Νέο θρίλερ με την Kate Middleton: H αποκάλυψη για το κενό ημερολόγιο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Κατερίνα Μπούσιου
Νέο θρίλερ με την Kate Middleton: H αποκάλυψη για το κενό ημερολόγιο που κάνει τον γύρο του κόσμου
(AP Photo/Alberto Pezzali)

Γιατί δεν θα δούμε την πριγκίπισσα Kate μέχρι τα τέλη του χρόνου; Το νέο δημοσίευμα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. 

Ενώ τα τελευταία 24ωρα είχαν αρχίσει να διαρρέουν κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν πως η επιστροφή της Kate Middleton στα δημόσια καθήκοντά της μπορεί να συμβεί ακόμη και στις αρχές του καλοκαιριού, ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως το Παλάτι με μια ενέργειά του, είναι σαν να ανακοινώνει ανεπίσημα πως η Kate δεν προβλέπεται να εμφανιστεί πριν το τέλος του 2024. Και προέκυψαν όπως αντιλαμβάνεσαι και νέα σενάρια συνωμοσιολογίας. Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της πριγκίπισσας της Ουαλλίας;

Το κενό ημερολόγιο

Η βεβαιότητα πως η πριγκίπισσα Kate δεν θα εμφανιστεί πριν το τέλος της χρονιάς, προήλθε από δημοσίευμα του Daily Beast, βασισμένο σε ανεπίσημη πληροφόρηση από το παλάτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η θεραπεία της κατά του καρκίνου. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι πως δεν έχει συνέλθει ούτε από την ασθένειά της, ούτε και από τις παρενέργειες των χημειοθεραπειών.

Το σκίτσο της Kate Middleton, πότε γυρίζει στη δουλειά και οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο της

Σε αυτή την πληροφορία, ήρθε να προστεθεί και το κενό ημερολόγιο της πριγκίπισσας: «Το ημερολόγιο της Kate για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους», έλεγε το δημοσίευμα αναφερόμενο στις βασιλικές πηγές.

Αν κανείς προσθέσει και την ξαφνική ακύρωση από την πλευρά του Willliam κάποιων επίσημων συναντήσεων του και ταξιδιών του, χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για τον λόγο που συνέβη αυτό, τότε σύντομα θα δεις και νέα σενάρια συνωμοσιολογίας για την κατάσταση της Kate.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και έχουμε μείνει στο βίντεο του Μαρτίου όπου η ίδια ανακοίνωνε πως πάσχει από τη νόσο.

Υπάρχει ωστόσο και μία άλλη πηγή πληροφοριών στα βρετανικά μέσα, περισσότερο καθησυχαστική. Και αυτή αναφέρει πως ναι μεν η Kate δεν έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά υπάρχουν μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος που την επισκέπτονται και πως η ίδια κάνει δραστηριότητες με τα παιδιά της στο σπίτι.

Όσο λείπει η Kate Middleton, η Rose Hanbury κάνει επίσημες εμφανίσεις με την Καμίλα και τον Κάρολο

Πως είναι δηλαδή ενεργή και όχι ανήμπορη ή σε κώμα (όπως κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν). Απλά ταλαιπωρείται από ναυτίες, επακόλουθο των χημειοθεραπειών και προσπαθεί να μην αγχώνεται. Εν ολίγοις ούτε και οι στενοί της συνεργάτες της μεταφέρουν αυτή τη στιγμή το τι γράφεται και το τι λέγεται.

https://www.instagram.com/reel/C1PJYW6t6Zt/

Η επικοινωνιακή πολιτική της οικογένειας αρκείται αυτές τις ημέρες στην πρόταση του William όταν ρωτήθηκε από έναν βρετανό για τη σύζυγό του: «H Kate είναι καλά».

Όσο όμως δεν βλέπουμε την Kate, για όλον τον υπόλοιπο κόσμο, η Kate όμως, δεν είναι καλά. Αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση; Αυτό είναι το μείζον ερώτημα.

https://www.instagram.com/p/C6WDpq3NZmI/