Πώς είναι να είσαι παντρεμένος με την JLo; Η απάντηση από τον πρώτο πρώην, μαζί με μια συμβουλή

Πώς είναι να είσαι παντρεμένος με την JLo; Η απάντηση από τον πρώτο πρώην, μαζί με μια συμβουλή
Invision (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Λίγο καιρό μετά το τέταρτο διαζύγιο της Jennifer Lopez, ο πρώτος της σύζυγος, Ojani Noa μοιράζεται τη δική του εμπειρία, κάνει αποκαλύψεις και της δίνει μία συμβουλή.

Τελικά η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που ειπώθηκε ποτέ είχε τέλος και μάλιστα άδοξο. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πήραν διαζύγιο ύστερα από δύο χρόνια γάμου και 30 μετά τον πρώτο χωρισμό τους, αρραβωνιασμένοι όντες.

Και οι δύο δείχνουν να έχουν γυρίσει σελίδα στις ζωές τους αφήνοντας πίσω μια εμπειρία που, ενδεχομένως, τους άφησε πιο πολλή πίκρα παρά γλύκα στα χείλη. Εκείνοι φαίνεται να μη θέλουν να ασχοληθούν άλλο με αυτή την ιστορία, όμως υπάρχει κάποιος που «σκαλίζει» ακόμη! Ο λόγος για τον Ojani Noa, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της JLo.

Η οδύνη της Jlo μετά τον χωρισμό του 2003: «Ένιωθα πως θα πεθάνω, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση»

Ήταν ακόμη παιδιά

Στα 28 της χρόνια η Jennifer παντρεύτηκε με τον χορευτή και ηθοποιό (όπως αυτοχαρακτηριζόταν από τότε) Ojani Noa. Ο γάμος τους κράτησε μόλις μερικούς μήνες και έληξε το 1998.

50 σήμερα ο Ojani Noa εργάζεται ως personal trainer (και ηθοποιός) στην Καλιφόρνια, ενώ, παράλληλα, όπως θα ισχυριζόταν κάποιος «κακεντρεχής», έχει κάνει επάγγελμα την ιδιότητά του ως Σύζυγος Νο1 της JLo την οποία προσπαθεί να εξαργυρώσει με κάθε τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C_s3zyHpts3/

H Jennifer Lopez είχε κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό στον γάμο με τον Affleck

Είχε μιλήσει από την αρχή για τους Benifer 2.0

Φυσικά, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επανασύνδεση Lopez Affleck ζητήθηκε η γνώμη του, την οποία και είπε ευθαρσώς:

«Ο Ben είναι ο σύζυγος Νο4. Εγώ ήμουν ο σύζυγος Νο1 και μου είχε πει ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι την πρώτη νύχτα του γάμου μας, μου είπε ότι θα ήμασταν μαζί για πάντα. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν έχω πειστεί ότι θα κρατήσει», έλεγε τότε ο Ojani και, όπως φαίνεται, επιβεβαιώθηκε.

https://www.instagram.com/reel/C3yi0chvoIx/

Το νέο βίντεο, η αποκάλυψη και μία συμβουλή

Η πιο πρόσφατη τοποθέτηση του Noa σχετικά με τη διάσημη πρώην σύζυγό του έρχεται μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην Dailymail+ και μέσα από την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, συντάσσεται στο πλευρό του Affleck.

Ο 50χρονος θυμάται έντονους καυγάδες, παθιασμένες αντιπαραθέσεις και μία σύζυγο εθισμένη στη φήμη ενώ παραδέχεται πως «καταλαβαίνει τι πρέπει να πέρασε ο Ben».

Παραδέχεται, βέβαια, πως τότε τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα από πλευράς της πίεσης που επιφέρουν τα social media και οι παπαράτσι, όμως θυμήθηκε στιγμές από το τέλος του γάμου τους, όταν, όμως ακόμη, ο πολύς κόσμος δεν γνώριζε πως είχα προβλήματα.

«Επέμενε να πηγαίνουμε στις επίσημες εκδηλώσεις σα να μην τρέχει τίποτα και να μη δίνουμε τροφή στους δημοσιογράφους», λέει ο Ojani υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που είχε για την Lopez η εικόνα της από τότε. Και έκλεισε με μία συμβουλή:

Θα τη συμβούλευα να πάρει ένα αεροπλάνο και πάει κάπου στην άκρη του κόσμου, χωρίς ανθρώπους, χωρίς κινητό, χωρίς ίντερνετ, χωρίς τίποτα. Μόνο με τον εαυτό της. Μπορεί να νομίζουμε ότι ξέρουμε τον εαυτό μας όμως δεν είναι έτσι, όταν έχουμε μπλέξει τόσο πολύ με την εξωτερική μας εικόνα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βρει τον πραγματικό της εαυτό και, ίσως, να ηρεμήσει

Ενώ οι φήμες θέλουν τον Affleck να συγκατοικεί με την Kennedy, η Jlo μιλά για το μαρτύριο που πέρασε

Οι σύζυγοι Νο 2 και 3

Δεύτερος σύζυγος της JLo ο χορευτής Cris Judd. Ο γάμος αυτός έγινε το 2001 και έληξε το 2003, ενώ η σχέση των δύο πρώην συζύγων υπήρξε ανέκαθεν καλή, χωρίς να έχει ακουστεί κάτι άσχημο μετά τον χωρισμό τους.

54 ετών σήμερα ο Judd συνεχίζει να χορεύει και να χορογραφεί ενώ έχει δημιουργήσει δική του οικογένεια. Παντρεμένος με την Kelly από το 2009 ο Cris και πατέρας ενός παιδιού.

https://www.instagram.com/p/CZ_Js4prJ2X/

Τρίτος σύζυγος της λατίνα σταρ ο Marc Anthony. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2004 (λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Affleck, έτσι, για την ιστορία) και έμειναν μαζί 10 χρόνια. Έχουν μαζί δυο παιδιά, τα δίδυμα Max και Emme που σήμερα είναι 16 ετών, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν υποδειγματικά φιλικές και έχουν συμπράξει και μουσικά πολλές φορές αυτά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C9_L9U1Po_n/

Στα 55 του χρόνια, ο διάσημος μουσικός συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα του ενώ πριν από έναν χρόνο έγινε και πάλι πατέρας από τη νέα σύζυγό του, Nadia Ferreira. Η 25χρονη καλλονή κατέχει τον τίτλο της Miss Universe Paraguay 2021 και τερμάτισε ως πρώτη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Miss Universe 2021.

https://www.instagram.com/p/C9deWsDuptO/