Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Liam Payne από τον γιατρό που βρέθηκε στο δυστύχημα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Liam Payne από τον γιατρό που βρέθηκε στο δυστύχημα
Liam Payne poses for photographers upon arrival at the British Fashion Awards in London, Monday, Dec. 5, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Invision

O Liam Payne «έφυγε» από τη ζωή στα 31 του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που έμενε στην Αργεντινή σκορπώντας τη θλίψη στους θαυμαστές του.

Άφωνους άφησε τους θαυμαστές και τον καλλιτεχνικό κόσμο παγκοσμίως η είδηση πως ο Liam Payne, τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction «έφυγε» από τη ζωή στα 31 του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην Αργεντινή.

Η αιτία θανάτου του Liam Payne

Ο Liam Payne «έσπασε το κρανίο του και πέθανε ακαριαία από πολύ σοβαρά τραύματα, όταν έπεσε ξαφνικά από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στον τρίτο όροφο στην Αργεντινή», δήλωσαν ιατρικοί υπάλληλοι την Πέμπτη (17/10) καθώς αποκάλυψαν την αιτία θανάτου του τραγουδιστή.

Έξαλλοι οι fans του Liam Payne με το TMZ για τις εικόνες του άψυχου κορμιού του- Θρήνος στο X

Οι πρώτοι ανταποκριτές έσπευσαν στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης από τον διευθυντή αργά την Τετάρτη (16/10), αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν, σύμφωνα με τον επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Μπουένος Άιρες, Alberto Crescenti.

«Ο ρόλος μας ήταν να κατευθυνθούμε γρήγορα εκεί, να δώσουμε ιατρική φροντίδα και να προσπαθήσουμε να τον αναζωογονήσουμε, αλλά τα τραύματά του ήταν ακαριαία», είπε ο κορυφαίος γιατρός, σύμφωνα με το La Nacion.

«Βάσει των όσων είδε η ομάδα, προφανώς υπήρχε κρανιακό κάταγμα και εξαιρετικά σοβαροί τραυματισμοί που οδήγησαν στον άμεσο θάνατό του».

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Δεν έγινε ανάνηψη γιατί επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε. Όλο το σώμα είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα».

Argentina Liam Payne
Police stand guard outside a hotel where Liam Payne, a former member of the band One Direction, was found dead after falling from a balcony in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Oct. 16, 2024. (AP Photo/Natacha Pisarenko)

Η κλήση του διευθυντή του ξενοδοχείου λίγο πριν πεθάνει ο Liam

Ο θάνατος του 31χρονου Βρετανού συνέβη αμέσως μετά από μια κλήση έκτακτης ανάγκης που έκανε ο διευθυντής του ξενοδοχείου και δόθηκε στη δημοσιότητα με λεπτομέρειες για τις ανατριχιαστικές στιγμές που οδήγησαν στη μοιραία πτώση του τραγουδιστή - συμπεριλαμβανομένου του ότι ο Payne «έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο».

«Γεια, καλημέρα. Μόλις τηλεφώνησα και η γραμμή μου αποσυνδέθηκε. Τηλεφωνώ [από] το ξενοδοχείο CasaSur στο Παλέρμο της Κόστα Ρίκα 6032», ακούγεται να λέει ο διευθυντής στα ισπανικά στον ήχο.

Ο διευθυντής, ονόματι Esteban, ισχυρίστηκε ότι ο Payne κατέστρεφε το δωμάτιο του ξενοδοχείου του και ήταν υπό την επήρεια «ναρκωτικών και αλκοόλ».

«Λοιπόν, έχουμε έναν ένοικο που είναι μεθυσμένος από ναρκωτικά και αλκοόλ. Και, λοιπόν, είναι… Όταν έχει τις αισθήσεις του, διαλύει όλο το δωμάτιο. Και, λοιπόν, χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον, παρακαλώ», είπε ο διευθυντής.

Η αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι είχαν κληθεί στο ξενοδοχείο, αφού ειδοποιήθηκαν για έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επίδραση ναρκωτικών και αλκοόλ».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν το σώμα του Payne στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, αφού ο διευθυντής ανέφερε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από εκεί.

https://www.instagram.com/p/C2fgZfoIXdD/

Ο Liam Payne είχε μιλήσει για τα θέματα που αντιμετώπιζε τόσο με την ψυχική του υγεία όσο και με τον αλκοολισμό.

Ο 31χρονος τραγουδιστής είχε πει ότι είχε φτάσει στον πάτο κατά τη διάρκεια των ημερών του στους One Direction, καθώς συζητούσε για τον αλκοολισμό κατά την εμφάνισή του στο The Diary of a CEO podcast. Ανέλυσε μάλιστα την εμπειρία του με τις «αυτοκτονικές τάσεις».

Τον Ιούλιο του 2023 ωστόσο, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ότι ήταν έξι μήνες νηφάλιος μετά από παραμονή 100 ημερών σε μια μονάδα θεραπείας.

«Απλώς έπρεπε να αφιερώσω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, επειδή έγινα κάπως κάποιος που δεν αναγνώριζα πια», είπε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube. «Και είμαι σίγουρος ότι ούτε εσείς αναγνωρίζατε».

H πρώην σύντροφός του, Maya Henry, ανέφερε πως ο ίδιος πάντα «έπαιζε με τον θάνατο».

Mάλιστα, όπως είπε ίσως είχε προβλέψει και τον θάνατό του το τελευταίο διάστημα, αφού όλο έλεγε πως δεν αισθάνεται καλά και θα πεθάνει.

Oι μέρες πριν τον θάνατο του Liam

Πάντως ο ίδιος όσο βρισκόταν στην Αργεντινή με την σύντροφό του τα τελευταία δύο χρόνια, Katie Cassidy δεν φάνηκε να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα πάντα με τα όσα δημοσίευε στο Snapchat του.

Δεν ξέρουμε αν η Cheryl Cole ήταν ο μεγάλος έρωτας του Liam Payne πάντως μαζί της έκανε το παιδί του

Η ίδια ωστόσο, έφυγε δυο μέρες πριν την τραγική απώλεια του Liam Payne, καθώς όπως είπε στους followers της δεν της άρεσε να περνάει πολύ καιρό στο ίδιο μέρος και ήθελε να επιστρέψει σπίτι.

DPG Network