Beyoncé: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη σύλληψη P.Diddy και η αντίδρασή της στις φήμες ότι «She Knows»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Beyoncé: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη σύλληψη P.Diddy και η αντίδρασή της στις φήμες ότι «She Knows»

Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα με τον P. Diddy, η Beyoncé βρέθηκε στα Βραβεία για τις Γυναίκες της Χρονιάς του Glamour, αφού πριν ανάγκασε τον Piers Morgan να της πει «συγγνώμη».

Με το που «έσκασε» η είδηση της σύλληψης του P.Diddy για sex trafficking, εκβιασμούς, απαγωγές και βιασμούς ενηλίκων και ανηλίκων, όλο το Hollywood βρίσκεται στη δύνη μάλλον μιας πολύ καλά συγκαλυμμένης εγκληματικής οργάνωσης θα λέγαμε.

P. Diddy: Oι θάνατοι που συνδέονται με το όνομά του και η αποκάλυψη του Eminem για ακόμα ένα θύμα

Δεν είναι μόνο ο P.Diddy, ο μεγιστάνας της ραπ μουσικής που φαίνεται να εμπλέκεται σε μια πληθώρα φρικιαστικών πραγμάτων και φαίνεται πως οι ανατριχιαστικές πράξεις του δεν σταματούν μόνο στους βιασμούς.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ο ίδιος και η παρέα του, ο Jay Z και η Beyoncé, ευθύνονται για τους θανάτους πολλών μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Θες το τραγούδι του J.Cole που αναφέρει τα ονόματα της Aaliyah, της Left Eye (σ.σ τραγουδιστριών της R&B) και του Michael Jackson μέσα μαζί με τον στίχο «She Knows» - που πολλοί λένε πως αφορά την Beyoncé, θες ο ανεξήγητος μάλλον λόγος που πολλοί καλλιτέχνες - και κυρίως οι γυναίκες - κάθε φορά που λάμβαναν κάποιο Grammy ή MTV βραβείο ή οτιδήποτε που είχε σχέση με τη μουσική, ευχαριστούσαν την «Queen B», οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το όνομά της δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η πρώτη αντίδραση της Beyoncé και του Jay - Z στις φήμες και την Jaguar Wright

Kαι μπορεί όλον αυτόν τον σχεδόν 1 μήνα που κρατείται στη φυλακή η Beyoncé αλλά και ο κολλητός του να μην έχουν σχολιάσει τίποτα ούτε για τον P.Diddy, ούτε και για όσους λένε στην ουσία πως είναι δολοφόνοι, όμως το ζευγάρι είχε την πρώτη του αντίδραση μέσω των δικηγόρων του.

Τι ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτάμι;

Ότι αυτές οι φήμες προς το πρόσωπό τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν εντός των «τοιχών» των social media, ξαφνικά βγήκαν και στην τηλεόραση της Αμερικής μέσω της τραγουδίστριας Jaguar Wright.

Η Jaguar εδώ και χρόνια μιλούσε για όλα αυτά που έκανε στα πάρτι του ο P.Diddy με τους περισσότερους να την βγάζουν τρελή. Από τη στιγμή όμως, που συνελήφθη στις 17 Σεπτεμβρίου η ίδια παραχωρώντας διάφορες συνεντεύξεις - κυρίως διαδικτυακά - πέρα από τον P.Diddy άρχισε να καταδείχνει τον Jay - Z και την Beyoncé και να τους συνδέει με φόνους ή να υπαινίσσεται πως αυτοί είναι η πηγή του κακού.

H τραγουδίστρια λοιπόν, ήταν καλεσμένη του Piers Morgan στην τηλεόραση και εκείνος φυσικά τη ρώτησε και για την Beyoncé και τον Jay - Z.

H Jaguar και πάλι μίλησε για χιλιάδες θύματα του «δαιμόνιου» αυτού ζευγαριού και μάλιστα είπε πως γνωρίζει ήδη τρία άτομα που θα ήθελαν να καταγγείλουν το τι τους έκαναν. Μίλησε για κρατήσεις ανθρώπων παρά τη θέλησή τους αλλά και για τον θάνατο της Aaliyah.

Εκεί ο Jay - Z και η Beyoncé προσπάθησαν για πρώτη φορά μέσω των δικηγόρων τους να βάλουν ένα τέλος στις φημολογίες και στα λεγόμενα της Jaguar.

Η πρώτη φορά που ο Piers Morgan ζητάει «συγγνώμη» για την εκπομπή του

«Οι δικηγόροι τους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν εντελώς ψευδείς και δεν έχουν καμία βάση. Και ως εκ τούτου συμμορφωθήκαμε με το νομικό αίτημα να τους κόψουμε από την αρχική συνέντευξη. Η επεξεργασία συνεντεύξεων δεν είναι κάτι που κάνουμε ελαφρά τη καρδία σε μια εκπομπή που ονομάζεται Uncensored. Αλλά υπάρχουν και για εμάς νομικά όρια. Και ζητάμε συγγνώμη από τον Jay-Z και την Beyoncé», είπε ο Piers Morgan αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αφαίρεσαν από την εκπομπή τα όσα είπε η Wright γι' αυτούς.

Αυτή την αντίδραση την λες και κάπως περίεργη, αφού όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει τίποτα. Θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει το ίδιο.

Μάλιστα, η Beyoncé δεν έχει καν απενεργοποιήσει τα σχόλιά της στα social media με τα ποστ της από το νέο της άλμπουμ αλλά και την εμφάνισή της στα Βραβεία Γυναικών Glamour να γεμίζουν με απορίες των θαυμαστών της για τον P.Diddy, για τα πάρτι, για το «She Knows».

https://www.instagram.com/p/DA7xm5vxNIg/

Γιατί τώρα λοιπόν; Mήπως το γεγονός πως η οικογένεια του Tupac έβαλε δικηγόρο για να ερευνήσει αν η δολοφονία του είχε σχέση με τον P.Diddy τρόμαξε το ζευγάρι πως ίσως γίνει το ίδιο και για τον θάνατο της Aaliyah;

Σύμφωνα με τις διάφορες φήμες, στον Jay-Z άρεσε η Aaliyah και ήθελε να βγει μαζί της, κάτι ωστόσο που και πολλοί άλλοι ήθελαν. Άλλωστε, εκείνη ήταν η «πριγκίπισσα της R&B».

Καταλαβαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στράφηκε στην Beyoncé - ή ίσως κι εκείνη σε εκείνον - έγιναν ζευγάρι και κάπως έτσι «έβγαλαν» από τη μέση την Aaliyah για να ανελιχθεί η Beyoncé, η οποία τότε βρισκόταν στις Destiny's Child και είχε πολύ μικρότερη φήμη.

Τίποτα δεν θα κινούσε υποψίες ότι ο θάνατος της Aaliyah δεν ήταν απλά ένα τυχαίο συμβάν αν τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος εξαιτίας του οποίου έφυγε από τη ζωή είχαν ερευνηθεί σε βάθος. Αυτό που έγινε γνωστό ήταν πως ο πιλότος δεν είχε άδεια να πετάξει το αεροπλάνο και πως αυτό ήταν υπερφορτωμένο από τον εξοπλισμό που είχαν χρησιμοποιήσει για το βίντεο κλιπ της που είχαν πάει να γυρίσουν.

Η Jaguar βέβαια, υποστηρίζει ότι η Aaliyah ναρκώθηκε και την έβαλαν στο αεροπλάνο γιατί ήταν προκαθορισμένο τι θα συμβεί.

DPG Network