Ρένεση και Βουλιώτη αφήνουν στην άκρη Μαρινέλλα και Γκρέυ & αποθεώνουν τον Μάστορα ως Καζαντζίδη

Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησαν η Κλέλια Ρένεση και η Ασημένια Βουλιώτη για τη συμμετοχή τους στην ταινία «Υπάρχω».

Δυο μήνες πριν βγει στους κινηματογράφους η βιογραφική για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη ταινία «Υπάρχω», ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλά με τις δυο ηθοποιούς που ερμηνεύουν δύο από τις γυναίκες της ζωής του στην εκπομπή «Watch Next» στο Cosmote 1.

Η Κλέλια Ρένεση ως Καίτη Γκρέυ

Τον ρόλο της Καίτης Γκρέυ, που στάθηκε κοντά στον θρυλικό Καζαντζίδη στην αρχή της καριέρας του ανέλαβε η Κλέλια Ρένεση και μίλησε για τις προκλήσεις του ρόλου ερμηνευτικά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Διαχωρίζοντας τις ανάγκες της ως προς την πρόζα και το τραγούδισμα (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) η ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στις ανάγκες της δεύτερης κατηγορίας καθώς τόνισε πως η Γκρέυ τραγουδούσε με πολύ διαφορετικό τρόπο (όπως και όλοι οι τραγουδιστές της εποχής) και αυτό ήταν πολύ δύσκολο να «βρει», χρειάστηκε πολλή μελέτη και προσπάθεια.

Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση ως Καίτη Γκρέυ μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ μοιάζουν

Η Ασημένια Βουλιώτη ως Μαρινέλλα

Ακόμη μία τεράστια πρόκληση στην ταινία ήταν αυτή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Ασημένια Βουλιώτη όταν ανέλαβε τον ρόλο της Μαρινέλλας.

Τονίζοντας πως η ερμηνεία της ίδιας της θρυλικής τραγουδίστριας αλλάζει από την αρχή της καριέρας της, με τα χρόνια που ακολουθούν, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τρόπος που επέλεξε για να σταθεί απέναντι στην πρόκληση ήταν να μην μιμηθεί τη Μαρινέλλα, αλλά να πάρει στοιχεία από την ερμηνεία της και να τα εντάξει στη δική της.

«Τσεμπερέ είσαι μεγάλος μάστορας»: Ο Χρήστος Μάστορας ευχαριστεί εκείνον που τον έκανε Καζαντζίδη

Και δυο μαζί αποθεώνουν τον Χρήστο Μάστορα

Στη συνέχεια της συζήτησης, οι δύο ηθοποιοί στάθηκαν με δέος απέναντι στην επιλογή του Χρήστου Μάστορα για να ερμηνεύσει τον Στέλιο Καζαντζίδη στη νεαρή του ηλικία.

Εκφράζοντας τον απόλυτο θαυμασμό τους για την ερμηνευτική δεινότητα του frontman του συγκροτήματος Μελιsses ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα και των τριών, δεν τραγουδούσε Καζαντζίδη... ήταν ο Καζαντζίδης!

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου, Γιώργος Γάλλος.

Η ταίνια «Υπάρχω» αναμένεται ότι θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης