Empire - Blink Twice: Η σειρά και η ταινία που αποκάλυψαν τα μυστικά του P. Diddy

Γεωργία Βλαχοπούλου
Empire - Blink Twice: Η σειρά και η ταινία που αποκάλυψαν τα μυστικά του P. Diddy
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Για ποιον λόγο ο Diddy είχε μηνύσει τους δημιουργούς της σειράς Empire;

H υπόθεση ή μάλλον το σκάνδαλο P. Diddy μοιάζει σαν ένα κουβάρι που συνεχώς ξετυλίγεται. Ήδη πάνω από 120 άτομα έχουν καταθέσει εναντίον του, μιλώντας στις καταθέσεις τους για βιασμό, σοδομισμό, ακόμα και για απειλές που δέχτηκαν από τον γνωστό μεγιστάνα της ραπ και τους μπράβους του, ότι θα τους σκοτώσει.

Ο ίδιος βέβαια, δεν τα έκανε μόνος του όλα αυτά στα «White Parties» που διοργάνωνε και κατέληγαν στα λεγόμενα «Freak Offs», δηλαδή στις φρικαλεότητες που γίνονταν.

P. Diddy: Oι θάνατοι που συνδέονται με το όνομά του και η αποκάλυψη του Eminem για ακόμα ένα θύμα

Ήδη διάφορες συνωμοσίες δείχνουν σαν «συνεργούς» του τον Jay -Z και την Beyoncé, ενώ έχουν ακουστεί κι άλλοι, όπως για παράδειγμα ο Ashton Kutcher -με τον οποίο ο Diddy ήταν κολλητός- ή ακόμα και η JLo που υπήρξε και για λίγο σύντροφός του.

76e99480-jlo-(2).jpg

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν μία ταινία και μια σειρά που οι «ντετέκτιβ» του TikTok λένε πως έδειχναν την ιστορία του Diddy και όσα πράγματα συνέβαιναν στον «σκοτεινό» τελικά και όχι λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Blink Twice

Το Blink Twice είναι μια αμερικανική ταινία ψυχολογικού θρίλερ που βγήκε στις αμερικάνικες αίθουσες το 2024 σε σκηνοθεσία της Zoë Kravitz, κόρης του Lenny Kravitz - το κρατάμε αυτό - με πρωταγωνιστές τον Channing Tatum και την Naomi Ackie.

H υπόθεση αφορά έναν δισεκατομμυριούχο (τον υποδύεται ο Tatum), ο οποίος συναντά την Frida, μια σερβιτόρα και την καλεί στο ιδιωτικό του νησί μαζί με τους φίλους του για να ζήσει τις διακοπές των ονείρων της. Εκεί γίνoνται πάρτι όλη μέρα, στα οποία όλοι φορούν λευκά (τυχαίο;) ενώ τα ναρκωτικά ρέουν άφθονα.

Ενώ όλα μοιάζουν να είναι καλά, δεν είναι και η πρωταγωνίστρια ανακαλύπτει πως σε αυτά τα πάρτι οι άντρες είχαν κακοποιήσει τις γυναίκες σεξουαλικά, αφαιρώντας τους τη μνήμη χρησιμοποιώντας ένα φυτό του νησιού που είχε αυτή την ικανότητα. Το αντίδοτο σε όλα αυτά ήταν να πιουν λίγο από το δηλητήριο ενός φιδιού, ενώ όπως τελικά αποδεικνύεται στο τέλος η Frida βρισκόταν στο νησί έναν ολόκληρο χρόνο ζώντας κάθε μέρα το ίδιο βίαιο πάρτι.

Σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Δισεκατομμυριούχος, που με τους φίλους του νάρκωνε τα θύματά του και τα βίαζε; Ακριβώς! Αυτές είναι κάποιες από τις κύριες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και ο P.Diddy, ενώ το ιδιωτικό νησί που γίνονταν αυτά στην ταινία θύμισε το νησί του Epstein, o oποίος ήταν επίσης δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων.

Παρ' όλα αυτά δεν γνωρίζουμε πώς δημιουργήθηκε το σενάριο της ταινίας, ούτε γιατί σκηνοθετικά επιλέχθηκε να φοράνε όλοι λευκά σε αυτά τα πάρτι που έδειχνε η μεγάλη οθόνη.

Empire

Το Empire είναι μια αμερικανική μουσική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Lee Daniels και τον Danny Strong για την Fox και προβλήθηκε από το 2015 έως το 2020.

Η σειρά επικεντρώνεται στη φανταστική εταιρεία χιπ χοπ μουσικής και ψυχαγωγίας Empire Entertainment και το δράμα μεταξύ των μελών της οικογένειας των ιδρυτών καθώς αγωνίζονται για τον έλεγχό της.

Σου θυμίζει κάτι; Σε πολλούς TikTokers ναι, αφού ο P.Diddy έχει τη δική του δισκογραφική εταιρεία την Bad Boy Records, από την οποία είχαν περάσει πολλά ονόματα της μουσικής, ενώ γενικά οι φήμες θέλουν ο φίλος του Jay - Z να ευθύνεται για την «αποκαθήλωσή» του.

Όλα αυτά, ότι δηλαδή η σειρά αφορά τη ζωή του Diddy, ίσως έμεναν μόνο φήμες αν εκείνος δεν έκανε μήνυση στους δημιουργούς ότι «έκλεψαν« το σενάριο της ζωής του.

«Είναι βασικά η ζωή μου εκτός από τις σεξουαλικές κακοποιήσεις. Όλα, η ομοφυλοφιλία και όλα όσα δείχνει έχουν γίνει σχεδόν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το αποκαλούσαν Breaking Bad Boy», είχε πει ο Combs.

Βασικά περιγράφουν λεπτομερώς όλα όσα έπρεπε να περάσω: τα πυρά, τη συνεργασία με τον Timbaland και τις ντίβες που πήγαν στη φυλακή. Δηλαδή όλα αυτά. Νομίζω ότι μπορεί να μου χρωστούν κάποια δικαιώματα. Δεν μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε τη βιογραφία του Sean Combs χωρίς να με πληρώσετε και εγώ λοιπόν, καταθέτω μήνυση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/B-sWz7cnJcG/

Με αυτήν την λογική του P.Diddy γιατί να μην ίσχυαν όλα όσα έδειχνε η σειρά για εκείνον; Που κατά βάση αν κάτσεις να την δεις αυτό κάνει, αφού η οικογένεια που έχει τη δισκογραφική στη σειρά κάνει αντίστοιχες βίαιες πράξεις. Γιατί να τον ενοχλήσει τόσο όσα έδειχναν αν δεν ήταν όλα αλήθεια; Θα μπορούσε να είναι απλά άλλο ένα προϊόν μυθοπλασίας.

Αλλά είναι λογικό αν σκεφτείς πως κάποιοι στα social media συνέδεσαν τον θάνατο στη σειρά του εύσωμου Bunkie με την δολοφονία του Notorious B.I.G, για την οποία λένε οι θεωρίες συνωμοσίας πως ευθύνεται ο Diddy - ανάμεσα στις πολλές με τις οποίες έχει συνδεθεί το όνομά του.

Μήπως τελικά κάτι οι σειρές, κάτι τα τραγούδια του Eminem και του J.Cole, μάς είχαν δείξει τι εστί P.Diddy και τί γίνεται στη βιομηχανία του θεάματος στο Hollywood;

DPG Network