Τα γενέθλια της Meghan Markle έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Βασιλιά Κάρολο και αυτός είναι ο λόγος

Τα γενέθλια της Meghan Markle έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Βασιλιά Κάρολο και αυτός είναι ο λόγος

Η ημερομηνία γέννησης Meghan Markle συνδέεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο του Βασιλιά Καρόλου.

Mπορεί η Meghan Markle να έγινε 43 την Κυριακή ωστόσο τα γενέθλιά της απασχολούν ακόμα.

Η ίδια μαζί με την οικογένειά της πέρασε αυτή τη σημαντική μέρα σε στενό κύκλο και αρκετά διακριτικά. Παρά την απομάκρυνση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τη βασιλική οικογένεια, ο Δούκας του Σάσσεξ θυμήθηκε με αφορμή τη γέννηση της συζύγου του μια ιδιαίτερη στιγμή του πατέρα του, Βασιλιά Κάρολου, την οποία είχε μοιραστεί με τη Meghan Markle.

Στο βιβλίο, ο πρίγκιπας Harry - ο οποίος γίνεται 40 τον επόμενο μήνα - μίλησε για τον στενό δεσμό του πατέρα του με τη Meghan και για το πώς η ημερομηνία γέννησής της συνδέεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο του πατέρα του που δεν είναι άλλο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

H Meghan Markle έγινε 43: Ο λόγος που και αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά για εκείνη

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα γράφει

«Προς το τέλος του καλοκαιριού του 2018 πήγαμε στη Σκωτία, το Κάστρο του Μέι, για να περάσουμε λίγες μέρες με τον πατέρα μου. Ο δεσμός μεταξύ της Meghan και του πατέρα μου, ήταν πάντα ισχυρός, αλλά έγινε ακόμα πιο δυνατός εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Ένα βράδυ πριν από το δείπνο, ενώ ο Fred Astaire έπαιζε στο βάθος, αποδείχθηκε ότι η Meghan όταν μοιράστηκε την ημερομηνία γέννησης , 4 Αυγούστου, ξάφνιασε τον πατέρα μου και η αποκάλυψη του προκάλεσε μια γλυκιά απάντηση: ''Καταπληκτικό'', είπε με ένα χαμόγελο», πρόσθεσε ο Χάρι.

Η σύνδεση της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Meghan ξαφνικά έγινε αιφνιδιαστική, αφού με αφορμή αυτή την ημερομηνία ο πατέρας μου έλεγε ιστορίες που δεν είχα ακούσει ποτέ.»

meghan.markle.official_1709744059_3317896110585987821_47337869290.jpg

Τα γενέθλια της Meghan ήταν πάντα μια ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι

Τα γενέθλια της Meghan ήταν πάντα μια ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι, μόλις ένα χρόνο μετά τη σχέση τους, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να οδήγησε την τότε Αμερικανίδα φίλη του στη Μποτσουάνα για τα 36α γενέθλιά της το 2017. Το ταξίδι τους ήρθε μόλις εβδομάδες πριν από τον αρραβώνα τους, με τον Ηarry κάνει πρόταση γάμου στον κήπο στο πρώην σπίτι του στο Παλάτι του Κένσινγκτον, στο Nottingham Cottage.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ αποχώρησαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 προτού μετακομίσουν μόνιμα στις ΗΠΑ με τον γιο τους Πρίγκιπα Άρτσι. Το ζευγάρι αγόρασε το πρώτο τους σπίτι στο Montecito τον Ιούλιο του 2020 και ένα χρόνο αργότερα υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί τους, την Princess Lilibet, στο Santa Barbara Cottage Hospital.

Την Κυριακή, ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle εμφανίστηκαν σε μια προηχογραφημένη συνέντευξη για το αμερικανικό πρόγραμμα CBS Sunday Morning, σχετικά με μια νέα πρωτοβουλία που υποστηρίζει γονείς παιδιών που έχουν πληγεί από διαδικτυακές βλάβες. Η τηλεοπτική συνέντευξη, που μεταδόθηκε στα 43α γενέθλια της Meghan, σηματοδότησε την έναρξη του The Parents' Network, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Archewell του ζευγαριού.

Η πρωτοβουλία επιδιώκει να παράσχει στους γονείς ένα ασφαλές και δωρεάν δίκτυο υποστήριξης για να βοηθήσει όσους τα παιδιά τους έχουν πληγεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι διαθέσιμη για γονείς στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Meghan και Harry θα κάνουν νέο royal tour στην Κολομβία: Γιατί παραιτήθηκαν είπαμε;

Μάλιστα η Meghan είπε για το μεγαλύτερο παιδί της, τον Archie, και την κόρη της Lilibet:

«Τα παιδιά μας είναι μικρά, είναι τρία και πέντε, είναι καταπληκτικά, αλλά το μόνο που θέλετε να κάνετε ως γονείς είναι να τα προστατέψετε. «Και έτσι, όπως μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει στον διαδικτυακό χώρο, γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει εκεί και είμαστε απλώς χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε μέρος της αλλαγής για τα καλά».