Δέσποινα Ρόκκου: Η 25χρονη κόρη του Στέλιου Ρόκκου είναι 1 από τους 4 λόγους που καμαρώνει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δέσποινα Ρόκκου: Η 25χρονη κόρη του Στέλιου Ρόκκου είναι 1 από τους 4 λόγους που καμαρώνει

Η μεγαλύτερη κόρη του Στέλιου Ρόκκου σε σπάνια έξοδο με τη μητέρα της και πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, Μαρία Χέλιου.

Ο Στέλιος Ρόκκος πέρα από τις επιτυχίες του στο τραγούδι, έχει καταφέρει και κάτι σχεδόν ακατόρθωτο. Να έχει άριστες σχέσεις με όλες τις πρώην συντρόφους του και τα 4 παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί τους να έχουν τις ίδιες πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

O Στέλιος Ρόκκος χαμογελά ξανά στην Ιταλία μετά την απώλεια του αδερφού του

«Η ζωή είναι πολύ μικρή. Η αγάπη είναι τα πάντα», είχε πει ο Στέλιος Ρόκκος γι’ αυτό του το κατόρθωμα.

Ο τραγουδιστής που είναι παντρεμένος από το 2017 με την Λελέ Γκόφα, έχει 2 γιους και 2 κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

Τον 35χρονο Δημήτρη (που ακολουθεί και τα βήματά του στη μουσική και πολλές φορές έχει παίξει μπάσο μαζί του) από τον πρώτο γάμο του με την Κατερίνα και τον 31χρονο Ανδρέα(τραγουδιστής και εκείνος) από τον δεύτερο γάμο του με την Πωλίνα που ζει μόνιμα στην Κύπρο, την 25χρονη Δέσποινα (που έχει πάρει το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες) από τη σχέση του με την Μαρία Χέλιου και τη μικρότερη 16χρονη Μέλια από τον γάμο του με την Νικολέτα Τρίκη.

https://www.instagram.com/p/ClJJG2AsVe_/

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Ρόκκου με τη μαμά της

Πρόσφατα, η Δέσποινα Ρόκκου και η μαμά της και πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, Μαρία Χέλιου, έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

0H6A9134.jpg

Όπως θα είδες από το στιγμιότυπο η 25χρονη Δέσποινα είναι μια πολύ εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα και μοιάζει αρκετά στον Στέλιο Ρόκκο.

https://www.instagram.com/p/CeJvfd3sOAv/


Αν ρίξεις μια μάτια στα social media της θα δεις πως η ίδια έχει επίσης αγάπη για τη μουσική, αφού παίζει κι εκείνη κιθάρα.

https://www.instagram.com/p/C4tHmJdswQ7/

Παράλληλα, όμως έχει ασχοληθεί και με το βόλεϊ, ακολουθώντας το παράδειγμα της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/CaUdIAjs4xH/

Η Δέσποινα όμως, έχει και πολύ χιούμορ γι' αυτό έχει πρωταγωνιστήσει και σε διάφορα χιουμοριστικά βίντεο με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Survivor το 2017.

https://www.instagram.com/reel/C-P5VplIek6/

Ο τραγουδιστής παρότι τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Λήμνο μαζί με την Λελέ Γκόφα, είναι πάντα δίπλα στα παιδιά του.

Το Rockwood σπίτι του Στέλιου Ρόκκου είναι σμαράγδι και ρουμπίνι (+με έπιπλα που φτιάχνει ο ίδιος)

«Όσο μακριά και αν βρισκόταν ήταν σα να ήταν δίπλα μου ανά πάσα στιγμή. Είχε τον τρόπο του πάντα να είναι κοντά μου, ως φύλακας άγγελος», είχε πει σε συνέντευξή του ο Αντρέας Ρόκκος.

https://www.instagram.com/p/Ct_4aaQNsRy/

Από τη μεριά του και με αφορμή την κόρη του που τον πήρε αγκαλιά στη συναυλία που έδωσε τον περασμένο Ιούλιο στο Βεάκειο θέατρο, ο Στέλιος Ρόκκος είπε πως μπορεί τα παιδιά του να μεγάλωσαν, να μεγαλώνουν, αλλά πάντα έχει «ένα όπλο, ένα φτυάρι κι ένα άλλοθι», γι' αυτά.

DPG Network