Δήμητρα Βαμβακούση: Η εμφάνιση με sneakers στη βάπτιση της κόρης της και η συγκίνηση του Ντάνου

Δήμητρα Βαμβακούση: Η εμφάνιση με sneakers στη βάπτιση της κόρης της και η συγκίνηση του Ντάνου

Μεγάλη μέρα η σημερινή (26/10) για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τις γυναίκες της ζωής του και, φυσικά, βρίσκονται όλοι στην πατρίδα Σκιάθο.

Την ημέρα της ονομαστικής γιορτής της Δήμητρας Βαμβακούση επέλεξαν να βαφτίσουν την κόρη τους, η ίδια και ο σύζυγός της, Γιώργος Αγγελόπουλος και το μυστήριο τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι στη Σκιάθο.

Και το όνομα αυτής...

... Ουρανία Μαρία. Και δεν ήταν κρυφό. Όπως είχε αποκαλύψει το ζευγάρι νωρίτερα, η 8 μηνών μικρούλα πήρε το όνομα μητέρας του μπαμπά Γιώργου, η οποία έφυγε από τη ζωή πολύ πρόσφατα και μαζί το όνομα της Παναγίας. Νονός της μικρής ήταν ο εξάδελφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Νίκος Πρέκας.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου ή αλλιώς Μονή Ευαγγελίστριας στη Σκιάθο, που βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα της Σκιάθου.

Πρόκειται για ένα μέρος που, ο «Ντάνος», το επισκέπτεται από την νεαρή του ηλικία και έχει τεράστια σημασία για εκείνον, καθώς εκεί έχει την ευκαιρία να συναντά τον πατέρα Ιωσήφ, ηγούμενο της Μονής, ο οποίος είναι παλιός του συμμαθητής.

«Καπετάνισσα» μόλις 6 μηνών η κόρη του Ντάνου και η αντίδρασή του για τη βαρκάδα τους τα είπε όλα

Το κρυμμένο νόημα πίσω από το προσκλητήριο

Ένα προσκλητήριο γεμάτο φραουλίτσες είχε επιλέξει το ζευγάρι για την κορούλα τους και σε αυτό ένα ποιηματάκι που έκλεινε με ένα μήνυμα προς τους καλεσμένους, ένα μήνυμα που αφορούσε στις φωτογραφίες. Το ζευγάρι ζητούσε, επί της ουσίας να μην τραβήξουν φωτογραφίες της μικρής και μένει μόνο να δούμε αν εισακούστηκε.

«Η μαμά και ο μπαμπάς έχουνε αγάπη ιστορίας.
Και εμένα αποκτήσανε δώρο Θεού διαρκείας.
Είμαι μικρή και ζωηρή, σωστό φίνο Ντανάκι.
Σαν βαφτιστώ με θεία χάρη θα πάρω αγγελάκι.
Ελάτε Σκιάθο, στην Ιεά Μονή Ευαγγελιστρίας.
Το όνομά μου θα είναι της γιαγιάς της Ουρανίας.
Νίκος Πρέκας ο νονός που θα μου ρίξει λάδι.
Άμα βγω λίγο τρελή με εκείνον θα συνάδει.
Του Αγίου Δημητρίου η βάφτιση της Μαρίας.
Το δεύτερό μου όνομα θα είναι της Παναγίας.
Τέλος πάντων Αγγελοπούλου είναι το σιγουράκι.
Φωτογραφία μη με βγάλετε, είμαι πολύ μωράκι»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει 10 λόγους που θεωρεί την Δήμητρα Βαμβακούση γυναίκα της ζωής του

Η εμφάνιση της οικογένειας

Οι φωτογραφίες όπως φανταζόμασταν ήρθαν φειδωλές από τον Γιώργο και τη Δήμητρα. Ο πρώτος, μάλιστα επέλεξε να μοιραστεί μία, χωρίς να πει ότι ήταν από τη βάπτιση στέλνοντας τις ευχές του στη σύζυγό του για την ονομαστική της γιορτή, κρατώντας τη νεοφώτιστη (προφανώς) Ουρανία Μαρία στην αγκαλιά του και τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, μαζί με την απόλυτη ευτυχία.

Αυτή, μάλλον θα είναι και η μόνη φωτογραφία της μικρής που θα δούμε!

danos.jpg

Εκεί φάνηκε αρχικά πως η μαμά Δήμητρα επέλεξε να κάνει ένα matching σύνολο με τη νεοφώτιστη κόρη της με ολόλευκο ρομαντικό φόρεμα με δαντέλα και romantic κεντήματα.

Το πουά τούλι ήταν όπως φαίνεται το θέμα του outfit και για μαμά και για την κόρη. Οι dusty pink λεπτομέρειες συμπλήρωσαν το look της βάφτισης με τα αξεσουάρ να σπάνε τη λευκή μονοχρωμία, όπως είδαμε και αργότερα στις μπομπονιέρες της βάφτισης.

IMG_6182.jpg

Και το hair και make up look ήταν επίσης σε ladylike ρομαντική διάθεση με φυσικούς τόνους και ανάλαφρα κύματα να ολοκληρώνουν το beauty look αυτής της μέρας.

Λίγο αργότερα, βέβαια, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που επέλεξε το ζευγάρι και τους είδαμε μόνους, χωρίς τη μικρή, φάνηκε όλο το outfit της Δήμητρας το οποίο ολοκληρωνόταν με ένα ζευγάρι λευκά sneakers μποτάκια.

Όσο για τον περήφανο πατέρα Ντάνο; Εκείνος, όπως και στον γάμο του επέλεξε δημιουργία του καλού του φίλου Νίκου Αποστολόπουλου.

IMG_6192.jpg

Η γνωριμία, η εγκυμοσύνη και ο γάμος

Για τη γνωριμία με την Δήμητρα Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη, ο Ντάνος είχε πει:

«Έγιναν γρήγορα κάποια πράγματα, το γρήγορα και το αργά πάντως είναι σχετικό. Ήμασταν οκτώ μήνες μαζί, συνέβη η εγκυμοσύνη παράλληλα με τη δύσκολη κατάσταση με τη μάνα. Συναντηθήκαμε στον Ναό Αγίων Ισιδώρων, η Δήμητρα δεν ζούσε στην Ελλάδα, συνεργαστήκαμε στο τηλεοπτικό σποτ, ήρθαμε πιο κοντά.

Η Δήμητρα έχει καθαρή ψυχή, αγαπώ την πίστη της, την καθαρότητά της, ακόμα και στη φυσική της αφέλεια, είναι γλυκιά, νομίζω πως πριν σκεφτώ τι δεν μ’ αρέσει, έχω αποφασίσει τι δεν θα μου άρεσε σε μένα.

https://www.instagram.com/p/Cy3wVeKMpFD/

Ό,τι δώσεις θα πάρεις άλλωστε. Δεν γίνεται να χαμογελάει ένας άνθρωπος, αν δεν του χαμογελάς. Βρεθήκαμε πολύ σύντομα να είμαστε σε ένα μαιευτήριο. Μέσα σε δύο ώρες που ξεκίνησαν οι πόνοι, μέσα σε δύο ώρες η Δήμητρα γέννησε. Ήμουν μέσα στον τοκετό, όσο πιο κοντά μπορούσα, ένιωσα πόσα πράγματα κάνει μια γυναίκα, βλέποντας τον ομφάλιο λώρο, τον θηλασμό, το λέω όλο αυτό θαύμα», είπε ο Ντάνος για τη γέννηση της κόρης του.

Ο γάμος έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και μια ημέρα αργότερα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της μητέρας του.

DPG Network