Liam Payne: Βρέθηκε στον οργανισμό του το επικίνδυνο ροζ κοκτέιλ που έδινε ο Diddy στα θύματά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Liam Payne: Βρέθηκε στον οργανισμό του το επικίνδυνο ροζ κοκτέιλ που έδινε ο Diddy στα θύματά του
FILE - Singer Liam Payne poses for photographers upon arrival at the Global Gift Gala in London, March 7, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File) Invision

Ο θάνατος του Liam Payne των One Direction έχει σκορπίσει τη θλίψη σε όλους τους θαυμαστές του ανά τον κόσμο, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε και θεωρούν πως πίσω από τον θάνατο του αγαπημένου τους τραγουδιστή μπορεί να ευθύνεται ακόμα και ο P.Diddy.

Ο θάνατος του Άγγλου τραγουδιστή και πρώην μέλους των One Direction, Liam Payne στις 16 Οκτωβρίου μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή ακόμη σοκάρει τους θαυμαστές του, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο δωμάτιο του 31χρονου, λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή.

Liam Payne: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις ουσίες και τις συνοδούς πολυτελείας πριν τον θάνατο

Συνοδοί πολυτελείας και ναρκωτικά διαφόρων ειδών είναι κάποιες από τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές.

Όσον αφορά τα ναρκωτικά που υπήρχαν στον οργανισμό του την ώρα της πτώσης, έγινε γνωστό πως ο Liam είχε πάρει και τη λεγόμενη «ροζ κοκαΐνη», ένα κοκτέιλ ουσιών.

Η «ροζ κοκαΐνη»

Πηγές επιβεβαίωσαν στο ABC News ότι μια μερική αυτοψία αποκάλυψε ότι ο πρώην τραγουδιστής των One Direction «είχε πολλαπλές ουσίες στο σύστημά του» όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC, μία από τις ουσίες που βρέθηκαν στο σώμα του Payne ήταν η «ροζ κοκαΐνη», ένα ψυχαγωγικό ναρκωτικό που γενικά περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης, MDMA —και όχι απαραίτητα κοκαΐνης— σύμφωνα με το National Capital Poison Center.

Οι πηγές είπαν επίσης στο ABC News ότι «ένας αυτοσχέδιος σωλήνας αλουμινίου» που χρησιμοποιείται για την κατάποση ναρκωτικών βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του 31χρονου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σορός του Βρετανού τραγουδιστή θα παραμείνει στην Αργεντινή μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροψία.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση της νεκροψίας, ο Liam Payne πέθανε από πολλαπλούς τραυματισμούς και «εσωτερικές και εξωτερικές» αιμορραγίες, όπως επιβεβαίωσε στο PEOPLE η Εθνική Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Οι ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν ότι 25 τραυματισμοί στην αυτοψία ήταν «συμβατοί με αυτούς που προκλήθηκαν από πτώση από ύψος», προσθέτοντας ότι «τα τραύματα στο κεφάλι ήταν αρκετά για να προκαλέσουν θάνατο», ενώ οι «εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες» του κρανίου, ο θώρακας, η κοιλιά και τα άκρα συνέβαλαν στο θάνατο του Payne.

Οι θεωρίες συνωμοσίας και ο Diddy

Αυτήν την «ροζ κοκαΐνη» λέγεται πως έδινε και στα γνωστά πάρτι του ο P.Diddy, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στη φυλακή καθώς κατηγορείται για sex trafficking, εκβιασμούς, απαγωγές και βιασμούς ανηλίκων. Οι καταγγελίες μάλιστα, ξεπερνούν τις 120.

Στο γενικότερο πλαίσιο των θεωριών συνωμοσίας γύρω από την υπόθεση του Diddy (ποιους celebrities κακοποίησε, ποιους γνωστούς τραγουδιστές μπορεί να σκότωσε, τι άλλο έκανε με τους κολλητούς του, την Beyoncé και τον Jay-Z) οι fans - «ντετέκτιβ» του ΤikTok, υποστηρίζουν πως ο Liam Payne ήταν και αυτός θύμα του P.Diddy, αφού λέγεται πως ήταν ένας από τους ανθρώπους που θα κατέθετε στη δίκη του μεγιστάνα της ραπ και απλά η «δολοφονία» του φάνηκε σαν ατύχημα.

Για να γίνουν «πάρουν φωτιά» αυτές οι φήμες βοήθησε και το γεγονός πως στο ίδιο ξενοδοχείο βρισκόταν, όπως λένε οι fans του Liam και η Beyoncé.

Για τις αρχές της Αργεντινής, πάντως που έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν τίθεται θέμα δολοφονίας του Liam Payne.