Εντυπωσιακή με μάξι φόρεμα η Κάτια Ζυγούλη στον γάμο του Απόστολου Ρουβά, όπως και η πεθερά της

Εντυπωσιακή με μάξι φόρεμα η Κάτια Ζυγούλη στον γάμο του Απόστολου Ρουβά, όπως και η πεθερά της
NDPPHOTO / NDP PHOTO

Γάμος και βαφτίσια για την οικογένεια Ρουβά και η Κάτια με τον Σάκη έδωσαν το «παρών» με αέρα καλοκαιριού, ενώ εντυπωσιακή παρουσία είχε και η μητέρα του γαμπρού και του Σάκη, Μαρία Πανάρετου.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους, την ίδια μέρα, σε δύο τελετές που πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.

Η εμφάνιση του ζεύγους

Ο γαμπρός ήταν άκρως κλασικός με μαύρο tailored smocking ενώ η νύφη επέλεξε ένα νυφικό που είχε vintage αισθητική με εντυπωσιακά κεντήματα και δαντέλα. Τα μαλλιά ήταν χτενισμένα απλά και το λευκό πέπλο ολοκλήρωσε το wedding look της.

Όσο για τον ενός έτους Ρουβά τζούνιορ, που πήρε το όνομα Αλκίνοος... σίγουρα έκλεψε την παράσταση.

Ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε με τον πιο γλυκό τρόπο ότι είναι κάθε μέρα και πιο ερωτευμένος με τη Ζυγούλη

Σάκης και Κάτια με summer looks

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ήταν ιδιαίτερα κομψοί καλεσμένοι επιλέγοντας άκρως καλοκαιρινά σύνολα αν και βρισκόμαστε στο φθινόπωρο.

Ο Σάκης εμφανίστηκε με παντελόνι σε dusty pink, λευκό πουκάμισο και tailored σακάκι ενώ η Κατια επέλεξε ένα maxi all over printed φόρεμα σε bohemian διάθεση με flat σανδάλια.

Η Μαρία Πανάρετου «έκλεψε» την παράσταση

Στους ίδιους, περίπου τόνους με την Κάτια, κινήθηκε και η πεθερά της, Μαρία Πανάρετου. Η μητέρα του Σάκη και του Απόστολου παραβρέθηκε στον γάμο του γιου της φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ, τιραντέ φόρεμα με βολάν το οποίο συνδύασε με ασημένια πέδιλα και τσάντα φάκελο.

IMG_5606.jpg

Παρουσίες και απουσίες

Για την ιστορία, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή The Weekenders το πρωί της Κυριακής, ο γάμος καθυστέρησε περί τη μία ώρα, εκ της οποίας η μισή ήταν λόγω καθυστέρησης του ζεύγους και η άλλη μισή της μητέρας του γαμπρού και ο τρίτος αδελφός, ο Βασίλης.

Ο Νίκος Ρουβάς είναι ο τρίτος «star» της οικογένειας- Ο άγνωστος αδελφός του Σάκη και του Απόστολου

Παρότι εκείνοι, όμως ήταν παρόντες καταγράφηκαν οι απουσίες του πατέρα του Απόστολου Ρουβά, Κωνσταντίνου και του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου.

DPG Network