Hailie Jade Mathers: Η κόρη του Eminem αποκαλύπτει αν ο πατέρας της θα έχει εγγονή ή εγγονό

Hailie Jade Mathers: Η κόρη του Eminem αποκαλύπτει αν ο πατέρας της θα έχει εγγονή ή εγγονό

Το gender reveal ήρθε με ένα μπαλόνι. Οι αντιδράσεις του μέλλοντα παππού δεν έγιναν ακόμη γνωστές.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Hailie Jade Mathers αποκάλυψε πως το μωράκι που περιμένει είναι αγόρι!

Τα «φανερώματα» έγιναν στο πλαίσιο ενός επεισοδίου του podcast Just a Little Shady που η 28χρονη κόρη του Eminem κάνει μαζί με τον σύζυγό της και ήρθαν με ένα μπαλόνι και μία καρφίτσα.

Ο Eminem θα γίνει παππούς και από το Μockingbird φτάσαμε στο Temporary με δάκρυα στα μάτια

It' s a Boy

Η Hailie και ο σύζυγός της, Evan McClintock, κάθισαν στις γνωστές κάρεκλες τους μέσα σε ένα στούντιο φουλ του ροζ/σομόν και κουβέντιαζαν επί ώρα για το πώς μοιράστηκαν τα νέα με την οικογένεια και τους φίλους τους και άλλα προσωπικά τους, μέχρι που κάζοντας το μπαλόνι αποκαλύφθηκε το μπλε κονφετί

Ιδού και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο 13:50 του βίντεο στη συνέχεια.

Η σχέση και ο γάμος

Η Hailie και ο Evan είναι ζευγάρι από το 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2023. Η Hailie είναι μία πετυχημένη podcaster/social media influencer,με πάνω από 3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και μιλά πάντα με μεγάλη αγάπη για τον σύντροφο της ζωής της.

Ο γάμος έγινε τον Μάιο του 2024 και ο πατέρας της, που της έχει τεράστια αδυναμία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος [εκτός, ίσως από τώρα, που θα γίνει παππούς].

Τι έχει πει ο Eminem για τα παιδιά του

Ο ράπερ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Kim Scott, την 28χρονη Hailie Jade Scott (το νόμο βιολογικό παιδί του, μάλιστα) την 31χρονη Alaina Scott και την 22χρονη Stevie Laine Scott.

«Το να είσαι μπαμπάς είναι σίγουρα μια διπλή ζωή», έχει δηλώσει στο Rolling Stone το 2004 ο Eminem, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Marshall Mathers. «Ακόμα και πριν γεννηθεί η Hailie, ήμουν σταθερός οπαδός της ελευθερίας του λόγου ... Αλλά μόλις χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού, είμαι μπαμπάς. Πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, τα μαζεύω, τους μαθαίνω κανόνες. Δεν λέω ότι είμαι ο τέλειος πατέρας, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι εκεί για τα παιδιά μου και να τα μεγαλώνω με τον σωστό τρόπο», είχε πει.

https://www.instagram.com/p/DAyo6RgiE4W/
DPG Network