Liam Payne: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις ουσίες και τις συνοδούς πολυτελείας πριν τον θάνατο

Liam Payne: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις ουσίες και τις συνοδούς πολυτελείας πριν τον θάνατο

Όσα έγιναν γνωστά για τις τελευταίες ώρες του Liam Payne έχουν σίγουρα σοκάρει τους φανς και τους δικούς του ανθρώπους.

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος του Liam Payne, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην Αργεντινή.

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, η σύντροφος του τραγουδιστή έσπασε τη σιωπή της

Θυμίζουμε πως η Kate Cassidy ήταν μαζί με τον Payne στην Αργεντινή για δύο εβδομάδες μέχρι δυο μέρες πριν από τον χαμό του, όταν και επέστρεψε στην πατρίδα γιατί, όπως είπε, κουράστηκε και της έλειψε το σπίτι της.

Στο story που μοιράστηκε η γνωστή influencer ξεκίνησε ευχαριστώντας όλους για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που της έστειλαν.

100.jpg

«Ήμουν σε πλήρη απώλεια. Τίποτα σχετικά με τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να κινηθώ σε αυτό ιδιωτικά», συνέχισε και ολοκλήρωσε απευθυνόμενη στον Liam τον ίδιο.

Liam, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ Liam.

Αμέσως μετά, έγιναν γνωστές στα μέσα της Αργεντινής, οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες ζωής του μέλους των One Direction.Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Payne ζήτησε να έρθουν στο δωμάτιό του δύο συνοδοί πολυτελείας, τις οποίες αρνήθηκε να πληρώσει ζητώντας από το ξενοδοχείο να τακτοποιήσει τον λογαριασμό.

Όταν οι γυναίκες ζήτησαν τα χρήματα και δεν ήθελαν να αποχωρήσουν, ξέσπασε πανικός με τον Payne να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών και να καταλήγει τελικά να πέφτει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου.

Η Cassidy νιώθει προδωμένη

«Μόλις έμαθε για τις ιερόδουλες», δήλωσε ένας φίλος στην εφημερίδα The Post την Παρασκευή.

«Δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό. Απλά είπε ότι πρέπει να το χωνέψει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί είναι «προφανώς μια τεράστια προδοσία» για την influencer και ότι «πονάει πολύ».

«Δεν έχει σταματήσει να κλαίει.Είναι συντετριμμένη. Έχει ένα καλό σύστημα υποστήριξης γύρω της, αλλά αυτό πήγε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι καλά».

Ο Liam έκανε διακοπές στο Μπουένος Άιρες με την Cassidy αλλά εκείνη επέστρεψε στις ΗΠΑ λίγες ημέρες νωρίτερα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αργεντινή στα τέλη Σεπτεμβρίου και μοιράζονταν κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, ότι η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο στη συνοικία Παλέρμο μετά από κλήση για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ», σύμφωνα με τους Reuters.

Φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο διέμενε ο Liam που ήρθαν στη δημοσιότητα έδειχναν μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

https://www.instagram.com/p/C_YExtHN1fB/

Στο δωμάτιο βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένας αναπτήρας, ενώ υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.

Ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια ισχυρών παραισθησιογόνων ναρκωτικών που προκαλούν ψυχωτικές κρίσεις και παραισθήσεις σύμφωνα με το TMZ.

Οι αστυνομικοί του Μπουένος Άιρες υποστήιξαν πως ο Payne είχε πάρει Cristal, το οποίο είναι μια επικίνδυνη ουσία που αναγκάζει τους χρήστες να βιώνουν ακραία υψηλά και ακραία χαμηλά, κάνοντάς τους συχνά επιθετικούς.

Ο Liam Payne και 10 ακόμη διάσημοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ξενοδοχεία

Cheryl & Liam: Το «αντίο», η έκκληση για την αξιοπρέπειά του & η τεράστια κληρονομιά του γιου τους

DPG Network