Buku Abi: Η κόρη του R.Kelly αποκάλυψε πως είχε κακοποιήσει και εκείνη σεξουαλικά όταν ήταν μικρή

Γεωργία Βλαχοπούλου
FiLE — In this Sept. 17, 2019, file photo, R. Kelly turns to exit during a hearing at the Leighton Criminal Court building, in Chicago. A federal judge gave the green light Thursday, April 15, 2021, to move jailed R&B singer R. Kelly to New York City to go on trial this summer after several delays. (Antonio Perez/Chicago Tribune via AP, Pool, File)

Πριν το σκάνδαλο με τον P.Diddy, υπήρχε το σκάνδαλο του R.Kelly, ο οποίος ήδη εκτίει την ποινή του για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τα χέρια του ανήλικα κορίτσια - και η κόρη του.

Σήμερα (11/10) έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ με τα μέλη της οικογένειας του R.Kelly, που μιλούν ανοιχτά για τη φυλάκισή του και για τις κατηγορίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Βλέπεις ο Robert Sylvester Kelly, γνωστός ράπερ, τραγουδοποιός και παραγωγός, πριν την ιστορία του P.Diddy - ίσως και παράλληλα - έκανε τα ίδια φρικτά πράγματα που κατηγορούν και τον Sean Diddy Combs.

P. Diddy: Oι θάνατοι που συνδέονται με το όνομά του και η αποκάλυψη του Eminem για ακόμα ένα θύμα

To κυριότερο κακοποίησε σύμφωνα με τις καταγγελίες πολλά ανήλικα κορίτσια.

Αυτό που είναι ακόμη πιο αποτροπιαστικό είναι πως κακοποίησε σεξουαλικά και την ίδια του την κόρη, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «R. Kelly's Karma: A Daughter’s Journey».

Η κόρη του R. Kelly, Buku Abi, μιλάει δημόσια για πρώτη φορά για την κακοποίηση που υπέστη κατά την παιδική της ηλικία από τα χέρια του πατέρα της.

«Δεν πίστευα ότι ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος θα μου έκανε κάτι»

Τα τελευταία λεπτά του νέου ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων του TVEI Streaming Network, «R. Kelly's Karma: A Daughter's Journey», επικεντρώνονται στην 26χρονη Abi, η οποία λέει πως κακοποιήθηκε από την τραγουδιστή ως παιδί και το ανέφερε για πρώτη φορά στη μητέρα της Andrea το 2009, όταν δηλαδή εκείνη ήταν 10 ετών.

Ήταν τα πάντα μου. Για πολύ καιρό, δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη. Δεν πίστευα ότι ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος θα μου έκανε κάτι. Φοβόμουν πολύ για να το πω σε κάποιον. Φοβόμουν πολύ να το πω στη μαμά μου.

Αν και η Abi, της οποίας το όνομα είναι Joann Kelly, δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποίησή της στο πρώτο επεισόδιο, λέει ότι πιστεύει ότι η φυλακή είναι το «κατάλληλο μέρος» για να είναι ο 57χρονος Kelly, όπως ξέρει από αυτήν την τραγική «προσωπική εμπειρία» που είχε μαζί του.

Πραγματικά νιώθω ότι αυτό το ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου άλλαξε εντελώς ολόκληρη τη ζωή μου και άλλαξε αυτό που ήμουν ως άτομο και άλλαξε τη λάμψη που είχα και το φως που συνήθιζα να κουβαλάω.

Η Αbi ασχολείται και αυτή με τη μουσική, ενώ έχει αποκτήσει κι έναν γιο, για τον οποίο λέει στο ντοκιμαντέρ πως θα του πει την ιστορία της, αν τη ρωτήσει αλλά δεν θα τον πάει να γνωρίσει τον παππού του.

Η Andrea Kelly, η σύζυγος του R.Kelly, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από εκείνον το 2009 και τον κατηγόρησε πως κακοποιούσε και εκείνη και τα παιδιά της.

«Αφού το είπα στη μαμά μου, δεν πήγα πια εκεί. Ο αδερφός μου [Robert] και η αδελφή μου [Jaah], δεν πήγαμε πια εκεί. Και ακόμη και μέχρι τώρα το παλεύω πολύ», λέει σε άλλο σημείο η Buku Abi.

Το επεισόδιο τελειώνει με πληροφορίες για καθυστερημένη αποκάλυψη, γεγονός που εξηγεί ότι πολλά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών περιμένουν χρόνια ή δεκαετίες για να αποκαλύψουν τι τους συνέβη.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η Buku λέει περισσότερες λεπτομέρειες για την κακοποίησή της, η οποία λέει ότι συνέβη όταν ήταν 8 ή 9 ετών.

«Θυμάμαι απλώς ότι ξύπνησα και με άγγιξε», θυμάται κλαίγοντας. «Και δεν ήξερα τι να κάνω, έτσι απλά ξάπλωσα εκεί και προσποιήθηκα ότι κοιμόμουν».

Η Buku λέει ότι τελικά είπε στη μητέρα της τι συνέβη και πήγαν στην αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση ως "Jane Doe", αλλά, προσθέτει στο ντοκιμαντέρ,

«Δεν μπορούσαν να τον διώξουν γιατί περίμενα πολύ. Οπότε σε αυτό το σημείο στη ζωή μου, ένιωσα σαν να είπα κάτι για το τίποτα», είπε η Abi, η οποία δεν μπορούσε να αποδείξη πως την κακοποίησε αφού είχαν περάσει 1-2 χρόνια απ' όταν έγινε αυτό.

Επικοινωνόντας με το PEOPLE, η δικηγόρος του R.Kelly, Jennifer Bonjean, είπε:

Ο κ. Kelly αρνείται κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς. Η πρώην σύζυγός του έκανε τον ίδιο ισχυρισμό πριν από χρόνια και ερευνήθηκε από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Ιλινόις και ήταν αβάσιμος. .. Και οι «κινηματογραφιστές», όποιοι κι αν είναι, δεν προσέγγισαν τον κύριο Kelly ή την ομάδα του για να του επιτρέψουν καν να αρνηθεί αυτούς τους βλαβερούς ισχυρισμούς.

Η φυλάκιση και οι κατηγορίες που βαραίνουν τον R.Kelly

Από τη δεκαετία του 1990 υπήρχαν κατηγορίες για τον R.Kelly από πολλά ανήλικα κορίτσια ότι τα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Το 2002, κατηγορήθηκε για 13 περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, αλλά αθωώθηκε το 2008.

Τον Ιανουάριο του 2019, σε ένα ευρέως διαδεδομένο ντοκιμαντέρ του Lifetime με τίτλο Surviving R. Kelly (σ.σ Επιβιώνοντας από τον R.Kelly) αναφέρονται από πολλές γυναίκες λεπτομερείς ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση, τους οποίους ο γνωστός ράπερ αρνείται.

Αντιμετωπίζοντας την πίεση από το κοινό, που χρησιμοποίησε το hashtag #Mute R. Kelly, η RCA Records τον απέλυσε.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Kelly καταδικάστηκε στο Σικάγο σε 20 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και του δελεασμού ανηλίκων για σεξ.

Το προηγούμενο έτος, είχε καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκιση για εκβιασμούς και σεξουαλική διακίνηση με βάση τη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη στιγμή θα εκτίσει 19 χρόνια και από τις δύο ποινές του ταυτόχρονα και θα δικαιούται να αποφυλακιστεί το 2045, καθώς ο ράπερ αθωώθηκε από τις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία του 2008 και τις καταγγελίες που τον είχαν περικυκλώσει για δεκαετίες, αναφέρει το PEOPLE.

FILE - In this Sept. 17, 2019, file photo, R. Kelly appears during a hearing at the Leighton Criminal Courthouse in Chicago. The R&B superstar known for his anthem “I Believe I Can Fly,” was convicted Monday in a sex trafficking trial after decades of avoiding criminal responsibility for numerous allegations of misconduct with young women and children. (Antonio Perez/Chicago Tribune via AP, Pool, File)

R. Kelly's Karma: A Daughter’s Journey - Oι αυτοκτονικές τάσεις της Abi μετά την κακοποίηση

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το κάρμα του R.Kelly: To ταξίδι της κόρης» ακολουθεί την οικογένειά του καθώς προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά τη σύλληψη και την καταδίκη του, την ώρα που η Abi ετοιμάζεται να υποδεχτεί το δικό της παιδί.

Η πρώην σύζυγος του Kelly, Andrea, καθώς και τα παιδιά τους Jaah, 23, και Robert, 22 ετών, εμφανίζονται επίσης στο ντοκιμαντέρ, όπως και οι γονείς της Andrea, Clifford και Melissa.

Το 1o μέρος της σειράς περιλαμβάνει την τρομακτική αφήγηση της Andrea για τη νύχτα που άφησε οριστικά τον R.Kelly και έβγαλε τα τρία της παιδιά από το σπίτι που μοιράζονταν με τον πατέρα της Clifford, τον οποίο τα παιδιά δεν είχαν συναντήσει ποτέ πριν λόγω της υποτιθέμενης ελεγκτικής συμπεριφοράς του Kelly.

Η Buku Abi λέει ότι η ζωή στη σκιά του πατέρα τους ήταν δύσκολη και πάλευε με σκέψεις αυτοκτονίας.

«Μόλις έφτασα σε ένα σημείο που δεν με ένοιαζε πια. Δεν με ένοιαζε αν θα ζούσα ή θα πέθαινα», λέει.

Θυμάμαι μια μέρα, εγώ και η μαμά μου, πήγαμε στο Target και έπρεπε να χρησιμοποιήσω το μπάνιο. Πήγαμε στην τουαλέτα και βγήκε έξω και έπλενα τα χέρια μου και είδε ότι οι καρποί μου είχαν κοπεί όλοι, και αμέσως τα έριξε όλα και ρώτησε, "Τι συμβαίνει;" Είσαι καλά;''.

«Ανησυχούσε πραγματικά, και εκείνη τη στιγμή, κατέρρευσα και έπρεπε να της το πω», «Δεν νομίζω ότι είμαι καλά. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω για να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου».

Εν τω μεταξύ, όλα τα μέλη που μίλησαν στο ντοκιμαντέρ λένε ότι είναι ικανοποιημένα με τη μακρά ποινή φυλάκισης του R.Kelly.

«Αν δεν θέλεις να πας φυλακή, μην το κάνεις...Αυτό σε κλείνει», λέει ο Robert junior, ενώ η Jaah προσθέτει: «Στρώνεις το κρεβάτι σου και ξαπλώνεις μέσα σε αυτό».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης