Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε με φόρμα τύπου boiler και εμείς λατρεύουμε το νέο της στυλ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε με φόρμα τύπου boiler και εμείς λατρεύουμε το νέο της στυλ

Το cool casual της πάει πολύ και η αλλαγή στο στυλ της μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα.

Η ωραία Κατερίνα της πρωινής ζώνης έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν μιλώντας για το καλοκαίρι της, τα νέα της σχέδια και την αποβολή της τοξικότητας από τη ζωή της, προσωπική και επαγγελματική. Και αφήστε με να σας πω πως όταν μία γυναίκα έχει μπει σε διαδικασία «μεταμόρφωσης» αυτή η διάθεση περνάει φυσικά και από την εξωτερική της εμφάνιση. Γιατί η Κατερίνα είναι μία από τις πιο περιποιημένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που έχει ένα δικό της χαρακτηριστικό στυλ. Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο νέο της πλατό στον Alpha για να μας πει την πρώτη καλημέρα την είδαμε με ένα νέο ίσιο, sleek hair style και ένα minimal chic outfit στα λευκά.

Τζιν φόρεμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου ψηφίζει το απόλυτο hero piece του φθινοπώρου

https://www.instagram.com/p/DAijB80or1j/

Αυτή η cool χαλαρή διάθεση που ομολογουμένως της πάει πολύ, έχει περάσει και στο ντύσιμό της με την Κατερίνα να επιλέγει συχνά σύνολα με denim τόσο στην εκπομπή, όσο και στις off duty εμφανίσεις της. Ο φακός τη συνέλαβε σε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου ξεχώρισε για την ολόσωμη φόρμα της.

https://www.instagram.com/p/DAA1rPBopjt/

Κατερίνα Καινούργιου: Με ολόσωμη φόρμα τύπου boiler στο κέντρο της Αθήνας.

Αν μου έλεγες πριν λίγο καιρό ότι θα βλέπαμε την Κατερίνα Καινούργιου θα φορούσε μια φόρμα τύπου boiler στο κέντρο της Αθήνας, σίγουρα δεν θα σε πίστευα. Κι όμως η Κατερίνα το τόλμησε και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πανηγυρικά. Την είδαμε με μία άνετη, loose ολόσωμη φόρμα σε ανοιχτόχρωμο denim ύφασμα, με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και κορδόνι που σφίγγει στη μέση. Οι φόρμες boiler θεωρούνται ένα από τα πιο cool items της γυναικείας γκαρνταρόμπας για αυτή τη σεζόν, αφού η έμπνευσή του ξεκίνησε στην πραγματικότητα από τη στολή εργασίας των ανδρών με τεχνικά επαγγέλματα.

6354_KATERINA_KENOYRGIOY_1292024.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκές pointed γόβες με λεπτό τακούνι, αφήνοντας για λίγο τα πανύψηλα αγαπημένα της πέδιλα και mules. Το μόνο αξεσουάρ που χρειάστηκε για να ολοκληρώσει το look ήταν τα γυαλιά ηλίου και μία μεγάλη all day bag. Και ξέρεις τι λένε: new style, new me!

6365_KATERINA_KENOYRGIOY_1292024.jpg

Photo:NDP Photo Agency

DPG Network