Olivia Munn- John Mulaney παντρεύτηκαν 4 μήνες αφότου εκείνη μίλησε δημόσια για τη διπλή μαστεκτομή

Olivia Munn- John Mulaney παντρεύτηκαν 4 μήνες αφότου εκείνη μίλησε δημόσια για τη διπλή μαστεκτομή

Οι δυσκολίες ενώνουν τα ζευγάρια που έχουν αξίες, σεβασμό και αγάπη. Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι πάνω από τρία χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, τον Μalcolm.

Η Olivia Munn και ο John Mulaney είναι πλέον επίσημα παντρεμένοι. Το νεόνυμφο ζευγάρι των ηθοποιών παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο με μια απλή τελετή στο σπίτι ενός φίλου τους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Η Olivia Munn και ο John Mulaney είναι πάνω από τρία χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Μalcolm. Μάλιστα στην τελετή του γάμου παρών ήταν μόνο ο γιος τους και ένας ακόμα μάρτυρας.

https://www.instagram.com/p/C18eBDZrhFE/

H αρχή της σχέσης τους

Οι δυο τους πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για τη σχέση τους το 2021 και αργότερα τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο John Mulaney επιβεβαίωσε τις φήμες της σχέσης αυτής και αποκάλυψε μάλιστα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

«Την άνοιξη όταν πήγα στο Los Angeles τη γνώρισα και άρχισα να βγαίνω με μια υπέροχη γυναίκα που λέγεται Olivia. Αυτή η σχέση είναι πολύ όμορφη και είναι απίστευτη. Και περιμένουμε με χαρά το μωρό μας», είχε πει σε συνέντευξή του στο Late Night με τον Seth Meyers.

Η Olivia Munn αποκάλυψε ότι έχει κάνει ολική υστερεκτομή - Η συγκινητική δήλωση για τον γιο της

Πριν από τη σχέση του με την Olivia Munn, ο John Mulaney ήταν παντρεμένος με την καλλιτέχνη Anna Marie Tendler για έξι χρόνια, ενώ η ηθοποιός είχε σχέση στο παρελθόν με τον παίκτη χόκεϋ Brandon Rogers.

Τα χαρμόσυνα νέα του γάμου ήρθαν 4 μήνες αφότου η Olivia Munn μίλησε για την διάγνωση καρκίνου του μαστού

Η Olivia Munn είχε αποκαλύψει ότι πριν ένα χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι κράτησε τη διάγνωση της ασθένειας της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε πει για το συγκεκριμένο θέμα:

«Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να περάσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν το μοιραστώ».

https://www.instagram.com/p/C4dXfrULDdJ/

Επίσης, παραδέχτηκε ότι δεν θα είχε βρει τον καρκίνο της αν δεν ήταν ο «φύλακας άγγελος» της, ο γυναικολόγος της, ο οποίος είναι γνωστός για τη συνεργασία του με αστέρες όπως η Rihanna και οι Κardashians.

«Συνειδητοποιείς ότι ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποια είσαι, δεν τον νοιάζει αν έχεις μωρό ή αν δεν έχεις χρόνο. Έρχεται κατά πάνω σου και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τον αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο».

Η Olivia Munn υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και στη συνέχεια σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση το περασμένο φθινόπωρο. Έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε διάστημα 10 μηνών και τον Απρίλιο του 2024 υποβλήθηκε επίσης σε υστερεκτομή.

Καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας και της ανάρρωσής της, ο John Mulaney ήταν στο πλευρό της.

olivia-munn-nosokoemio.jpg.webp

Σε συνέντευξή του στη Vogue τον Μάιο, ο ίδιος είχε μιλήσει για τη δύναμη της συζύγου του:

«Η Olivia και εγώ έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί τα τελευταία δύο χρόνια», Είμαστε απλά δίπλα-δίπλα, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε. Και ως άντρας της, ένιωθα πολύ φοβισμένος και παράλληλα προστατευτικός. Ήταν εκείνη με τον Malcolm στην αγκαλιά της και εγώ εκεί να της κρατάω το χέρι.»

Η Olivia Munn μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την μαστεκτομή και είπε μόνο αλήθειες

Ενώ και η ίδια η ηθοποιός μίλησε για το πόσο μεγάλο στήριγμα ήταν για εκείνη ο άντρας της:

«Θα ήταν σαν να σκαρφάλωνα σε ένα παγόβουνο χωρίς αυτόν. Δεν νομίζω ότι είχε ούτε μια στιγμή για τον εαυτό του, ανάμεσα στο να είναι ένας απίστευτα γενναιόδωρος πατέρας. Ερχόταν στο νοσοκομείο και μετά πήγαινε τον Malcolm στο πάρκο, τον έβαζε για ύπνο, μετά έκανε ξανά παρέα μαζί μου και τα έκανε όλα με ευχαρίστηση.

Είναι ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί ο John. Θυμάμαι που μόλις είχα βγει από το χειρουργείο και πονούσα, δεν μπορούσα να κουνηθώ ή να γελάσω. Τον ανάγκαζα να φεύγει από το δωμάτιο μερικές φορές επειδή με έκανε να γελάω πάρα πολύ δυνατά.»

Το ταξίδι για την κατάψυξη ωαρίων

Η Olivia Munn αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, ζήτησε από τους γιατρούς της να κάνουν μια μικρή παύση στη θεραπεία της, διότι ήθελε να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Αν και το ζευγάρι είχε ήδη αποκτήσει το πρώτο παιδί τους υπήρχε πάντα η επιθυμία για την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού και γι' αυτόν το λόγο αποφάσισε να ολοκληρώσει τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων.

OliviaMunn_TessAyano-003HR.webp

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue, είχε καταψύξει ωάρια σε ηλικία 33 ετών, στα 39 και τώρα στα 43 της χρόνια, προκειμένου να κρατήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή ξανά μητέρα.

Η Olivia Munn μιλάει για την επιλόχειο κατάθλιψη και «σπάει» το ταμπού της ψυχικής υγείας

«Είναι ενδιαφέρον γιατί στα 33 χρόνια μου τα ωάριά μου ήταν μια χαρά. Στα 39 μου όμως; Κανένα από αυτά δεν λειτούργησε. Καθώς μεγαλώνεις, ο ένας μήνας μπορεί να έχει δυνατά ωάρια, ο άλλος όχι τόσο πολύ. Σαφώς, ο μήνας που κάναμε στα 39 δεν ήταν καλός μήνας. Μετά τη διάγνωσή μου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μία ακόμη φορά να καταψύξουμε ωάρια και ευχόμασταν να πετύχει», εξήγησε η διάσημη ηθοποιός.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της, οι θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία, μπορούν να εμποδίσουν σημαντικά την ικανότητα ενός ατόμου να τεκνοποιήσει και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αφαιρέσουν εντελώς την επιλογή, ειδικά αν η θεραπεία είναι πιο απαιτητική.

https://www.instagram.com/p/CzecbRvAtZi/

Το ζευγάρι συζήτησε αρκετά αυτή την επιλογή, πριν αποφασίσει να την κάνει πράξη, καθώς υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι όσον αφορά στην υγεία της ηθοποιού. Η διαδικασία αυτή μπορεί να την έβαλε σε σκέψεις, όμως η δύναμή της και η επιθυμία της να ζήσει και να δώσει ζωή σε ένα νέο πλάσμα την ενθάρρυναν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.