Η Δήμητρα Βαμβακούση νιώθει ευγνώμων για τη νέα της ζωή ως μαμά και τη στήριξη του Αγγελόπουλου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δήμητρα Βαμβακούση νιώθει ευγνώμων για τη νέα της ζωή ως μαμά και τη στήριξη του Αγγελόπουλου

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την κόρη τους, τις αλλαγές στη ζωή της αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και της Ελένης Τσολάκη ήταν το πρωί της Πέμπτης (13/06) η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την καθημερινότητα με την 4 μηνών κόρη τους, τη μητρότητα αλλά και την αμέριστη στήριξη που δέχεται από τον σύζυγό της.

Στη συνέντευξη της Δήμητρας Βαμβακούση στους Μπαμπά-δες όλοι πρόσεξαν τη 1 λέξη που «είπε» τα πάντα

Δήμητρα Βαμβακούση: «Συνεργαζόμαστε πολύ με τον Γιώργο, αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια»

Αναφερόμενη στις αλλαγές μετά τον ερχομό της κόρης τους η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Μετά την εγκυμοσύνη για μένα ήταν δύσκολα, ψυχολογικά, σωματικά, εμφανισιακά, ακόμα νιώθω να με χτυπάνε οι ορμόνες, και θαυμάζω τη στάση που έχει ο Γιώργος μου απέναντί μου, τον ευχαριστώ και αυτό με κάνει να τον αγαπάω ακόμα περισσότερο… Υπάρχουν εντάσεις, είναι δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι, δε το φανταζόμουν, αλλά τις ξεπερνάμε… Λύνονται όλα πολύ γρήγορα. Η μικρή είναι ίδια ο Γιώργος. Χαίρομαι πολύ αφού είναι κούκλος ο άντρας μου. Φαντάσου το τώρα αυτό σε θηλυκό. Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας. Είμαι πολύ χαρούμενη μαμά. Όλα βαίνουν καλώς ευτυχώς».

«Υπάρχει λίγη κούραση, έως πολύ ανάλογα τις ημέρες, όμως συνεργαζόμαστε πολύ με τον Γιώργο, αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Μόνο ευγνώμων είμαι».

Και πρόσθεσε: «Περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί, κυρίως είμαι με το μωρό, όταν όμως χρειάζεται να λείψω, όπως τώρα με βοηθάει και η μαμά μου αλλά και ο Γιώργος πάρα πολύ, που ξέρει να κάνει τα πάντα. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Γιώργο όταν είναι με το μωρό, δεν ανησυχώ για κάτι, και τη μαμά μου».

https://www.instagram.com/p/C6meTnYMGVr/

Η μητρότητα και το δεύτερο όνομα της κόρης τους

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Ελένη Τσολάκη η γυμνάστρια παραδέχθηκε πως οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα ήταν αρκετά δύσκολοι αναφέροντας: «Όταν γέννησα, η μικρή είχε αλλεργία στο γάλα της αγελάδας και σε πολλά παράγωγα, οπότε δεν έτρωγα πολλά πράγματα. Προσπάθησα να κάνω γυμναστική αλλά μπόρεσα μετά τους δυο πρώτους μήνες. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Τα κιλά όμως με τον θηλασμό και όλα αυτά, μπόρεσαν να χαθούν εύκολα. Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά, χαθήκαν αλλά δεν ήταν εύκολο».

https://www.instagram.com/p/C6oL-W1t-ti/

Kαι συμπλήρωσε: «Δεν θηλάζω πλέον, δε μπορούσα να θηλάσω άλλο. Είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή δε μπορούσα να φάω μια γκάμα τροφίμων το κόψαμε μετά από προτροπή του γιατρού. Της δίνω μητρικό γάλα από την κατάψυξη που έχω φυλάξει».

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε πως εκτός από το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ουρανία), η κόρη τους θα λάβει και το όνομα «Μαρία».

Screenshot-2024-06-13-165333.png

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στα «Golden Awards» καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλαβε τιμητικό βραβείο στην κατηγορία «Personality of the year 2024».

Screenshot-2024-06-13-165358.png

Δήμητρα και Άννα Βαμβακούση είναι ολόιδιες και αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες τους

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας- Το νέο video με την κόρη της

Πηγή κεντρικής: dimitravmk