Ο Mondo Duplantis αιφνιδίασε την αγαπημένη του με πρόταση γάμου & ο Manolo είχε το πιο γλυκό σχόλιο

Για μία φωτογράφηση στα Hamptons πήγαινε η Desiré Inglander όμως ο Mondo Duplantis είχε άλλα σχέδια και της έκανε πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση. Και, ναι, εκείνη είπε το «Ναι».

Η Desiré Inglander ήξερε πως πήγαιναν με τον εδώ και 4 χρόνια σύντροφό της Mondo Duplantis στα Hamptons για μία κοινή φωτογράφηση για τη Vogue Scandinavia. Όταν τον είδε να γονατίζει μπροστά της, νόμιζε πως ήταν κομμάτι του shooting. Όμως όχι. Εκείνος είχε άλλα σχέδια (και πολύ πολύ άγχος). Όλα πήγαν καλά όμως!

Το τέλειο τέλος μιας τέλειας χρονιάς

Ο αρραβώνας έρχεται ύστερα από μία απίθανη σεζόν για τον Σουηδό πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, χρυσό Ολυμπιονίκη στο Παρίσι φέτος (και στο Τόκιο το 2020) ο οποίος καταρρίπτει κάθε τρεις και λίγο το (δικό του) παγκόσμιο ρεκόρ.

«Αμέσως μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί ήμουν έτοιμος γι' αυτό», παραδέχτηκε μιλώντας στη Vogue Scandinavia που είχε την ιδέα για την κοινή φωτογράφηση με τη σύντροφό του Desiré Inglander και του έδωσε το ιδανικό σκηνικό για να κάνει την «κίνησή» του.

Ποια είναι η Σουηδέζα σύντροφος του Duplantis; Η έκρηξη αγάπης μετά την κατάκτηση του χρυσού

Συγκεκριμένα στην πτήση από το Παρίσι πήρε την απόφαση ο 24χρονος πρωταθλητής, όμως έπρεπε η επί 4 χρόνια σύντροφός του να μην καταλάβει τίποτα. Και αν κρίνουμε από την έκπληξή της και από τα όσα μοιράστηκε η Desiré, το project στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Οργανωμένο το «έγκλημα»

«Είχα πιο πολύ άγχος από τους Ολυμπιακούς», παραδέχτηκε ο υπεραθλητής που αγαπάμε και η ιστορία της πρότασης είναι πολύ γλυκιά καθώς, όπως αναφέρουν και οι άνθρωποι της Vogue, η Desiré είχε αστειευτεί κάπως για τα outfit που παρέπεμπαν σε γάμο, αλλά, δέχτηκε τις επιλογές του περιοδικού έτσι κι αλλιώς.

Όταν, λοιπόν, στάθηκαν στην παραλία για τη συνέχεια της φωτογράφησης και ο αγαπημένος της γονάτισε μπροστά της βγάζοντας ένα κουτάκι από την τσέπη του, εκείνη το θεώρησε ως «απαραίτητη πόζα» στο πλαίσιο του shooting, όμως όταν κατάλαβε πως ήταν το real thing πραγματικά τα έχασε.

Οι στιγμές καταγράφηκαν σε κάμερα και είναι, πραγματικά, γλυκύτατες. «Είναι κάποια πλάκα;», θέλησε να βεβαιωθεί η κοπέλα ενώ ο Mondo δεν είπε λέξη, παρότι είχε ετοιμάσει κάτι. «Είχα ετοιμάσει μερικές ατάκες που περίμενα να πω, αλλά τα έχασα... Πάγωσα τελείως», είπε μετά ο Duplantis που κράτησε μόνο το «Ναι» που του είπε η αγαπημένη του και ήταν αρκετό.

Όσο για την Desiré; Εκείνη δεν έκρυψε την έκπληξή της ούτε και την απορία σχετικά με το πώς τα κατάφερε ο αγαπημένος της δεδομένου πως η ίδια είναι το απόλυτο control freak!

Η ώρα η καλή, λοιπόν!

Οι ευχές για το ζεύγος έφτασαν από παντού και με κάθε τρόπο, όμως εμείς ξεχωρίσαμε το σχόλιο του δικού μας, Εμμανουήλ Κάραλη, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τις χαρές του καλού του φίλου. Το bromance του Manolο και του Mondo είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά στον παγκόσμιο αθλητισμό και ελπίζουμε να βλέπουμε νεότερά τους πιο συχνά. Προς το παρόν, ένα δάκρυ κύλησε από το μάτι του Μανώλη και δεν το έκρυψε!

Μία δυνατή σχέση που ξεκίνησε «χλιαρά»

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 σε ένα πάρτι στη Στοκχόλμη, ο αθλητής την προσέγγισε ξανά στα social media και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

«Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι φλερτάρουν με πολύ διαφορετικό τρόπο στη Σουηδία απ' ό,τι εκεί από όπου κατάγομαι», δήλωσε τον περασμένο μήνα στη Vogue Scandinavia ο άλτης του επί κοντώ, ο οποίος μεγάλωσε στη Λουιζιάνα αλλά εκπροσωπεί τη Σουηδία χάρη στην καταγωγή της μητέρας του. «Οπότε στο πάρτι, προσπαθούσα να μιλήσω στη Desiré, όπως "Γεια σου, τι γίνεται, είμαι ο Mondo...", αλλά εκείνη δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό ή με μένα. Ήθελε απλώς να χορέψει».

Ενώ η Inglander δεν έψαχνε για κάτι ερωτικό εκείνη την εποχή, ο Duplantis δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να την προσεγγίσει μέσω των social media. Τελικά την κέρδισε και το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram τον επόμενο χρόνο. Έκτοτε, η Inglander έχει ταξιδέψει για να ενθαρρύνει τον Duplantis σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η Desiré Inglander γεννήθηκε και μένει στη Στοκχόλμη, είναι influencer, έχοντας έναν τεράστιο αρι

θμό ακολούθων στα social media και ασχολείται με το μόντελινγκ, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί και με τη Vogue Scandinavia επανειλημμένα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης