O πρίγκιπας Harry και Meghan Markle συνεχίζουν 3η μέρα την περιοδεία: Ποιες εκπλήξεις τους περίμεναν

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν επισκεφτεί πολλά σχολεία και ενώ η Meghan Markle μίλησε με αγάπη για τους μαθητές που γνώρισε.

Για τρίτη μέρα, πρίγκιπας Harry και Meghan Markleείναι στην μεγάλη περιοδεία τους. Οι ίδιοι έφυγαν από την πρωτεύουσα της χώρας, Μπογκοτά, για να κατευθυνθούν στη βόρεια πόλη Καρθαγένη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα άκουσαν από τους ντόπιους τη σημασία της διατήρησης του πολιτισμού της Καρχηδόνας, και συγκεκριμένα των αφροκολομβιανών ριζών του.
Στη συνέχεια το ζευγάρι επισκέφτηκε το San Basilio de Palenque που βρίσκεται στον δήμο Mahates, Bolivar στη βόρεια Κολομβία. Μετά από μια σειρά ομιλιών, εξερεύνησαν την τοπική υπαίθρια αγορά και απόλαυσαν μια ζωντανή συναυλία με ντόπιους μουσικούς.

Ηarry- Meghan Markle: H συγκινητική στιγμή στην Κολομβία και η αναφορά στον Archie

Καθώς έφτασαν μαζί με τους στρατιώτες, αστυνομικούς και ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας με αιχμηρές στολές, τα παιδιά έκαναν παραδοσιακό χορό.
Η επίσκεψη είχε ως στόχο να δείξει τις πολιτιστικές παραδόσεις της πόλης και της χώρας μέσω της μουσικής εκπαίδευσης και της συμμετοχής της κοινότητας, και έλαβαν ένα μάθημα στα ντραμς.

Ο Δούκας και η Δούκισσα καθοδηγήθηκαν από φοιτητές στο τμήμα των τυμπάνων της επίσκεψής τους. Τους δόθηκε επίσης δώρο ένα μικρό χειροποίητο ξύλινο καραβάκι από έναν μαθητή, μια ωδή στην όμορφη παραλιακή πόλη και τις παραλίες της.
Η Meghan Markle φόρεσε ένα παραδοσιακό εμπριμέ τοπ και φούστα από την Κολομβιανή σχεδιάστρια Johanna Ortiz, αγαπημένη της Δούκισσας, ενώ ο Harry φόρεσε ένα μπλε λινό πουκάμισο, γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex προσκλήθηκαν από τον Αντιπρόεδρο για μια ειδική ξενάγηση στο San Basilio de Palenque - ένα χωριό της βόρειας Κολομβίας που ιδρύθηκε ως η πρώτη ελεύθερη αφρικανική πόλη στην Αμερική το 1619.

Μετά την εκτέλεση του εθνικού ύμνου της Κολομβίας, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry άκουσαν ομιλίες και παραστάσεις από τους ηγέτες της κοινότητας του Παλένκε.

Σε άλλο σημείο, η Αντιπρόεδρος Francia Màrquez απευθύνθηκε στο ζευγάρι και είπε:

«Ήθελα να έρθουν εδώ και να ανακαλύψουν την ουσία αυτού που είμαστε – την πνευματικότητά μας, τη μουσική μας, τον πολιτισμό μας και την προγονική μας κληρονομιά που είναι ακόμα πολύ ζωντανή σήμερα. Μέσα στις αντιξοότητες αυτό είναι που μας βοήθησε να συνεχίσουμε να είμαστε ανθεκτικοί. Η Παλένκε βρίσκεται στην καρδιά κάθε Αφρο-Κολομβιανού.»

Σε μια εγκάρδια ομιλία, η Meghan Markle είπε ότι ήταν τιμή της που προσκλήθηκε να επισκεφτεί το χωριό με φόρο τιμής στην «απίστευτη ιστορία της κοινότητας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Δούκας και η Δούκισσα περιόδευσαν επίσης την τοπική υπαίθρια αγορά και παρακολούθησαν μια ζωντανή συναυλία με ντόπιους μουσικούς.

Οι προηγούμενες μέρες τις περιοδείας

Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε επίσης μια επίσκεψη σε ένα σχολείο όπου άκουσαν μαθητές για τον αντίκτυπο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή τους και μια επίσκεψη σε ένα πολιτιστικό κέντρο, όπου ο Χάρι έδειξε μερικούς από τον μπαμπά του να χορεύουν.

Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε επίσης μια επίσκεψη σε ένα σχολείο, όπου η Meghan Markleμίλησε για τον γιο της, τον πρίγκιπα Αrchie, με μερικούς από τους μαθητές. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα γεύμα και μια επίσκεψη στην ομάδα της Κολομβιανής Invictus Games.

Ξεκινά το royal tour Meghan και Harry στην Κολομβία και τα σχέδιά τους εκεί μόλις αποκαλύφθηκαν

Ο πρίγκιπας Harry και Meghan Markle επισκέφτηκαν ένα τοπικό σχολείο την Παρασκευή όπου αλληλεπιδρούσαν με μαθητές και βοήθησαν στη φύτευση δέντρων.
Οι βασιλικοί είχαν προσκληθεί από τον αντιπρόεδρο της χώρας. Η επίσκεψή τους είδε τον Δούκα και τη Δούκισσα να επισκέπτονται την ομάδα Invictus Games της Κολομβίας, η οποία έκανε το ντεμπούτο τους στον διαγωνισμό πέρυσι.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν επισκεφτεί πολλά σχολεία και ενώ η Meghan Markle μίλησε με αγάπη για τους μαθητές που γνώρισε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης