Η Kylie Jenner, η Kim Kardashian και η βασική διαφορά στο πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους

Η Kylie Jenner αποκάλυψε πώς μεγαλώνει διαφορετικά τα δύο της παιδιά από την αδερφή της Kim Kardashian, ειδικά ως προς ένα συγκεκριμένο σημείο.

Φαίνεται πως η μικρότερη από τις διάσημες αδελφές της οικογένειας Kardashian/Jenner ακολουθεί έναν πολύ αυστηρό κανόνα ανατροφής που η αδελφή της, Kim, δεν συμμερίζεται στο παραμικρό.

Οι κανόνες για τα social media

Η 27χρονη influencer, που, μάλιστα επαγγελματικά θεωρείται και η πιο επιτυχημένη από τις 5 κόρης της Kris Jenner, έχει δυο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Travis Scott, την εξάχρονη Stormi και τον δύο ετών Aire.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Kylie, μιλώντας στο Elle Νοεμβρίου, προσπαθώντας να προστατεύσει τα παιδιά της από τα social media δεν τους επιτρέπει να έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς «μέχρι να φύγουν από το σπίτι».

Η Kim, προφανώς δεν είναι της ίδιας φιλοσοφίας και αυτό φαίνεται από την παρουσία των δύο μεγαλύτερων παιδιών της στα social media ήδη. Η κόρη της, North, 11 ετών, έχει λογαριασμό TikTok με 19,2 εκατομμύρια ακόλουθους και ο γιος της Saint, οκτώ, έχει το δικό του κανάλι στο YouTube με 31,1 χιλιάδες συνδρομητές.

Η 44χρονη ιδρύτρια της εταιρείας Skims έχει ακόμη δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, την 6 ετών Chicago και τον 5 ετών Psalm.

Η Kylie Jenner έκανε το «Upside Down Challenge» με τα παιδιά της και πραγματικά πότε μεγάλωσαν τόσο

Είναι «σημαντικό να κρατάμε τα πράγματα πιο ιδιωτικά»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Elle, η Kylie διευκρίνισε πως όταν ο κόσμος βλέπει τα παιδιά της στα social media θα είναι από τις φωτογραφίες που μοιράζεται εκείνη ή ο πατέρας τους.

«Θέλω να τους κρατήσω μακριά από τα social όσο περισσότερο μπορώ. Κι όμως. Υπάρχουν φορές που γυρίζει στο σπίτι η Stormi και ξέρει άριστα χορούς TikTok. "Πού το έμαθες αυτό;", της λέω», συνέχισε η Jenner ενώ παραδέχτηκε πως και η ίδια βρίσκεται όλο και περισσότερο εκτός σύνδεσης καθώς και ότι πλέον βρίσκει «εξαντλητικό να δημοσιεύει 24/7».

«Παλιότερα δεν είχα έντονο πρόγραμμα. Δεν δούλευα τόσο πολύ. Δεν είχα παιδιά και απλώς είχα περισσότερο χρόνο. Τώρα πια, αν δεν δημοσιεύεις τρεις φορές την ημέρα στο TikTok, μένεις πίσω.»

Παρά την επαγγελματική παρουσία στο Instagram, και έχοντας ζήσει όλη τη ζωή της μπροστά στις κάμερες, η Kylie παραδέχτηκε πως τώρα πια πιστεύει ότι είναι «σημαντικό να κρατάμε τα πράγματα πιο ιδιωτικά».

Γενέθλια για την Kylie Jenner με 10 φράσεις της για τη ζωή: «Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να το λες»

Η Kylie και η επιλόχειος κατάθλιψη

Η Kylie Jenner έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα συναισθήματά της μετά τον τοκετό, αποκαλύπτοντας και πόσο υπέφερε.

Συγκεκριμένα, σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians τον Οκτώβριο του 2022, η Kylie Jenner παραδέχθηκε στην αδελφή της, Kendall Jenner, ότι για 3 ολόκληρες εβδομάδες μετά την απόκτηση του γιου της έκλαιγε ασταμάτητα.

«Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το κεφάλι μου πονούσε τόσο πολύ. Ήταν πραγματικά σκληρό», ξεκαθαρίζοντας ότι «άρχισε να νιώθει καλύτερα 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό».

Μιλώντας για τη δεύτερη γέννα της, η τηλεπερσόνα παραδέχθηκε πως «δυσκολεύεται» με τη μητρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή η εμπειρία είναι λίγο πιο δύσκολη σε σχέση με εκείνη που είχα με την κόρη μου. Δεν είναι εύκολο, ούτε πνευματικά, ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά. Είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω αυτό».

Στη συνέχεια η Jenner, απευθύνθηκε στις μαμάδες που αισθάνονται το ίδιο λέγοντάς τους να μη συγκρίνουν ποτέ τον εαυτό τους με όσα βλέπουν στο Internet.

«Εμείς οι μαμάδες, που τα βιώνουμε τώρα όλα αυτά, μπορεί να ψάξουμε στο Ίντερνετ και να δούμε πως είναι πιο εύκολο για κάποιους ανθρώπους και να πιεστούμε παραπάνω. Να ξέρετε πάντως, για εμένα δεν είναι εύκολο.

Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να μην είσαι καλά. Εγώ όταν κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο, με πίεζα περισσότερο, θύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου πως δημιούργησα έναν άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές ανθρωπάκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε και να νομίζουμε πως πρέπει να "επιστρέψουμε πίσω στα κανονικά μας, τόσο εμφανισιακά, όσο και πνευματικά. Σας στέλνω την αγάπη μου».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης