Το σημάδι που μαρτυρά ότι η Meghan Markle «εξακολουθεί να αισθάνεται royal»

Το σημάδι που μαρτυρά ότι η Meghan Markle «εξακολουθεί να αισθάνεται royal»
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Τι ρόλο παίζουν τα looks που επέλεξε να φορέσει στη Νιγηρία.

Έχουν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια από τότε που η Meghan Markle παραιτήθηκε από μέλος του Βρετανικού Παλατιού. Ωστόσο, εξακολουθεί να δείχνει πως νιώθει royal, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιοδείας υψηλής σημασίας που έκανε με τον πρίγκιπα Harry, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα.

Οι Sussexes ξεκίνησαν πρόσφατα μια τριήμερη επίσκεψη στη Νιγηρία. Ωστόσο, η διοργάνωση του ταξιδιού έγινε με τόση αυστηρότητα, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας βασιλικής περιοδείας -παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον μέλη του παλατιού. Η 42χρονη εκτιμάται ότι ξόδεψε περίπου 120.000 λίρες για νέα ρούχα και κοσμήματα για το σύντομο ταξίδι. Και αυτό προκάλεσε τα σχόλια των βασιλικών παρατηρητών.

Οι «βασιλικού τύπου» περιοδείες του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα μπορούσαν να επιβάλουν παρέμβαση προειδοποιούν χαρακτηριστικά οι βασιλικοί εμπειρογνώμονας.

Η Meghan Markle ξεκίνησε την 72ωρη επίσκεψή της στη Νιγηρία με ένα μάξι φόρεμα Heidi Merrick σε ροδακινί χρώμα 450 λιρών, χρυσά σκουλαρίκια vintage και ένα αντίστοιχο χρυσό κολιέ αξίας 1.453 λιρών και ένα δαχτυλίδι Lorraine Schwartz αξίας 50.000 λιρών. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο βραχιόλι αξίας 4.391 λιρών και ένα χρυσό ρολόι Tank Française αξίας 20.824 λιρών.

APTOPIX Nigeria Invictus Games

Meghan Markle gestures as she and Prince Harry visit children at the Lights Academy in Abuja, Nigeria, Friday, May 10, 2024. Prince Harry and his wife Meghan have arrived in Nigeria to champion the Invictus Games, which he founded to aid the rehabilitation of wounded and sick servicemembers and veterans. (AP Photo/Sunday Alamba)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Η εμπειρογνώμονας Jennie Bond αμφισβήτησε την ανάγκη της να φορέσει ένα τόσο ακριβό ρούχο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. Χαρακτηριστικά, δήλωσε στο Times Radio: «Ίσως η Meghan Markle ένιωσε ότι αυτό ήταν το αναμενόμενο από αυτήν, επειδή εξακολουθεί να αισθάνεται βασιλική, παρόλο που δεν θέλει να είναι μέρος των βασιλικών. Προσωπικά το βρίσκω λίγο περίεργο αυτό, αλλά έδειχνε υπέροχη».

Η ίδια σημείωσε αργότερα: «Προσωπικά έχω ένα μικρό πρόβλημα με τη Meghan ή οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των μελών της βασιλικής οικογένειας, να φοράει τόσο ακριβά ρούχα και κοσμήματα που αξίζουν χιλιάδες και χιλιάδες λίρες, όταν πηγαίνεις κάπου όπως η Νιγηρία. Δεν καταλαβαίνω πώς το κάνεις αυτό, μοιάζει λίγο εκτός κλίματος όταν οι περισσότεροι Νιγηριανοί σκέφτονται από πού θα προέλθει το επόμενο γεύμα. Αλλά δεν είναι μόνο η Meghan Markle που το κάνει αυτό, το κάνουν και οι βασιλικοί».

Η Meghan Markle στη Νιγηρία είχε την πιο stylish συλλογή από καλοκαιρινά φορέματα

Ο Harry και η Meghan επιθυμούν να ξεκινήσουν περισσότερες περιοδείες στο μέλλον, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχουν προσκληθεί και σε άλλες χώρες. Αλλά αυτό θα χρησιμεύσει μόνο για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η απόσταση μεταξύ του ζευγαριού και των Βρετανών βασιλικών. Ένας πρώην υπάλληλος της βασιλικής οικογένειας, δήλωσε στο Daily Beast: «Οι υπερπόντιες επισκέψεις μπορεί να μοιάζουν με χαβαλέ, αλλά στην πραγματικότητα είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής. Πρόκειται για την προώθηση του Ηνωμένου Βασιλείου και την οικοδόμηση διπλωματικών και εμπορικών συμμαχιών για λογαριασμό της κυβέρνησης. Ο Harry και η Meghan έχουν διαφορετικές προτεραιότητες επειδή δεν είναι πλέον εργαζόμενοι βασιλείς. Αλλά φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αγνοεί τέτοιες διακρίσεις και τους θεωρεί εξίσου μέλη της βασιλικής οικογένειας με τον William και τον Κάρολο, οπότε αν αυτές οι περιοδείες στο εξωτερικό γίνουν κάτι συνηθισμένο, θα μπορούσε να θολώσει τα νερά».

Σε προσωρινή παύση το Ίδρυμα Archewell των Harry και Meghan ενώ ο William έλαβε την ύψιστη τιμή

Prince Harry Polo
Britain's Prince Harry, right, and wife Meghan Markle, Duchess of Sussex, arrive for the 2024 Royal Salute Polo Challenge to Benefit Sentebale, Friday, April 12, 2024, in Wellington, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.