«30 μέρες ευτυχίας»! H Olivia Munn βιώνει τη μητρότητα για 2η φορά μετά τη μάχη με τον καρκίνο

 Άρτεμις Σκούφου
Instagram/ oliviamunn

Η Olivia Munn ελέγχει να δει αν αναπνέει η κόρη της 23 από τις 24 ώρες της ημέρας και δηλώνει ευτυχισμένη ένα χρόνο μετά την τέταρτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τότε που έγινε γνωστό ότι η Olivia Munn και ο John Mulaney απέκτησαν το δεύτερό τους παιδάκι, ύστερα από τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει.

Η ηθοποιός έχει διαγνωστεί στο παρελθόν με καρκίνο του μαστού και έχει προχωρίσει σε διπλή μαστεκτομή και μερικές ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ η περιπέτειά της δεν σταμάτησε εκεί, αφού μερικούς μήνες μετά υποβλήθηκε σε ολική υστερεκτομή. Όλα αυτά αφού το ζευγάρι είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι το οποίο όταν πρωτοδιαγνώστηκε η Olivia με καρκίνο ήταν δύο ετών.

Πριν ένα μήνα, Olivia Munn και John Mulaney πήραν αγκαλιά το δεύτερο μωρό τους, το οποίο ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Olivia Munn καλωσόρισε το δεύτερό της παιδί λίγους μήνες μετά την ολική υστερεκτομή

«Ο πρώτος μήνας της Méi»

Η Olivia Munn δείχνει ενθουσιασμένη με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, της Méi, και μάς δίνει μια γεύση από τον πρώτο μήνα με τη νεογέννητη κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές πρώτες φωτογραφίες, ένα καρουζέλ με γλυκές εικόνες και βίντεο με όλη την οικογένεια Munn - Mulaney.

«Ο πρώτος μήνας της Méi», έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα της ανάρτησης, βλέποντάς τη στην πρώτη εικόνα να κάθεται στον καναπέ με το κοριτσάκι της και να χαμογελά μπροστά σε ένα παράθυρο με θέα τη θάλασσα.

Σε άλλες εικόνες μπορούμε να δούμε τη Méi μόνη της ή στην αγκαλιά των γονιών της. Όμως δεν υπάρχουν μόνο φωτογραφίες. Σε ένα βίντεο, η Olivia Munn φαίνεται να χαϊδεύει επανειλημμένα την κοιλιά της κόρης της ενώ εκείνη κοιμόταν στην κούνια.

«Η οθόνη του John κατέγραψε αυτή τη στιγμή αργά το βράδυ που χάιδευα τη Méi για να κοιμηθεί», εξήγησε η Munn στο Instagram Story της. «Νομίζω ότι ελέγχω για να δω αν αναπνέει 23 από τις 24 ώρες της ημέρας».

Σε μια από τις φωτογραφίες, μπορούμε επίσης να δούμε τον γιο του ζευγαριού να χαζεύει την αδερφή του, ενώ εκείνη πιθανότατα κοιμόταν.

Ο John Mulaney έκανε κι αυτός με τη σειρά του μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον πρώτο μήνα της κόρης του. Σ' αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για καρουζέλ εικόνων, αλλά για μια γλυκιά φωτογραφία με τον ίδιο να χαρίζει ένα φιλί στην κόρη του.

«30 μέρες ευτυχίας. Λατρεύω αυτό το θέαμα τόσο πολύ», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα.

«Πέρυσι τέτοια εποχή ανάρρωνα από την τέταρτη χειρουργική επέμβαση και τώρα κάνω παρέα με το κοριτσάκι μου», έγραψε η Olivia στις αρχές Οκτώβρη.

Έχοντας βγει νικήτρια από τον καρκίνο του μαστού, έθιξε το θέμα με αφορμή ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για αυτόν τον τύπο καρκίνου.

«Σε όλους όσοι παλεύουν ή έχουν παλέψει με τον καρκίνο, σε οποιαδήποτε μορφή, σας στέλνω την αγάπη μου», είχε ολοκληρώσει τότε την ανάρτησή της.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του μέσω Instagram στις 22 Σεπτεμβρίου. Τότε, η Munn εξήγησε ότι το όνομα της κόρης της «σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα» και προφέρεται όπως ο μήνας Μάιος.

Η ίδια μίλησε επίσης για την αξία της παρένθετης μητέρας μετά την εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού.

«Είχα τόσα πολλά βαθιά συναισθήματα για το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κυοφορήσω την κόρη μου», έγραψε η Munn. «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την παρένθετη μητέρα μας μιλήσαμε από μητέρα σε μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης