Εντυπωσιακή με ανδρόγυνο look η Angelina Jolie - Στο κόκκινο χαλί και ο νέος της σύντροφος, Akala

(Photo by Thomas Krych/Invision/AP)

Ακόμη μία πρεμιέρα για την Angelina Jolie και το «Maria» της, όμως αυτή τη φορά είχε στο πλευρό της και τον ράπερ Akala, που λέγεται ότι είναι ο νέος της σύντροφος.

Έκανε κεφάλια να γυρίσουν ακόμη μία φορά η Angelina Jolie καθώς παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας «Maria» στο 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου στο The Royal Festival Hall της βρετανικής πρωτεύουσας.

Εμφάνιση στα μαύρα για το ζευγάρι

Πανέμορφη και ιδιαίτερα ήρεμη εμφανίστηκε στην εκδήλωση η Angelina Jolie επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα κλασσικό κοστούμι τριών κομματιών, μαύρο μπλέιζερ, ασορτί παντελόνι και γιλέκο με βαθύ κόψιμο, ενώ συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Οι ξανθιές μπούκλες της έπεφταν χαλαρά στους ώμους και το μακιγιάζ κινήθηκε στους φυσικούς τόνους που συνηθίζει ενώ επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Jolie: «Η αντίσταση στο να μου λένε πώς να σκέφτομαι, να ντύνομαι ή να νιώθω είναι η πιο σημαντική»

Ήταν και ο Akala εκεί

Μπορεί να μην περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί όμως ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Jolie, ο ράπερ Akala παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να στηρίξει την αγαπημένη του. Πόζαρε μάλιστα για τον φακό των ρεπόρτερ, στο ίδιο ακριβώς σημείο με εκείνη, αλλά με μερικά λεπτά διαφορά.

Η φημολογία για αυτή τη σχέση είναι έντονη καθώς υπάρχουν οι φωνές που υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι, αλλά και εκείνες που μεταφέρουν πως ο 40χρονος ράπερ είναι εκείνος που στήριξε την 39χρονη σταρ όσο κανείς κατά τη δύσκολη και μακριά δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt.

Τελικά ο Brad Pitt κακοποίησε σωματικά τη Jolie; Η Angelina βάζει τέλος στη διαμάχη με το FBI

Ποιος είναι ο Akala

O 40χρονος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1983 στο Λονδίνο και είναι ευρέως γνωστός για τους προκλητικούς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους στίχους του. Εκτός από τραγουδιστής ο Akala είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβιστής και ποιητής.

Έχει γράψει βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Natives: Race and Class in the Ruins of Empire», το οποίο διερευνά ζητήματα φυλής και ταυτότητας στο πλαίσιο της Bρετανικής ιστορίας.

Οι φήμες για τη σχέση του με την Angelina Jolie πυροδοτήθηκαν μετά τις κοινές τους φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το φημολογούμενο ζευγάρι εθεάθη στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια δείπνου με το καστ και τους συντελεστές της ταινίας «Maria». Οι δυο τους λέγεται ότι έφτασαν ταυτόχρονα στο εστιατόριο και αργότερα αναχώρησαν μαζί για το ξενοδοχείο, ενώ και τον περασμένο Μάιο ταξίδεψαν μαζί στη Τζαμάικα για να παρακολουθήσουν το λογοτεχνικό φεστιβάλ «Calabash».

Φυσικά, μέχρι και σήμερα, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει επισήμως τη σχέση αυτή.

8 λεπτά συγκίνησης και αδιάκοπου χειροκροτήματος: Το Φεστιβάλ Βενετίας αποθεώνει την Angelina Jolie

Η Jolie ως Μαρία Κάλλας σε μια ταινία που θα συζητηθεί

Στη βιογραφική ταινία, η Angelina Jolie μεταμορφώνεται στην αείμνηστη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας. Μέχρι στιγμής η ταινία έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές με τη Jolie να αποθεώνεται ως Μαρία Κάλλας στις επίσημες πρεμιέρες που κάνει ανά τον κόσμο.

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο της, η ηθοποιός πέρασε μήνες δουλεύοντας πάνω στην φωνή της στο τραγούδι - και πήρε ακόμη και την απαραίτητη βοήθεια από τους γιους της για να κατευνάσει τα νεύρα της.

«Είχα τρομερό άγχος- πέρασα σχεδόν επτά μήνες προετοιμασίας», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της τον Αύγουστο. «Την πρώτη φορά που τραγούδησα, θυμάμαι ότι ήμουν πολύ νευρική. Οι γιοι μου ήταν εκεί και με βοήθησαν να μπλοκάρω την πόρτα [ώστε] να μην μπει κανείς άλλος μέσα, και εγώ έτρεμα».

Η ταινία του σκηνοθέτη Pablo Larraín, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους γύρω στα τέλη Νοέμβρη και στο Netflix λίγες εβδομάδες αργότερα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης