Νέες αγωγές κατά του Diddy: Κατηγορείται για βιασμό, σοδομισμό και απειλή θανάτου πολλών θυμάτων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η δίκη του P.Diddy έχει οριστεί για τον Μάιο του 2025, αλλά μέχρι τότε φαίνεται πως οι κατηγορίες και οι αποκαλύψεις για όσα έκανε δεν θα έχουν τελειωμό.

Η υπόθεση του Sean Diddy Combs ή όπως τον ξέρουμε οι περισσότεροι, του P. Diddy, φαίνεται πως θα είναι η μεγαλύτερη υπόθεση εγκλημάτων που θα έχει εξιχνιαστεί τα τελευταία σίγουρα 20 χρόνια.

Ο Νίκος Βουρλιώτης λέει εδώ & χρόνια πως ο Diddy βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία Tupac - & όχι μόνο

Ήδη μετά τη σύλληψη του τα θύματα που επιλέγουν να μιλήσουν και να μηνύσουν τον Diddy έχουν ξεπεράσει τα 120 σύμφωνα με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί, τον Tom Buzbee, με τις κατηγορίες να αφορούν βιασμούς ανηλίκων και ενηλίκων, εκβιασμούς, χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και sex trafficking.

https://www.tiktok.com/@cbsnews/video/7421259951349304622

Και ποιος ξέρει τι ακόμα θα αποκαλυφθεί μέχρι τη δίκη του, η οποία έχει οριστεί για τον Μάιο του 2025!

5 νέες καταθέσεις και οι θεωρίες συνωμοσίας για δολοφονίες

Πέντε νέες σοκαριστικές αγωγές κατατέθηκαν στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, οι οποίες κατηγορούν τον Diddy για βιασμό, ναρκωτικά, σοδομισμό, αλλά και απειλές ότι θα σκοτώσει φερόμενα θύματα.

Σε δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six τη Δευτέρα, μια άγνωστη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Combs τη βίασε το 2004, αφού η τότε 19χρονη φέρεται να προσκλήθηκε σε μια φωτογράφιση - και στη συνέχεια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Marriott στο Μανχάταν.

Μια άλλη καταγγελία αφορούσε φοιτήτρια η οποία είχε βρεθεί σε ένα από τα ξακουστά «White parties» του μεγιστάνα της ραπ.

Η ίδια, όπως αποκάλυψε, μεταφέρθηκε σε «ξεχωριστό δωμάτιο μακριά από το κύριο πάρτι», όπου η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ισχυρίζεται ότι ο Combs επιτέθηκε σε αυτήν και τη φίλη της.

Μάλιστα, ο Combs φέρεται να «απείλησε να σκοτώσει και τις δύο» εάν δεν συμμορφωνόταν.

Σε μια άλλη κατάθεση, ένας ανώνυμος άνδρας κατηγόρησε τον Combs για επιβαρυντική σεξουαλική επίθεση σε αποθήκη ενός πολυκαταστήματος Macy's το 2008.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Combs και δύο σωματοφύλακες που απείλησαν να τον «σκοτώσουν», καθώς ο τραγουδοποιός φέρεται να τον βίασε.

Ένας άλλος άγνωστος κατηγόρησε τον Combs ότι τον νάρκωσε και τον σοδόμησε σε ένα φορτηγό έξω από ένα «White Party» το 2006.

Υποστήριξε ότι ο P. Diddy «απέρριψε» τις εκκλήσεις του για βοήθεια, λέγοντάς του επανειλημμένα ότι «θα ήταν καλά».

Ένας άλλος παρευρισκόμενος σε «White Party» ισχυρίστηκε ότι ο Combs του ζήτησε «να ρίξει το παντελόνι του και να γδυθεί» το 1998 προτού αγγίξει τα γεννητικά όργανα του τότε 16χρονου.

Ένα πέμπτο φερόμενο θύμα - μια γυναίκα - ισχυρίστηκε ότι ο Combs τη βίασε σε ένα πάρτι το 1995 που προωθούσε το μουσικό βίντεο "One More Chance" του Biggie Smalls.

Υποστήριξε ότι ο Combs «την χτύπησε βίαια, χτυπώντας το κεφάλι της σε έναν τοίχο» πριν τη χτυπήσει ξανά και τη βιάσει.

Μετα από αυτές τις νέες καταγγελίες η Page Six επικοινώνησε με τη νομική ομάδα του Combs, η οποία ωστόσο δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Ο Combs άλλωστε, έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε βιαιοπραγία ή καταγγελία έχουν κάνει για εκείνον από τότε που η σύλληψή του έγινε πρωτοσέλιδο στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα είναι πως αν ο Diddy είχε απειλήσει με τους μπράβους του αρκετά όπως είδαμε πιο πάνω από τα θύματα του πως θα τα σκοτώσει, δεν αποκλείεται τελικά όσα υπαινίσσεται η τραγουδίστρια Jaguar Wright για εκείνον και τους «φόνους» γνωστών ονομάτων της μουσικής να ισχύουν.

P. Diddy: Oι θάνατοι που συνδέονται με το όνομά του και η αποκάλυψη του Eminem για ακόμα ένα θύμα

Μιλάμε για τον Tupac, μιλάμε για την Aaliyah, για την Left Eye, τον Notorious B.I.G και ίσως τον Michael Jackson.

Αν ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα να «εξαφανίσει» ένα από τα θύματά του, δεν θα είχε σίγουρα πρόβλημα να βγάλει και από τη μέση όποιον απειλούσε την καριέρα του και την αυτοκρατορία που «έχτισε».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης