43 χρόνια μετά τον γάμο της Diana αποκαλύφθηκε τι της είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο μπαλκόνι

43 χρόνια μετά τον γάμο της Diana αποκαλύφθηκε τι της είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο μπαλκόνι
Prince Charles and his bride Diana, Princess of Wales, wave from the balcony of Buckingham Palace after their marriage July 29, 1981, at St. Paul's Catheral. (AP Photo)

Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει επίσης τι της είπε ο Κάρολος. Το κρυφό σημείωμα που φέρεται να της έστειλε μία ημέρα πριν τον γάμο και ο ισχυρισμός της αστρολόγου της αδικοχαμένης πριγκίπισσας ότι εκείνος την παραμονή του γάμου τους της είπε πως δεν την αγαπά.

Diana και Κάρολος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 29 Ιουλίου 1981, μπροστά σε 3.500 προσκεκλημένους, συμπεριλαμβανομένης της βασιλικής οικογένειας, ενώ 750 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν την τελετή στο σπίτι. Ο ενθουσιασμός έφτασε στα ύψη όταν η πανέμορφη 20χρονη Diana βγήκε από την άμαξά της φορώντας το μεταξωτό φόρεμα από ταφτά ιβουάρ χρώματος.

Χρόνια μετά απεδείχθη βέβαια ότι η παραμυθένια τελετή δεν εξελίχθηκε σε έναν παραμυθένιο γάμο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια η μέρα δεν ήταν κάτι το αξιοθαύμαστο.

H πολυσυζητημένη έκθεση για την πριγκίπισσα Diana άνοιξε και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε εύστοχα

Σε πιο πρόσφατα νέα και ένας αναγνώστης χειλιών αποκάλυψε ότι έγινε μια ιδιωτική συζήτηση μεταξύ της πριγκίπισσας και της πεθεράς της, καθώς χαιρετούσαν στο μπαλκόνι τα πλήθη του κόσμου που περίμεναν να τους δουν. Ο expert στο θέμα, αποκάλυψε στη MailOnline ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συμβούλεψε τη Diana να κοιτάξει τον κόσμο που ήταν εκεί «όλη μέρα για να τη δει».

Ο αναγνώστης των χειλιών είπε επίσης ότι ο Κάρολος είπε στη νύφη «φαίνεσαι τέλεια» όταν την πρωτοείδε κατά τη διάρκεια της τελετής και στη συνέχεια της ζήτησε να του δώσει το χέρι της.

Λίγο καιρό πριν, αποκαλύφθηκε πως για να χαλαρώσει από το άγχος της η Diana, ο 32χρονος τότε Κάρολος της έστειλε ένα μυστικό σημείωμα την παραμονή του γάμου τους προσφέροντάς της τρυφερές συμβουλές. Στο βιβλίο της The Duchess: The Untold Story, η βασιλική συγγραφέας Penny Junor αποκάλυψε: «Το βράδυ πριν από το γάμο, το οποίο η Diana πέρασε στο Clarence House με την αδελφή της Jane, της έστειλε ένα σημείωμα, μαζί με ένα δαχτυλίδι με σφραγίδα που έφερε τα φτερά του πρίγκιπα της Ουαλίας. Το σημείωμα έλεγε: "Είμαι τόσο περήφανος για σένα και όταν έρθεις θα είμαι εκεί στην εκκλησία για σένα αύριο. Απλά κοίτα τους στα μάτια και διέλυσέ τους"».

Πριγκίπισσα Charlene: Η εμφάνιση με pinstripe σακάκι και τζιν που μας θύμισε την Diana

Ένας άλλος ισχυρισμός βέβαια λέει ότι ο Κάρολος φέρεται να καταρράκωσε τη νύφη, αφού έκανε μια παραδοχή το βράδυ πριν από τον γάμο, επειδή «δεν ήθελε να προχωρήσει στον γάμο με ψεύτικες υποσχέσεις». Ειδικότερα, η αστρολόγος της Diana, Penny Thornton, η οποία συνεργάστηκε στενά με την πριγκίπισσα, ισχυρίζεται ότι ο σημερινός βασιλιάς Κάρολος είπε στην τότε αρραβωνιαστικιά του ότι δεν την αγαπούσε.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του ITV The Diana Interview: Revenge Of A Princess, είπε: «Ένα από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που μου είπε ποτέ η Diana ήταν ότι το βράδυ πριν από τον γάμο ο Κάρολος της είπε ότι δεν την αγαπούσε... Νομίζω ότι ο Κάρολος δεν ήθελε να πάει στον γάμο με ψευδείς υποσχέσεις και προϋποθέσεις. Ήθελε να το κανονίσει μαζί της και αυτό ήταν καταστροφικό για την Diana».

Όπως είναι γνωστό, έντεκα χρόνια μετά τον γάμο και αφού απέκτησαν τους γιους τους πρίγκιπες William και Harry, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μετά τη διάλυση της σχέσης του. Το παραμύθι τελείωσε και επίσημα το 1996, ένα χρόνο πριν από τον τραγικό θάνατο της Diana το 1997.

Princess Diana Legacy
FILE - Britain's Prince Charles and his bride Diana, Princess of Wales, are shown on their wedding day on the balcony of Buckingham Palace in London, July 29, 1981. (AP Photo, File)AP1981