Άκης Σακελλαρίου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Ορέστη και η απίστευτη ομοιότητα που έχουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Άκης Σακελλαρίου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Ορέστη και η απίστευτη ομοιότητα που έχουν
https://www.instagram.com/p/Ck8AsQ0ptxE/

Ο Άκης Σακελλαρίου είχε πρόσφατα ένα τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο πόδι. Δίπλα του πάντα στήριγμα, η κόρη του και ο γιος του.

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας μας.

Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως με τη δουλειά του, αφού την προσωπική του ζωή και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού έχει επιλέξει να την κρατάει μακριά.

Στο TikTok της Σμαράγδας Σακελλαρίου πρωταγωνιστές είναι οι γονείς της με δύο σπάνια βίντεο

https://www.instagram.com/p/CztZbDRIs94/

Ο Ορέστης και η Σμαράγδα Σακελλαρίου

Πρόσφατα, ο ηθοποιός είχε ένα τροχαίο ατύχημα όταν οδηγός λεωφορείου τον παρέσυρε την ώρα που οδηγούσε τη μηχανή του.

Ο Άκης Σακελλαρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργείο καθώς τραυματίστηκε στο πέλμα του.

Στήριγμά του σε όλη αυτή την περιπέτεια ήταν φυσικά η οικογένειά του και τα δυο του παιδιά, η Σμαράγδα και ο Ορέστης, όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός όταν η περιπέτειά του έλαβε τέλος.

Μάλιστα, ο Ορέστης μοιάζει και καταπληκτικά στον ηθοποιό.

IMG_4072.jpg

Βέβαια, δεν έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα του μπαμπά του, αλλά όπως μπορεί να δει κανείς από τις πληροφορίες του προφίλ του -το οποίο είναι ιδιωτικό- ο Ορέστης Σακελλαρίου είναι αρχιτέκτονας.

IMG_4073.jpg

Ο Άκης Σακελλαρίου καμαρώνει και για τα δύο παιδιά του.

«Περήφανος πατήρ! Η δουλειά του γιου μου @orestis.sakellariou και του αρχιτεκτονικού του γραφείου @odos.kykladon.architecture ανάμεσα στις καλύτερες αρχιτεκτονικές δημιουργίες του 2023!!!», είχε γράψει μάλιστα, ο ίδιος με περηφάνεια για τον Ορέστη τον περασμένο Ιανουάριο.

https://www.instagram.com/p/C1om2SmoM_W/

Η αλήθεια είναι πως ο Ορέστης δεν κάνει συχνά εμφανίσεις δίπλα στον μπαμπά του.

Η Σμαράγδα, από την άλλη έχει εμφανιστεί σε κοινή έξοδο με τον μπαμπά της και εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς πως πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα.

Η ίδια ασχολείται ενεργά με τα social media, ενώ υπήρξε μούσα του Μιχαήλ Βαρθακούρη (σ.σ του μεγάλου γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη) σε έκθεση φωτογραφίας που είχε κάνει.

«Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη @mihail_v και στη μούσα του @smaragda_sakellariou!», είχε γράψει αντίστοιχα γεμάτος χαρά ο Άκης Σακελλαρίου βλέποντας το 2022 την έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη με πρωταγωνίστρια την κόρη του, Σμαράγδα.

https://www.instagram.com/p/CZ4WPZOs-Tp/
DPG Network