Ένα πράγμα έχει βάλει στο μυαλό της η Jennifer Lopez μετά το διαζύγιο από τον Ben Affleck

Πατούλια Κατερίνα
Ένα πράγμα έχει βάλει στο μυαλό της η Jennifer Lopez μετά το διαζύγιο από τον Ben Affleck

Από τον Απρίλιο ως σήμερα, η Jennifer Lopez ψάχνει να βρει ξανά τα πατήματά της, όταν όλος ο κόσμος της γκρεμίστηκε μετά το διαζύγιο 

Με το This Is Me… now ένιωσα ότι τα κατάφερα, ότι είμαι καλά. Έκανα όλη τη δουλειά που έπρεπε και κοίταξα πού βρίσκομαι, και μετά ήταν σαν να εξερράγη ολόκληρος ο γ@μ@μένο κόσμος», είπε πριν μερικές ημέρες η Jennifer Lopez στην Nikki Glaser και στο περιοδικό Interview. Κι όταν η βόμβα σκάει στα χέρια, πρέπει να κάνεις ένα ακόμα μεγάλο μπαμ, μπαμ επιτυχίας αυτή τη φορά.

H Jennifer Lopez μετά το διαζύγιο από τον Affleck παραδέχεται: «Όλος ο κόσμος μου εξερράγη»

Οι φήμες και οι πηγές από το περιβάλλον της Jennifer Lopez επιμένουν πως η Λατίνα έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της αυτή τη στιγμή και αποζητά μόνο ένα πράγμα: να κάνει νέο μουσικό άλμπουμ με μια «μεγάλη χορευτική επιτυχία» μετά τον χωρισμό του Ben Affleck.

«Η Jennifer Lopez ψάχνει παντού για ένα νέο επιτυχημένο single», τόμισε πηγή της Page Six.

Τώρα που είναι single, ψάχνει για ένα hit single!

Σύμφωνα με την Page Six, η Jlo έχει κάνει τα πρώτα βήματα για τη νέα μεγάλη επιτυχία, έχοντας έρθει σε επαφή με τραγουδοποιούς τονίζοντας πως ψάχνει μια μεγάλη χορευτική επιτυχία».

«Η προτεραιότητά της από άποψη καριέρας είναι η μουσική. Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό εκτός και αν είναι μεγάλο, και οι κριτικοί λένε ότι είναι η παλιά Lopez, χρειάζεται το μεγάλο μπαμ».


Η 55χρονη σταρ, δεν ψάχνει όμως μόνο για ένα τραγούδι αλλά θέλει να φτιάξει ένα ολόκληρο άλμπουμ που θα είναι γεμάτο με επιτυχίες.

Μια πηγή της εφημερίδας τόνισε ότι η τραγουδίστρια θέλει να «ξεπλύνει ό,τι άφησε πίσω» το τελευταίο της άλμπουμ, το οποίο δεν πήγε καλά.

Τι ακούσαμε στο τελευταίο άλμπουμ της Lopez;

Το τελευταίο άλμπουμ της Lopez, «This Is Me… Now», ήταν εμπνευσμένο από τη σχέση της, την επανασύνδεση και τον γάμο της με τον πρώην της, Ben Affleck, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024 αλλά δεν κατάφερε να μπει καν στο top 20, κάνοντας το ντεμπούτο του στο απογοητευτικό νούμερο 38 του Billboard Top 200.

Η Lopez είχε υπαινιχθεί ότι θα αποσυρθεί από τη μουσική πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ αυτού και είχε τονίσει:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν αν θα κάνω ποτέ άλλο άλμπουμ μετά από αυτό. Μην πείτε στον Benny Medina ότι το σκέφτομαι αλλά αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου άλμπουμ ever».

Μαζί με το ναυάγιο του άλμπουμ η Lopez βίωσε και το ναυάγιο του γάμου της ο οποίος κράτησε μόνο δύο χρόνια. Συνάμα, η 55χρονη αναγκάστηκε εν μέσω χωρισμού να ακυρώσει και την περιοδεία της.

«Είχε τεράστιες επιτυχίες και δεν μπορεί να δεχτεί ότι το τελευταίο άλμπουμ θα είναι το τέλος της μουσικής της καριέρας.Θέλει να ξεπλύνει την αποτυχία του This is Me Now».

Το άλμπουμ απέσπασε ενδιάμεσες κριτικές από τους ειδικούς ενώ την ίδια υποδοχή είχε και το πειραματικό ντοκιμαντέρ της Lopez στο Amazon, εμπνευσμένο από τη σχέση της με τον Affleck. Η Lopez τότε ανακοίνωσε πως σταματά την περιοδεία και παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Η Λόπεζ έχει πολλά επερχόμενα κινηματογραφικά πρόζεκτ, συμπεριλαμβανομένων δύο ταινιών που εξακολουθούν να τη συνδέουν σε επίπεδο παραγωγής με τον πρώην σύζυγό της.

Το «Unstoppable» είναι παραγωγή της εταιρείας των Affleck και Matt Damon, της «Artists Equity» και έκανε το ντεμπούτο της τον Αύγουστο του 2024 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ενώ η Lopezs εμπλέκεται και στο μιούζικαλ «Kiss of the Spider Woman» στην οποία ήταν επίσης παραγωγός ο Affleck και ο Damon.

Η απάντηση στην κριτική που δέχεται για την καλλιτεχνική της πορεία

Στην ίδια συνέντευξη στο Interview όπου μίλησε για τον χωρισμό, η Jennifer αντέδρασε και στην κριτική που δέχτηκε στην καλλιτεχνική της πορεία:

«Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στη δουλειά, βγήκα και δούλεψα με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ και ξαφνικά, άρχισαν να με επικρίνουν κι εκεί σκέφτεσαι "Περίμενε, τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι αυτή". Και έτσι, αμέσως από νεαρή ηλικία γίνεσαι ανθεκτικός και αισιόδοξος.

Τα πράγματα δεν σε έχουν ρίξει ακόμα αρκετά. Έλεγα, Ξέρω ποια είμαι όταν ξαπλώνω και αυτό είναι που έχει σημασία. Η ζωή σε ρίχνει κάτω καθώς προχωράς και μετά πρέπει πάντα να γυρνάς πίσω και να συνδέεσαι με αυτό το αθώο, αισιόδοξο, λαμπερό άτομο που ήσουν όταν ξεκίνησες.

Αυτό είναι κάτι που είχα πάντα ως αρχή και μπόρεσα να επιβιώσω από εκείνες τις δύσκολες στιγμές μιας μακράς καριέρας όπου τα πράγματα πάνε πάνω-κάτω, όπου όλοι σε αγαπούν και μετά όλοι σε π@δουν και μετά σε αγαπούν όλοι. Αυτό συμβαίνει αν έχεις μακρά καριέρα».

Και μετά τον χωρισμό τι;

Πάνω στο χάος του τελευταίου μισού χρόνου, η Lopez έχει πια ερμηνεύσει όσα συνέβησαν στον γάμο της με τον Affleck, αλλά παραδέχεται πως δεν θα άλλαζε τίποτα απολύτως, ακόμα κι αν βρισκόταν και πάλι στην ίδια φάση:

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζει ότι έχει καταλάβει τι πήγε στραβά και μετά ξαφνικά η ζωή σου φέρνει κάτι άλλο για να δει αν έχεις πάρει το μάθημά σου.Και φαίνεται πως δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα με τόσο βαθύ τρόπο.Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον.

Όταν ολόκληρο το σπίτι σου ανατινάζεται, απλά στέκεσαι στα ερείπια και λες "τι μπορώ να κάνω για να μην το αφήσω να συμβεί ξανά;". Και το εξετάζεις σιγά σιγά και λες "εντάξει, έγινε, αυτός ήταν ο ρόλος μου σε αυτό, αυτό θα έπρεπε να είχα δει πιο νωρίς, αυτό δεν κοίταξα»!

DPG Network