Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας - Το νυφικό και η πρωτότυπη ανθοδέσμη της Γεωργίας Πολυτάνου

INTIME NEWS

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου παντρεύτηκαν ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου σε γάμο που τελέστηκε στη Θήβα.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, και η σύντροφός του, Γεωργία Πολυτάνου, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο που τελέστηκε στη Θήβα, σύμφωνα τις επιθυμίες της νύφης, όπως έχει παραδεχτεί δημόσια και ο ίδιος ο γαμπρός.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι τρεις, μια στενή φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου και δυο φίλοι του δημάρχου Αθηναίων, με τους καλεσμένους, σύμφωνα με πληροφορίες να φτάνουν τους 1.100!

Το bridal look

Ο Χάρης Δούκας είχε φτάσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη στη Θήβα από νωρίς και η Γεωργία έφτασε με μια μικρή καθυστέρηση, ως είθισται.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της, χαρούμενη και χαμογελαστή, η νύφη εμφανίστηκε φορώντας ένα απλό, κομψό, ίσιο νυφικό με τετράγωνο ντεκολτέ και μακριά μανίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο όπου είχε τοποθετήσει και το πέπλο.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η όμορφη ανθοδέσμη της νύφης που ήταν φτιαγμένη από φθινοπωρινά λουλούδια σε χρωματικούς τόνους της εποχής.

Οι καλεσμένοι

Μεταξύ των 1100 καλεσμένων και ο Παύλος Γερουλάνος, η Ράνια Τζήμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Σάσα Σταμάτη, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Δασκαλίδης, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μάξιμος Μουμούρης και άλλοι πολλοί.

Στιγμές Eurovision θύμισαν στο Χ οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Η αγωνία και τα memes για τον Ανδρέα

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Μέχρι πρότινος το ζευγάρι είχε κρατήσει τη σχέση του εκτός δημοσιότητας ενώ είχαν κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις προστατεύοντας την ιδιωτικότητά τους.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι 28 ετών και έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Η ίδια είναι πάντα διακριτικά στο πλευρό του Χάρη Δούκα, ενώ τον είχε στηρίξει εμφανώς και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, αλλά και στη διεκδίκηση της θέσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Γεωργία Πολυτάνου: Η μέλλουσα σύζυγος του δημάρχου Χάρη Δούκα έχει ξεχωρίσει για το στυλ της

Η ίδια είναι μία κομψή παρουσία με πολύ συγκεκριμένο στυλ, έχοντας υιοθετήσει ένα λίγο πιο νεανικό first lady style που την έκανε να ξεχωρίσει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης