Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε γιατί οι φετινές διακοπές με την κόρη της ήταν ένα μάθημα ζωής 

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε γιατί οι φετινές διακοπές με την κόρη της ήταν ένα μάθημα ζωής 

Διακοπές χωρίς internet, social media και ρεύμα. Οι αποκαλύψεις της Κλέλιας Ρένεση, για τις διακοπές στη Γαύδο με την κόρη της και τα όνειρα που κάνει για την Κοραλία της. 

Η Κλέλια Ρένεση συχνά εκφράζει τις σκέψεις της στα social media, αλλά σπανιότερα σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Έκανε όμως μία εξαίρεση πρόσφατα μιλώντας στο Ιonian TV, μιλώντας για τον συνειδητά διαφορετικό τρόπο ζωής της και το μάθημα που προσπαθεί να δίνει στην κόρη της, ακόμη και την περίοδο των διακοπών τους. Και αποκάλυψε για ποιο λόγο οι δίμηνες διακοπές μαμάς και κόρης στη Γαύδο, ήταν σημαντικές, ενώ μίλησε για τα όνειρα που έχει για την Κοραλία της.

https://www.instagram.com/p/C2sLdZEIQFe/

«Προσέχω ποιους κάνω μάγκες, πώς μεγαλώνω το παιδί μου»

Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση έχει έναν μοναδικό τρόπο να λέει τα αυτονόητα και να μας βάζει πάντα σε σκέψεις. Η πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμηλή πτήση» στο Ionian TV, θα πρέπει να διδάσκεται στους γονείς που έχουν παιδιά όλων των ηλικιών, για την επιστροφή σε έναν φυσιολογικό και όχι εναλλακτικό, όπως θέλουμε επιφανειακά να ονομάζουμε, τρόπο ζωής.

H Κλέλια Ρένεση ζει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι όμως προβλημάτισε το Ιnstagram με μια φωτογραφία

Μιλώντας για τις φετινές δίμηνες διακοπές με την 5χρονη κόρη της Κοραλία στη Γαύδο, εκεί που σταθερά πηγαίνει τα τελευταία χρόνια, θυμήθηκαμε το πόσο διαφορετικά μεγάλωσαν οι προηγούμενες γενιές ως παιδιά, με καλοκαίρια γεμάτα παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα, χωρίς social media και Internet. Γιατί σε κάθε παραλία φέτος, έβλεπες ένα παιδί σταθερά με ένα κινητό στο χέρι.

Το καλοκαίρι για την ηθοποιό και την κόρη της, δεν είχε ρεύμα, δεν είχε ανέσεις μέσω τεχνολογίας και μας εξήγησε για ποιο λόγο, αυτή η συνθήκη είναι ένα μάθημα ζωής για την Κοραλία: «Βλέπω ότι το παιδί από τώρα με τις οθόνες είναι σε φάση «βαμπίρ». Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ να μεταδώσω. Θεός δεν είμαι, τα πράγματα θα είναι στα χέρια της από ένα σημείο και πέρα. Ελπίζω, ευελπτιστώ και θεωρώ, ότι ο τρόπός με τον οποίο της δείχνω τη ζωή, να της έχει μάθει 5 πράγματα. Πηγαίνοντας στη Γαύδο δύο μήνες το καλοκαίρι, χωρίς όχι μόνο τηλεόραση και ιντερνετ, χωρίς τεχνητό φως και ρεύμα, το παιδί σβήνει λίγο όλο αυτό του ηλεκτρισμού, το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση. Κατά εκεί το πάω, το οδηγώ να αγαπήσει τη φύση, να γίνει ένα με αυτή, ώστε τουλάχιστον και να «καεί» κάποια στιγμή με αυτό το πράγμα, να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί».

Η Κλέλια Ρένεση που ξεκίνησε τη συνέντευξη δηλώνοντας: «Ό,τι μπορώ για τον εαυτό μου το κάνω, ό,τι μπορώ για τους γύρω μου το κάνω, ό,τι μπορώ ως πολίτης το κάνω, προσέχω ποιους κάνω μάγκες που δίνω τα χρήματά μου, πώς μεγαλώνω το παιδί μου», μίλησε ρεαλιστικά για τον ρόλο της ως μαμά για το μέλλον.

«Ένας γονιός από κάποια στιγμή είναι και ανήμπορος, γιατί είναι τόσες πόρτες απλωμένες μπροστά στο παιδί. Τι θα του πω στα 15-16 "Μην πάρεις κινητό;" Το μόνο που μπορώ να τη μάθω είναι να είναι απενοχοποιημένα στα συναισθήματά της, να εκφράζεται».

https://www.instagram.com/p/C9VkqmNotF-/

Η τριπλή επαγγελματική επιστροφή

Μετά τα 5 μοναδικά χρόνια στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η Κλέλια Ρένεση θα επιστρέψει τηλεοπτικά με τη σειρά «Πόρτο Λεόνε - Στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια», όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της νέας σειράς του Alpha, η οποία προγραμματίζεται - εκτός απροόπτου - για τις αρχές του 2025, με περιορισμένα επεισόδια. Δεν είναι πιστή αντιγραφή της κλασσικής ελληνικής ταινίας «Κόκκινα Φανάρια», αλλά σεναριακά αναφέρεται σε εκείνη την εποχή της Τρούμπας τη δεκαετία του '60. Την περίοδο που η παρουσία του 6ου Αμερικάνικου Στόλου στον Πειραιά, διαμόρφωσε κοινωνικά και ηθικά μία ολόκληρη γενιά και μία ολόκληρη πόλη.

Συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο ωστόσο συμπρωταγωνιστούν και στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα».

https://www.instagram.com/reel/C5D78_9IGJT/

Την ηθοποιό όμως θα τη θαυμάσουμε και σε έναν ακόμη ιδιαίτερο ρόλο, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο. Ως νεαρή Καίτη Γκρέυ, ζώντας τον θυελλώδη έρωτα της με τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω» και στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα. Η κινηματογραφική παραγωγή που έχει ήδη συζητηθεί αρκετά θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.

«Μεγάλη τιμή και χαρά να κυλήσω στα μονοπάτια αυτής της κυρίας», όπως έγραψε σε ανάρτησή της για τον ρόλο της.

https://www.instagram.com/p/C7ZDnGEo05h/