Η επίσκεψη της Madonna και της κόρης της στο νεκροταφείο δεν ήταν μόνο για τον αδελφό της

«Η ζωή είναι ένας κύκλο» γράφει η Madonna πλάι στις εικόνες που μοιράστηκε από την επίσκεψή της στο νεκροταφείο, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Lourdes.

Μία διαφορετική σειρά φωτογραφιών μοιράστηκε αυτή τη φορά η Madonna και ήταν όλες ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά.

Λίγες εβδομάδες μετά τον χαμό του μικρότερου αδελφού της, Christopher, η πάλαι ποτέ βασίλισσα της ποπ επισκέφτηκε το νεκροταφείο στο Σικάγο και συγκεκριμένα τον τάφο εκείνου, αλλά και της μητέρας τους.

Ο θάνατος του Christopher την τσάκισε

Ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher Ciccone πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας σε ηλικία 63 ετών στις 4 Οκτωβρίου του 2024 και παρά τα 100 κύματα που είχε περάσει η σχέση τους, στο τέλος της ζωής εκείνου, οι δυο τους είχαν έρθει ξανά κοντά, με τη Madonna να προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να του κάνει όσο καλύτερες μπορούσε, τις τελευταίες του μέρες.

Δεύτερο χτύπημα για τη Madonna μέσα σε δύο εβδομάδες - Μετά τη μητριά της, πέθανε και ο αδελφός της

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του Christopher η Madonna έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση και μοιράστηκε 16 φωτογραφίες τους, παρουσιάζοντας τη σχέση τους από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό που καταλαβαίνει αμέσως κάποιος είναι η βαθιά αγάπη που τους έδενε, παρά τις δυσκολίες και τις ιδιομορφίες που, ξεκάθαρα, είχε η σχέση τους.

Η επίσκεψη στο νεκροταφείο

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Christopher λοιπόν, και μην μπορώντας μέχρι τότε να κρύψει το «σκοτάδι» που αυτός έχει φέρει στη ζωή της, η Madonna επισκέφτηκε τον τάφο του στο Μίσιγκαν και μοιράστηκε εικόνες από την επίσκεψη αυτή.

«Επιστροφή στο σπίτι», σχολιάζει στην πρώτη φωτογραφία που δείχνει την πλάκα με το πράσινο μάρμαρο και τα στοιχεία του αδελφού της ενώ στη συνέχεια θέλησε να δείξει τα λουλούδια που στόλισαν τον τάφο του.

Στη συνέχεια βέβαια, και αφού την είδαμε σε μία φωτογραφία γονατισμένη στον τάφο του Christopher είδαμε και στιγμιότυπο με την κόρη της, Lourdes, να ποζάρει μπροστά στον τάφο της γιαγιά της, και μητέρας της Madonna, με την οποία έχουν και το ίδιο όνομα.

Η Madonna Fortin Ciccone έφυγε από τη ζωή το 1963 σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Στο τέλος, η Madonna μοιράστηκε βίντεο με τη μουσική που απόλαυσαν στον χώρο αλλά και εικόνες από παλιότερη επίσκεψη στον τάφο της μητέρας της με τον τίτλο «Η ζωή είναι ένας κύκλος».

H Λούρδη, η κόρη της Madonna, έγινε 28 και έχει κόψει τον «ομφάλιο λώρο» καιρό τώρα από την pop star

Ο θάνατος της μητριάς τους

Ένας ακόμη θάνατος που είχε στοιχίσει στη διάσημη τραγουδίστρια, ήταν αυτός της μητριάς της, Joan Ciccone. Η θετή μητέρας της Madonna πέθανε στις 24/9 μετά από σύντομη μάχη της με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Η 81χρονη είχε παντρευτεί τον πατέρα της Madonna, άφοτου εκείνος έχασε τη μητέρα της, επίσης από καρκίνο.

Η νέα κυρία του σπιτιού, πήρε το επίθετό του συζύγου και ανέλαβε τα έξι τους παιδιά, από τα οποία τα τρία ήταν αυτά που έκαναν μαζί, συμπεριλαμβανομένου ενός γιου που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του.

Η pop star ωστόσο, έχει παραδεχθεί πως δεν της άρεσε αυτή η αλλαγή στη ζωή της και η αλήθεια είναι πως η σχέση της με την Joan δεν ήταν και οι καλύτερες.

Το 2015 η Madonna είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι όταν ήταν νεότερη, «δεν είχε καμία σχέση» με την Joan και επομένως δεν είχε «κανένα πρότυπο».

Παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε αν οι δυο γυναίκες τελικά είχαν βρει έναν τρόπο με το πέρασμα του χρόνου να έρθουν πιο κοντά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης