Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Τα δημοσιεύματα που πυροδότησαν τις φήμες

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Τα δημοσιεύματα που πυροδότησαν τις φήμες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους καλλιτέχνες που είχε εκφράσει στο παρελθόν ότι τον ενδιαφέρει να κάνει τη δική του οικογένεια.

Μια πολύ ευχάριστη είδηση ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση την οποία ωστόσο προσπαθούν να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο σε χαμηλούς τόνους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις συνεντεύξεις του προσπαθεί αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή και την προστατεύει όσο το δυνατό περισσότερο και γι' αυτόν τον λόγο οι εμφανίσεις τους είναι αρκετά περιορισμένες.

Ο Αργυρός με τα δύο αδέρφια του έκλεισαν τα 38: Το πάρτυ- έκπληξη για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου

Μάλιστα η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι ήταν πριν από περίπου 1,5 μήνα στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του τραγουδιστή, στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Αλεξάνδρα Νίκα ήταν όλη τη βραδιά στο πλευρό του συντρόφου της χωρίς ωστόσο να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους καλλιτέχνες που είχε εκφράσει στο παρελθόν ότι τον ενδιαφέρει να κάνει τη δική του οικογένεια.

1012_konstantinos_argiros_alexandra_nika_262024__1_.webp

Τι έλεγε σε συνεντεύξεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το θέμα της οικογένειας

Μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Φαίη Σκορδά είχε αναφέρει ότι ένα από τους στόχους του είναι να φτιάξει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια όπως αυτή που μεγάλωσε και ο ίδιος:

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Ο 38χρονος τραγουδιστής για την προσωπική του ζωή αλλά και για τη δημιουργία οικογένειας είχε αναφέρει πρόσφατα και στον Θέμη Γεωργαντά:

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με απλά πράγματα, και τα προτιμώ. Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος και καλλιτέχνης. Έχω καλούς συνεργάτες και φίλους, και συζητάμε όλες τις αποφάσεις. Μου αρέσει να μαθαίνω από τους άλλους. Όταν υπάρχουν δύο ιδέες που ταυτίζονται, είναι το καλύτερο. Η επιτυχία έχει νόημα όταν τη μοιράζεσαι».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μία εμφάνιση επιβεβαίωσε τη σχέση για την οποία μιλούν όλοι

Για το πώς έχει καταφέρει να προστατεύει την προσωπική του ζωή ο τραγουδιστής παραδέχθηκε: «Με δυσκολία έχω καταφέρει να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα όλα αυτά τα χρόνια. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να βρεις και τον άνθρωπο που θα μπορεί να καταλάβει όλη αυτή τη συμπεριφορά. Δε φταίει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που εσύ έχεις στήσει όλη αυτή την κατάσταση, Βέβαια, έτσι σε γνώρισε. Αλλά, όταν είσαι σε μια σχέση πρέπει και οι δυο να κάνουν πίσω, και να βρεθεί μια ισορροπία».

Και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ λογικό, οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται και να αρέσει και στον κόσμο. Επειδή εγώ όμως έχω χτίσει την καριέρα μου με το να δείχνω ποιος είμαι συναισθηματικά με μουσική και στίχους, προσπαθώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Τώρα, αν κάποια στιγμή με βρούνε με κάποια κοπέλα, δε θα κρυφτώ, δε ζούμε σε φυλακή, για όνομα του Θεού».

«Όλα μαθαίνονται, δε νομίζω ότι κάτι μένει κρυφό. Πάντως, όταν αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα στη ζωή μου, εκεί νομίζω ότι εντάξει, θα το μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει για έναν έρωτα με τον ίδιο να αποκαλύπτει: «Όταν ήμουν στο Λύκειο, και δεν είχα χρήματα να πάω να βρω την κοπέλα μου που έμενε σε μια απόσταση 10-15 χιλιομέτρων μακριά, για την ακρίβεια είχα χρήματα για να πάρω ένα εισιτήριο λεωφορείου, επέλεξα να πάρω μια σοκολάτα, της έγραψα μια αφιέρωση και πήγα με τα πόδια να της τη δώσω».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της προσωπικής του ζωής καθώς φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με την 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα.

Το ζευγάρι προσπαθεί να προφυλάξει τον έρωτά του ωστόσο πραγματοποιούν διακριτικά κοινές εμφανίσεις όπως η πρόσφατη έξοδος στο κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση αλλά και το ταξίδι στη Μύκονο.