Ο πρίγκιπας George εμφανίστηκε δημόσια μετά από 5 μήνες, αλλά το Παλάτι επίσημα τον «διέγραψε»

Κατερίνα Μπούσιου
Ο πρίγκιπας George εμφανίστηκε δημόσια μετά από 5 μήνες, αλλά το Παλάτι επίσημα τον «διέγραψε»

«Γέμισε» ξανά με εκατοντάδες μηνύματα για το «Πού είναι η Kate» το επίσημο προφίλ των Wales. Μαζί με τον πατέρα του William ο μικρός πρίγκιπας George παρακολούθησε τον τελικό του Αγγλικού ποδοσφαίρου.  

Μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος της υγείας της πριγκίπισσας Κate στις αρχές του χρόνου και τη δική της ανακοίνωση για τη μάχη της με τον καρκίνο τον Μάρτιο, δεν είχαμε δει δημόσια παρά μόνο τον William. Συνειδητά και τα τρία τους παιδιά, απουσιάζουν από κάθε δραστηριότητα μπροστά σε κοινό, αυτό το διάστημα. Χθες έγινε μία εξαίρεση με τον George, που είχε όμως ιδιαίτερο νόημα.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Ο αμήχανος George στις κερκίδες του Wembley

Είναι γνωστό πως ο δεκάχρονος γιος της Kate και του William και μελλοντικός διάδοχος του θρόνου, George, λατρεύει το ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του σε ποδοσφαρικό γήπεδο, όπως συνέβη και χθες. Μόνο που τώρα είναι διαφορετικά. Τα παιδιά του πριγκιπικού ζευγαριού, δεν είχαν εμφανιστεί δημόσια από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Νέο θρίλερ με την Kate Middleton: H αποκάλυψη για το κενό ημερολόγιο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Ούτε φυσικά το διάστημα που η μητέρα τους νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, ούτε και αφού είχε ανακοινώσει τη μάχη της με τον καρκίνο. Μόνο οι φωτογραφίες των γενεθλίων τους - που ξεσήκωσαν αντιδράσεις - ήταν το μόνο που είδαμε από αυτά. Αν και όλοι πια, είναι σίγουροι πως είχαν «τραβηχτεί» παλαιότερα.

Όλα τα βλέμματα των θεατών στο κεντρικό στάδιο του Wembley, όπου βρέθηκε χθες ο George μαζί με τον πατέρα του William για να παρακολουθήσουν τον τελικό του ποδοσφαίρου, ήταν στραμμένα επάνω τους. Και κυρίως σε εκείνον. Υπάρχει μία συναισθηματική σύνδεση με ένα παιδί σε αυτή την ηλικία όταν η μητέρα του αντιμετωπίζει στη ζωή της κάτι τόσο σοβαρό.

Όμως κάποιοι τον είδαν μετά την αμηχανία που ένιωθε επειδή όλοι τον κοιτούσαν, να χαμογελά όταν χαιρέτησε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτυ μετά τη νίκη τους. Και παρατήρησαν και κάτι ακόμη: Κοστούμι και γραβάτα ίδια με τον πατέρα του.

Το παράξενο είναι πως στο επίσημο προφίλ των Wales, υπάρχει ανάρτηση του William από τον αγώνα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά φωτογραφία με τον George.

https://www.instagram.com/p/C7ZiwGytiyu/

Yπάρχουν όμως τα συνηθισμένα ερωτήματα από εκαντοντάδες σχόλια: «Πού είναι η Kate, William;»

kateinstagram.jpg

O William προς έκπληξη όλων πριν από 5 ημέρες συμμετείχε ως οικοδεσπότης σε ένα καθιερωμένο garden party στους κήπους του Παλατιού, για να συναντήσει μέλη όλων των βασιλικών σωματείων και φιλανθρωπικών οργανώσεων. Αναπληρώνοντας τη θέση του πατέρα του και με την παρουσία και των 3 ξαδελφών του για συμπαράσταση.