Ηarry- Meghan Markle: H συγκινητική στιγμή στην Κολομβία και η αναφορά στον Archie

Ηarry- Meghan Markle: H συγκινητική στιγμή στην Κολομβία και η αναφορά στον Archie

Ο πρίγκιπας Ηarry μαζί με τη Meghan Markle επισκέφτηκαν και μια τάξη νηπιαγωγείου, όπου έπαιξαν παζλ και έδειξαν τις ισπανόφωνες δεξιότητές τους.

Ο πρίγκιπας Ηarry μαζί με τη Meghan Markle βρίσκονται στη δεύτερη μέρα της περιοδείας τους στην Κολομβία.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επισκέφτηκαν το σχολείο Santa Fe Colegio La Giraldaon στις 16 Αυγούστου, τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού τους στη χώρα της Νότιας Αμερικής, για να επιστήσουν την προσοχή στη σημασία της κοινωνικής-συναισθηματικής ευεξίας στην εκπαίδευση.

Τα σύνολα της Meghan Markle στην Κολομβία απέδειξαν ότι είναι η «βασίλισσα» του minimal style

Ο πρίγκιπας Ηarry μαζί με τη Meghan Markle επισκέφτηκαν και μια τάξη νηπιαγωγείου, όπου έπαιξαν παζλ και έδειξαν τις ισπανόφωνες δεξιότητές τους και ο Ηarry ρώτησε τους μαθητές τα ονόματα και τις ηλικίες τους στην ισπανική γλώσσα, ενώ η Meghan είπε χαρακτηριστικά σε ένα από τα παιδιά:

«Είσαι στην ίδια ηλικία με τον γιο μου, Άρτσι!»

https://www.instagram.com/reel/C-vk10xoq-k/

Η Meghan Markle έκανε πρακτική άσκηση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και σπούδασε στο εξωτερικό στη Μαδρίτη της Ισπανίας, βοηθώντας να βελτιώσει τις ισπανόφωνες δεξιότητές της. Στο παρελθόν είχε δείξει τις γλωσσικές της ικανότητες κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής του 2020 σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Λος Άντζελες.

Ο Harry και η Meghan παρακολούθησαν επίσης την τάξη να ερμηνεύει ένα τραγούδι πριν λάβουν δώρα και χειρόγραφες επιστολές από τους νεαρούς μαθητές.
Το ζευγάρι στην επίσκεψη που έκανε στο σχολείο είδε και τις παραστάσεις σε όλο το γήπεδο, όπου οι μαθητές φορούσαν παραδοσιακή κολομβιανή ενδυμασία και ερμήνευσαν τραγούδια με ζωντανά κρουστά. Επισκέφτηκαν το μουσείο ιστορικής μνήμης του σχολείου με μαθητική τέχνη που τιμά την ιστορία της χώρας τους και επισκέφτηκαν τον κήπο.

https://www.instagram.com/p/C-w6qZQo-qf/

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό 3 δέντρα φυτεύτηκαν στην «υπαίθρια τάξη», που δημιουργήθηκε το 2020 για να μάθουν οι μαθητές να εκτιμούν τη φύση και τους αγρότες του έθνους αλλά και για να τιμήσουν την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επισκέφτηκαν επίσης το κοινωνικό γυμναστήριό τους, τονίζοντας τις πνευματικές και σωματικές ασκήσεις για τους μαθητές για να μάθουν πώς να ισορροπούν καλύτερα την ψυχική τους υγεία. Οι μαθητές επέδειξαν τεχνικές διαλογισμού στο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/C-vfW5domy6/

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan θα συνεχίσουν τη μέρα τους με τον αντιπρόεδρο σε ένα ιδιωτικό γεύμα όπου θα λάβουν λεπτομερή ενημέρωση για την εναρκτήρια Παγκόσμια Υπουργική Διάσκεψη για τον Τερματισμό της Βίας κατά των Παιδιών, που θα πραγματοποιηθεί στη Μπογκοτά στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Ο Márquez αναφέρθηκε στην επικείμενη σύνοδο κορυφής που διοργανώνει η κυβέρνηση της Κολομβίας όταν ανακοίνωσε την 1η Αυγούστου ότι ο πρίγκιπας Ηarry μαζί με τη Meghan Markle θα επισκεφθούν τη χώρα.

Πηγή εξηγεί γιατί οι Sussexes δεν μας έχουν δείξει τον Archie και τη Lilibet

Το ζευγάρι θα κάνει επίσης διοργάνωση σχετικά με τα παιχνίδια Invictus στις 16 Αυγούστου. Το ταξίδι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex πρόκειται να συνεχιστεί με στάσεις στην Καρχηδόνα και το Κάλι, συνεχίζοντας με ένα δρομολόγιο που θα τονίζει το βασικό έργο του Ιδρύματος Archwell.

Σε μια συνέντευξη Τύπου στις 15 Αυγούστου, η Márquez είπε ότι πήρε την ιδέα να καλέσει τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan στην Κολομβία αφού παρακολούθησε την ομώνυμη ντοκιμαντέρ τους Harry & Meghan, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022.

«Τους συνάντησα για πρώτη φορά μέσω των μέσων ενημέρωσης και παρακολούθησα ιδιαίτερα τη σειρά του Netflix για τη ζωή και την ιστορία τους, κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Με παρακίνησε να πω πως αυτή είναι μια γυναίκα που αξίζει να επισκεφτεί τη χώρα μας και να μοιραστεί την ιστορία της και αναμφίβολα, η επίσκεψή της θα ενισχύσει τόσες πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.»