Πηγή εξηγεί γιατί οι Sussexes δεν μας έχουν δείξει τον Archie και τη Lilibet

Πατούλια Κατερίνα
Πηγή εξηγεί γιατί οι Sussexes δεν μας έχουν δείξει τον Archie και τη Lilibet

Ο πρίγκιπας Archie 

Ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες του Archie και της Lilibet που έχει δει το ευρύ κοινό.

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κρατούν τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό συμβαίνει κυρίως για λόγους που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών τους.

Καθώς ο Ηarry παλεύει ακόμα για αυξημένη ασφάλεια της τετραμελούς οικογένειά του, ο απόηχος του θανάτου της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, το 1997, αποτελεί τραύμα που ο 39χρονος πρίγκιπας δεν ξεπερνά.

«Ο Harry ήταν απρόθυμος να δείξει στα παιδιά του δημόσια, όχι από την επιθυμία να τα κρύψει αλλά για να προστατεύσει την ιδιωτική τους ζωή και την ασφάλειά τους από πιθανές απειλές», τόνισε φίλος του πρίγκιπα στο PEOPLE και εξήγησε:

«Θέλει να ζήσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή χωρίς το φόβο της απαγωγής ή της βλάβης. Ως μπαμπάς και σύζυγος, ο Χάρι είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει ότι η ιστορία δεν θα επαναληφθεί».

Άτομα από τον κύκλο του πρίγκιπα λένε στο PEOPLE ότι ο Δούκας του Sussex πιστεύει ότι ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την ασφάλειά του. Το Παλάτι δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα αυτό αλλά μια πηγή του παλατιού λέει στο PEOPLE πως η ιδέα του Harry για την ασφάλεια του που είναι στα χέρια του βασιλιά είναι παντελώς λανθασμένη.

Ο Harry έχασε την προσπάθειά του να αποκαταστήσει την ασφάλειά του τουλάχιστον στη Βρετανία που χρηματοδοτούνταν από τους φορολογούμενους νωρίτερα φέτος, ενώ σχεδιάζει να ασκήσει έφεση.

Παρά τη διαφωνία που υπάρχει με το Παλάτι, ο Harry δεν θέλει να τσακωθεί άλλο γι' αυτό το θέμα και θέλει να έχει μια φυσιολογική σχέση με την οικογένειά του.

Από τη μεριά της η Meghan υποστηρίζει τον αγαπημένο της 100%, αλλά εύχεται να μπορούσε να αφήσει πίσω αυτές τις αγωγές, να είναι ευτυχισμένος και να ζήσει τη στιγμή», σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο του Ιδρύματος Archewell.

«Ο πρίγκιπας θέλει να είναι απαλλαγμένος από όλα αυτά, αλλά ξέρει επίσης ότι λόγω όλων όσων έχει περάσει και της αγάπης του για τη σύζυγο και τα παιδιά του, δεν μπορεί».