Η μητέρα του Matthew Perry μιλά για τον «αναπόφευκτο» θάνατό του και το προαίσθημα του τέλους

Ο Matthew Perry και η μητέρα του, Suzanne Morrison, τον Οκτώβριο του 2001 (Photo by Vincent Bucci/Getty Images)

Λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του γιου της, η μητέρα του Matthew Perry θυμάται, μεταξύ άλλων, τις τρυφερές στιγμές που μοιράστηκαν λίγο πριν «φύγει».

Στη Savannah Guthrie του TODAY, άνοιξε την καρδιά της η Suzanne Morrison και αφηγήθηκε τις απροσδόκητες, τρυφερές στιγμές που είχε με τον γιο της, Matthew Perry, πριν από το θάνατό του.

Η συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου του ενός χρόνου από τον θάνατο του ηθοποιού που αγαπήσαμε όλοι μέσα από τον ρόλο του Chandler Bing στα θρυλικά Φιλαράκια, όμως έχουμε ήδη ένα ιδιαίτερα σημαντικό απόσπασμα.

30 χρόνια Φιλαράκια: Η πρώτη επέτειος χωρίς τον Chandler δεν μοιάζει με καμία άλλη

«Δε φοβάμαι πια»

Σαν κάτι να ένιωθε εκεί προς το τέλος ο γιος της, αναφέρει η Morrison, η οποία μίλησε για «προαίσθημα» και για «αναπόφευκτο» και αποκάλυψε πως «όλως περιέργως» λίγο πριν το τέλος οι δυο τους είχαν περάσει αρκετό καιρό μαζί.

«Μου έλεγε "Σ' αγαπώ τόσο πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί σου τώρα..." ήταν κάπως σαν ένα προαίσθημα ή κάτι τέτοιο», είπε η Sussane, παρόλο που όπως είπε, τότε δεν το είχε εκλάβει με τον ίδιο τρόπο.

«Βέβαια, δεν το σκέφτηκα έτσι τότε, αντίθετα σκέφτηκα "Πόσο καιρό έχουμε να κάνουμε μία συζήτηση σαν κι αυτή; Χρόνια"», είπε χαρακτηριστικά.

Γυρίζοντας πίσω σε αυτές τις τελευταίες μέρες που πέρασε με τον γιο της, η Suzanne Morrison υποστήριξε πως «υπήρχε μία αίσθηση του αναπόφευκτου ως προς αυτό που επρόκειτο να του συμβεί και εκείνος το ένιωθε πολύ έντονα.

«Όμως έλεγε "Δεν φοβάμαι πια" και αυτό με ανησυχούσε», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Ο Perry ήταν το μόνο παιδί της Morrison με τον πρώην σύζυγό της, John Bennett Perry. Μετά το διαζύγιό τους, εκείνη παντρεύτηκε τον Keith Morrison και έκαναν τέσσερα παιδιά μαζί, ενώ και ο John Bennett Perry ξαναπαντρεύτηκε και έκανε ακόμη ένα παιδί με τη νέα του σύζυγο.

Matthew Perry: Ο πατριός και η αδερφή του μιλούν για εκείνον λίγο πριν την επέτειο του θανάτου του

Ο πατριός και η αδελφή του μίλησαν επίσης

Ενόψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τον θάνατό του, στα ΜΜΕ μίλησαν και ο πατριός του Matthew και η αδελφή του, Keith και Caitlyn Morrison.

«Θα ήθελε να τον θυμούνται επειδή έκανε κάτι για να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από εθισμό», ανέφερε ο πατριός του Perry χαρακτηρίζοντας «απίστευτα σοκαριστικό» τον ξαφνικό θάνατό του.

«Όποιος έχει χάσει ένα παιδί θα σας πει ότι, ακόμα κι αν είστε κατά κάποιο τρόπο προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο, είναι συντριπτικό».

Η 43χρονη Caitlin, από την πλευρά της, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι η εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Matthew Perry του Καναδά ανέφερε πως το να ασχολείται με αυτό το έργο την κάνει να νιώθει «σαν να κάθομαι ακριβώς δίπλα στον Matthew, δουλεύοντας μαζί του κάθε μέρα σε κάτι που ήταν σημαντικό για εκείνον».

«Έχω αυτόν τον θησαυρό να τον κρατάω πολύ, πολύ κοντά στη ζωή μου όλη την ώρα, κάτι που είναι υπέροχο», είπε για τη δουλειά της στον καναδικό οργανισμό, ο οποίος είναι ξεχωριστός από το Ίδρυμα Matthew Perry των ΗΠΑ που ιδρύθηκε λίγο μετά.

Η Caitlin πρόσθεσε ότι η Perry «είχε αυτή την ικανότητα να γεμίζει ένα δωμάτιο με φως. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο με τον [Matthew], υπήρχε αυτή η μαγνητική ενέργεια».

Ομολόγησε ο γιατρός του Matthew Perry για την κεταμίνη σχεδόν λίγο πριν την επέτειο θανάτου

Ο γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατό του

Ο Matthew Perry πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης στις 28 Οκτωβρίου 2023 και ένα χρόνο μετά τον θάνατό του ο Δρ Mark Chavez - ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για το θάνατο του Matthew Perry - ομολόγησε την ενοχή του για συνωμοσία στη διανομή κεταμίνης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης