από τον P.Diddy γιατί γνώριζε πολλά. Η αδερφή του Michael Jackson έχει πει επανειλλημένα πως o ίδιος της είχε πει πως φοβάται ότι κάποιος τον παρακολουθεί και πως θα τον δολοφονήσουν.

https://www.tiktok.com/@offizialnews/video/7420880180249496864

Η Aaliyah πάντως, η Left Εye και ο Michael Jackson έφυγαν από τη ζωή στις 25 του μήνα που έφυγαν. Τυχαίο και αυτό;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης