Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο «Σ' αγαπώ» στον Παναγιώτη Κουτσουμπή και ο τρίτος της παρέας

Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο «Σ' αγαπώ» στον Παναγιώτη Κουτσουμπή και ο τρίτος της παρέας

Μίνι break στο Λονδίνο για την Κατερίνα Κανούργιου και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, οι οποίοι, όμως, δεν ήταν μόνοι τους.

Πανευτυχής και πιο ήρεμη από όσο την έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου ζει τον έρωτά της εντός και εκτός συνόρων. Αυτό το ΣΚ προορισμός της, μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, η βρετανική πρωτεύουσα.

Βόλτες στο βραδινό Λονδίνο

Έχοντας μοιραστεί εικόνες από το ταξίδι της βήμα βήμα, η Κατερίνα έδωσε μέσω stories μία γερή γεύση του κέντρου της βρετανικής πρωτεύουσας με το κατάστημα Harrods να έχει αρχίσει να στολίζεται για τα Χριστούγεννα!

Ντυμένη στα μαύρα, χαμογελαστή και λαμπερή, η παρουσιάστρια έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Καινούργιου μίλησε πρώτη φορά για τον Κουτσουμπή αλλά την πιο ωραία πληροφορία έδωσε η Τσιμτσιλή

Το δημόσιο «Σ' αγαπώ»

Το βράδυ τους βρήκε σε εστιατόριο του Λονδίνου όπου, όμως δεν ήταν μόνοι. Μαζί με το ζευγάρι και ο Μιχάλης Μερζένης. Ο γνωστός σεφ συνεργάζεται στενά με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στα καταστήματα εστίασης που διατηρεί ο δεύτερος και οι δυο άντρες έχουν μια πολύ φιλική σχέση.

Καμαρώνοντας για τη σχέση αυτή, προφανώς, η Κατερίνα τους φωτογράφισε μαζί και μοιράστηκε το στιγμιότυπο μαζί με ένα «Love you» και μία κόκκινη καρδούλα πλάι στο όνομα του αγαπημένου της.

Snapinsta.app_462700396_1797881530743923_7262259364288806437_n_1320.jpg

Ο έρωτας ήρθε το καλοκαίρι

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, διατηρεί μαγαζιά στο Κολωνάκι και στην Πάρο και οι δυο τους ήταν φίλοι για χρόνια πριν η σχέση τους εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Σε μια σχέση που άνθισε μέσα στο καλοκαίρι του 2024 και φαίνεται να έχει δώσει στην παρουσιάστρια μια νέα πνοή και ένα διαφορετικό χαμόγελο, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους; Πρόσφατα, όταν ο καλεσμένος της Μάνος Ιωάννου παραδέχτηκε ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες, η Κατερίνα δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και για τη δική της/τους περίπτωση.

«Εγώ το καταλαβαίνω ένας άντρας να τον γοητεύουν οι λίγο μεγαλύτερες γυναίκες. Κι εμένα ο φίλος μου τώρα, μικρότερος είναι 4-5 χρόνια. Το καταλαβαίνω να γοητεύεται κάποιος από γυναίκες λίγο μεγαλύτερές του ή και πιο μεγάλες» είπε η παρουσιάστρια μην κρύβοντας την ευτυχία της (και πάλι).

DPG Network