H Angelina Jolie γνώρισε την οικογένεια του Akala: Η μυστική διαμονή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

Πατούλια Κατερίνα
H Angelina Jolie γνώρισε την οικογένεια του Akala: Η μυστική διαμονή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου
©2024 Evan Agostini

Η σχέση της 49χρονης Angelina Jolie με τον 40χρονο ράπερ Akala προχωράει με γοργούς ρυθμούς με την ηθοποιό να έχει γνωρίσει πια τους φίλους και την οικογένειά του. 

Τα πράγματα φαίνεται ότι προχώρησαν στη σχέση της Angelina Jolie με τον βρετανό ράπερ Akala.

Ο Akala φέρεται να σύστησε την 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό στους φίλους και την οικογένειά του, σύμφωνα με πηγές της Daily Mail.

Ένας έρωτας ανθίζει στο Λονδίνο

Πηγές της εφημερίδας υποστηρίζουν πως η Angelina και ο αγαπημένος της έχουν δεθεί πιο πολύ με την κοινή αγάπη για την ιστορία που τους συνδέει ενώ ο 40χρονος ηθοποιός τραγουδιστής και ακτιβιστής φέρεται να «εκπαιδεύει την Angelina σε ότι αφορά το αποικιακό παρελθόν της Βρετανίας.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 18: Angelina Jolie attends the "Maria" Headline Gala during the 68th BFI London Film Festival at The Royal Festival Hall on October 18, 2024 in London, England. (Photo by Mike Marsland/WireImage)

«Ο Akala διδάσκει την Angelina Jolie πολλά για την ιστορία των Μαύρων Βρετανών, καθώς εκείνη αναζητά νέο υλικό για επόμενες ταινίες», είπαν οι πηγές του πρακτορείου για το φημολογούμενο ζευγάρι.

«Την μύησε στην ιστορία του Kelso Cochrane. Είναι δεινός ιστορικός, οπότε έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για την Olive Morris και τον Kelso».

Ενώ ούτε η Jolie, ούτε ο Akala επιβεβαίωσαν δημοσίως ότι είναι ζευγάρι, πηγές από το περιβάλλον του ράπερ ακτιβιστή επιμένουν ότι εκείνος «λατρεύει πόσο ατρόμητη και ανεξάρτητη» είναι η Jolie.

«Βλέπονται και κάνουν παρέα τακτικά», πρόσθεσαν πηγές από το περιβάλλον και των δύο οι οποίοι εθεάθησαν χωριστά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη.

Εντυπωσιακή με ανδρόγυνο look η Angelina Jolie - Στο κόκκινο χαλί και ο νέος της σύντροφος, Akala

https://www.instagram.com/p/C8uR6cqox1n/

Η αδερφή του Akala είναι η βρετανίδα ράπερ Ms Dynamite, για την οποία η Τζολί έχει εκφράσει τον θαυμασμό της.

«Angie και Akala συστήθηκαν μέσω ενός φιλανθρωπικού εγχειρήματος που υποστήριζαν και οι δύο και η Angelina ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερα για τις ακτιβιστικές δράσεις του ενώ λατρεύει τη μουσική της αδερφής του».

Πάντως, άλλη πηγή υποστήριξε πως η σχέση του Akala με την Jolie δεν είναι ρομαντική μιας και εκείνος είναι σε σχέση με την επιχειρηματία Chanelle Newman.

Όπως και να έχει, ο δεσμός εξελίχθηκε ταχύτατα στο Λονδίνο όπου Jolie και Akala πέρασαν δύο ημέρες στο ίδιο ξενοδοχείο.

«Η Angelina και η Akala περνούν κρυφά νύχτες μαζί στο ξενοδοχείο The Corinthia στο Λονδίνο», είπε πηγή της και τόνισε:

«Η Angelina έφτασε στο ξενοδοχείο γύρω στις 20:00 την Τετάρτη πριν έρθει μαζί της η Akala γύρω στις 22:00. Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης μαζί μέσα στο ξενοδοχείο και δεν βγήκαν ποτέ έξω».

Αν και η Akala και η Jolie φέρονται χρησιμοποιούν διαφορετικά αυτοκίνητα και μυστικές εισόδους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, το ειδύλλιό τους φέρεται να έχει ανθίσει.

Εκτός από την έξοδο της περασμένης εβδομάδας, ο Βρετανός και η Τζολί φωτογραφήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 και υπήρξε και πόζα του 20χρονου γιου της Angelina, Pax με τον ράπερ.

akalainsta.jpg

Ποιος είναι ο Akala

O 40χρονος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1983 στο Λονδίνο και είναι ευρέως γνωστός για τους προκλητικούς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους στίχους του. Εκτός από τραγουδιστής ο Akala είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβιστής και ποιητής.

https://www.instagram.com/p/CcTBL_wIJso/

Έχει γράψει βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Natives: Race and Class in the Ruins of Empire», το οποίο διερευνά ζητήματα φυλής και ταυτότητας στο πλαίσιο της Bρετανικής ιστορίας.