Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η λαμπερή δεξίωση, το μήνυμα της Τατιάνα Μπλάτνικ και η ηχηρή απουσία

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Matthew Kumar παντρεύτηκαν στην Αθήνα παρουσία και αρκετών γαλαζοαίματων καλεσμένων, όμως κάποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Ύστερα από 5 χρόνια σχέσης και αναβολές δύο ετών, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Matthew Kumar παντρεύτηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Ιερή Μητρόπολη Αθηνών έχοντας στο πλάι τους τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και εκπροσώπους των βασιλικών οίκων της Ευρώπης.

Παρά τις αρχικές εικασίες ωστόσο, δεν υπήρξε κάποιος εκπρόσωπος του βρετανικού σιτέματος, παρά τις στενές σχέσεις που οι δύο οικογένειες διατηρούν.

Ηχηρή απουσία

Το Μπάκιγχαμ έλαμψε δια της απουσίας του σε αυτό τον γάμο, παρόλο που, για την ιστορία, σε εκείνον του Φίλιππου το 2021 είχε εκπροσωπηθεί από τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία που παραβρέθηκαν με τους συζύγους τους.

Φέτος, φυσικά, ούτε ο βασιλιάς Κάρολος, ούτε ο William με την Kate αναμενόταν, όμως κάποια έστω από τις κόρες του Andrew θεωρούνταν πολύ πιθανό ότι θα εκπροσωπούσαν το βρετανικό στέμμα.

Θυμίζουμε πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος υπήρξε ένας από τους νονούς του William ενώ ο ίδιος ο Φίλιππος υπήρξε βαφτισιμιός της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Φιλίππου επίσης, πράγμα που, βέβαια, ίσως εξηγεί το γιατί κάποιος από την οικογένεια παραβρέθηκε στον δικό του γάμο και όχι στης αδελφής του.

Το μήνυμα της Τατιάνας Μπλάτνικ

Ακόμη μία απουσία καταγράφηκε στον χθεσινό λαμπερό γάμο και αφορούσε τη μέχρι πρότινος νύφη της νύφης, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Έχοντας χωρίσει από τον αδελφό της Θεοδώρας, Νικόλαο τον περασμένο Απρίλιο, η απουσία της Τατιάνας από τον γάμο ήταν αναμενόμενη.

Η ίδια μάλιστα έλειπε αυτές τις μέρες, καθώς, όπως αποκάλυψε μέσω social media, πήρε τα βουνά (στην κυριολεξία). Την κορυφή του Ολύμπου κατέκτησε η 44χρονη επιχειρηματίας, συγγραφές και φιλάνθρωπος και από εκεί έστειλε ένα μήνυμα και στη Θεοδώρα με την αγάπη της για τον γάμο της. Μία φωτογραφία και μία καρδιά που τα «είπε» όλα.

Το μήνυμα της Τατιάνας Μπλάτνικ από το πιο αναπάντεχο σημείο και η απουσία από τον γάμο της Θεοδώρας

Η γαμήλια δεξίωση

Αμέσως μετά τον γάμο η οικογένεια παρέθεσε δεξίωση στο ξενοδοχείο One & Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας. Η εκδήλωση ήταν ιδιωτική και δεν υπάρχουν ακόμη πολλές εικόνες από τη βραδιά. Από κάποιες που κυκλοφόρησαν στα social media ωστόσο είναι εμφανές πως το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε ένα κομψότατο, και παραθυμένιο σκηνικό πάλι στη θάλασσα.

Ιδού η στιγμή που το ζευγάρι κόβει την πολυόροφη γαμήλια τούρτα.

Για τη δεξίωση, η νύφη φόρεσε ένα κοντό λευκό φόρεμα με ανοιχτούς ώμους, κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα λουλούδια διαφόρων μεγεθών, δια χειρός, ακόμη μία φορά, Celia Kritharioti.

Το νυφικό

Εντυπωσιακό το ρομαντικό νυφικό από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, με την υπογραφή της σχεδιάστριας Celia Kritharioti που επέλεξε η Θεοδώρα.

Το νυφικό διέθετε μακριά ουρά, ενώ το μπούστο του ήταν κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι με απλικέ δαντέλες. Η Θεοδώρα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το βασιλικό πέπλο και την οικογενειακή τιάρα, τα οποία αποτελούν ιστορικά κειμήλια της βασιλικής οικογένειας.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως το βασιλικό πέπλο παρέμεινε στο ιστορικό ατελιέ για έναν ολόκληρο μήνα για να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή του.

Αργά το βράδυ, μετά τον γάμο, ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο

Τα επίσημα πορτρέτα

Λίγη ώρα μετά τον γάμο, ο Ανδρέας Μέγκος, πολυπράγμων φίλος και γνώστης των βασιλικών θεμάτων, δημοσιοποίησε δύο επίσημες φωτογραφίες των νιόπαντρων και των οικογενειών τους στο προσωπικό του ιστολόγιο. Πίσω από τον φακό ο Νικόλας Κομίνης.

Στη φωτογραφία, εκτός από τις άμεσες οικογένειες του γαμπρού και της νύφης διακρίνονται η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, η αδερφή της Άννας Μαρίας και της βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας που εκπροσώπησε τον βασιλικό οίκο της Δανίας στο γάμο, συνοδευόμενη από την κόρη της Alexandra Sayn-Wittgenstein-Berleburg, τον σύζυγό της κόμη Egeskov και τον πρωτότοκο γιο της πριγκίπισσας, τον κόμη Friedrich Richard Oscar Jefferson von Pfeil und Klein-Ellguth, ο Κριστιάν του Ανόβερου και Sassa de Osma, ο Gustav Sayn Wittgenstein, γιος της πριγκίπισσας Βενεδίκτης της Δανίας και η Carina Axxelson, και ο Αλέξανδρος με την Αικατερίνη της Σερβίας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης