Η Kylie Jenner έκανε το «Upside Down Challenge» με τα παιδιά της και πραγματικά πότε μεγάλωσαν τόσο

Γεωργία Βλαχοπούλου

Το νέο trend στο TikTok δείχνει τους γονείς να αναποδογυρίζουν τα παιδιά τους, για να φανεί σε σχέση με το δικό τους μέγεθος πόσο μεγάλωσαν. Και πραγματικά οι θαυμαστές της Kylie Jenner αναρωτήθηκαν πότε μεγάλωσε τόσο η Stormi και η Aire.

Η Kylie Jenner μπορεί να είναι γνωστή για την τηλεοπτική της παρουσία στο οικογενειακό ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, αλλά και για την εταιρεία της με καλλυντικά, τα Kylie Cosmetics, όταν όμως κλείνουν τα φώτα είναι μια κανονική 27χρονη μαμά που φροντίζει και αγαπά τα παιδιά της.

«Ένα υπέροχο ζευγάρι»: Ο Timothée αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η Kylie για εκείνον

Η Kylie από το 2017 έως το 2023 ήταν σε σχέση με τον ράπερ Travis Scott, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Stormi Webster (θα γίνει 7 χρονών την 1η του Φλεβάρη) και έναν γιο, τον Aire Webster (θα γίνει 3 χρονών στις 2 του Φλεβάρη).

«Αυτός είναι ο Aire; Γεννηθηκε πριν από 17 λεπτά, πώς μεγάλωσε έτσι;»

Η Kylie Jenner λοιπόν, έκανε το νέο trend του TikTok, το λεγόμενο «Upside Down Challenge» για να μάς δείξει πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της.

Στην ουσία πρώτο αναποδογύρισε στην αγκαλιά της τον Aire, με το αποτέλεσμα να μην είναι ακριβώς αυτό που ήθελε αλλά το κέφι ης και της Stormi που χόρευε πιο δίπλα να μένει αμείωτο.

https://www.tiktok.com/@kyliejenner/video/7424346586949504299

Σειρά είχε η Stormi και εκεί το challenge έγινε με επιτυχία.

https://www.tiktok.com/@kyliejenner/video/7424347601270476078

Φυσικά, οι followers της 27χρονης αφενώς στάθηκαν στο γεγονός πως εκείνη περνούσε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της - τα οποία ήταν αξιολάτρευτα - αφετέρου οι περισσότεροι πρόσεξαν πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει.

«Πόσο χρονών είναι η Stormi τώρα; Δεν ήταν δύο;», έγραψε μια χρήστης.

«Αυτός είναι ο Aire; Αυτός είχε γεννηθεί πριν από 17 λεπτά, τι στο καλό;», έγραψε μια άλλη.

H Kylie και οι φορές που μίλησε για τη μητρότητα

Η Kylie Jenner έγινε αρκετά μικρή μαμά για τα κοινωνικά δεδομένα, αφού έφερε στη ζωή τη Stormi στα 21 της χρόνια. Παρ' όλα αυτά, δεν έκρυψε ή καλύτερα δεν ωραιοποίησε ποτέ τις σκέψεις της για τη μητρότητα.

Η ίδια είχε αναφέρει πως μια μαμά μπορεί να είναι και «σέξι και καλή μαμά». Παράλληλα, για την κόρη της είχε πει πως δεν θα της άρεσε αν της έλεγε στα 19 της να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο σώμα της, αφού και η ίδια έχει πει ότι έχει μετανιώσει για τις δικές της διορθωτικές επεμβάσεις.

Προφανώς, έχω μια κόρη και θα μου ραγίσει την καρδιά αν ήθελε να φτιάξει το σώμα της στα 19 της. Eίναι το πιο όμορφο πράγμα.

«Είναι αθώα. Μπαίνει εδώ και δεν ξέρει ότι κάνουμε συνέντευξη και μετά θα δει αυτά τα αποσπάσματα δημοσιευμένα και είναι 6 ετών. Είναι δική μου ευθύνη να την προστατεύσω. Το σκέφτομαι πολύ γιατί ο κόσμος είναι πολύ τρελός τώρα. Εκθέτοντας την σε όλη την αρνητικότητα που έρχεται με το Διαδίκτυο, το σκέφτομαι κι εγώ. Απλώς προσπαθώ το καλύτερό μου, παρόλο που είναι ακόμα μικρή, να της λέω της πόσο ευλογημένοι είμαστε και ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, ο τρόπος που ζούμε. Είναι απλώς η ζωή μας. Οι άνθρωποι θέλουν να τραβήξουν φωτογραφίες», είχε πει σε άλλη συνέντευξή της η Kylie αναφερόμενη στην Stormi και το πώς αντιλαμβάνεται και μεγαλώνει ως κόρη ενός τόσο γνωστού προσώπου.

Επίσης, η Κylie Jenner μίλησε για την κατάθλιψη μετά τον ερχομό του γιου της.

Θέλω απλώς να πω στις νέες μαμάδες, ότι τίποτα μετά τον τοκετό δεν ήταν εύκολο. Αυτή η εμπειρία για μένα, προσωπικά, ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου. Είναι εντάξει να μην είσαι καλά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι άσκουσα κάποια πίεση στον εαυτό μου και απλώς υπενθυμίζω στον εαυτό μου: Έφτιαξα έναν άνθρωπο, ένα όμορφο υγιές αγόρι» και πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση για να επιστρέψουμε, σωματικά και πνευματικά σε ό,τι ήμασταν προηγουμένως.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης