Ο Βασίλης Αργυρός καμάρωσε τον γιο του στο Ηρώδειο και αποκάλυψε το φύλο του εγγονιού που έρχεται

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο Ηρώδειο και στο κοινό βρέθηκε ο μπαμπάς του αλλά και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μετά τη συγκλονιστική εμπειρία που είχε στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε να τραγουδάει για πρώτη φορά στο Ηρώδειο με φίλους του και συγγενείς να βρίσκονται ανάμεσα στους χιλιάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωνάζει «Μάνα» στο Royal Albert Hall κι εμείς, απλά, το βλέπουμε στο repeat

Ο Βασίλης Αργυρός περιμένει τον εγγονό

Ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο κύριος Βασίλης βρέθηκε στο Ηρώδειο για να καμαρώσει τον γιο του για ακόμη μια φορά και δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά του και για τον εγγονό - που όπως αποκάλυψε - έρχεται.

«Πάντα τον απολαμβάνω. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί πάντα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, οπότε το χαίρομαι κι εγώ», είπε ο Βασίλης Αργυρός και στη συνέχεια μίλησε για το εγγόνι του.

Και βέβαια είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς, αλίμονο! Η συμβουλή που του δίνω είναι να είναι καλός μπαμπάς και σίγουρα θα είναι γιατί αγαπάει τον θεσμό της οικογένειας γενικά. (...) Ό,τι όνομα θέλουν ας το βγάλουν, αλλά εγώ προτιμώ το Βασίλης. Αγοράκι είναι.

Το «ευχαριστώ» στην Αλεξάνδρα Νίκα

Στη μεγάλη αυτή βραδιά για τον τραγουδιστή βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Νίκα -η σύντροφός του εδώ και 1,5 χρόνο- η οποία έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά, αφού σε πολύ λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι όλον αυτόν τον καιρό που είναι μαζί προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμα και τώρα δεν θα βρεις κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Παρ' όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του θέλησε να μιλήσει για την οικογένεια που πρόκειται να δημιουργήσει και ευχαρίστησε τη σύντροφό του «γι' αυτό που είναι».

(Η ευτυχία κρύβεται) Στα απλά πράγματα στη ζωή, στις όμορφες στιγμές, στα συναισθήματα και στους ανθρώπους. Αυτό θέλω να περάσω με τον καιρό κι εγώ στη δική μου οικογένεια. Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ γι' αυτό που είσαι.

Η σημασία της οικογένειας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Όπως είπε και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου Αργυρού ο τραγουδιστής αγαπάει πολύ την οικογένεια. Άλλωστε έχει άλλα δύο αδέρφια - έναν αδερφό και μια αδερφή. Οι τρεις τους ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση και αυτό ο τραγουδιστής το θεωρεί «θαύμα».

«Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε πει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

«Κοίτα να είναι γεμάτη η ψυχή σου, μου λένε οι γονείς μου. Ο αδερφός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όπως και η αδερφή μου. Θα χαρούν να με δουν να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ποτέ μόνος μου… Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω για την προσωπική ζωή μου. Να νιώσω ασφάλεια», είχε πει στο Πρωινό Μας το 2023.

Ο Παύλος Αργυρός, ο οποίος παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του τραγουδιστή και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της και εργάζεται ως δικηγόρος.

Κωνσταντίνος Αργυρός: O γάμος του αδερφού του, η εστεμμένη νύφη και οι τρυφερές φωτογραφίες

«Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας», είχε αναφέρει σε άλλη στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τ' αδέρφια του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης