Το μήνυμα της Τατιάνας Μπλάτνικ από το πιο αναπάντεχο σημείο και η απουσία από τον γάμο της Θεοδώρας

Το μήνυμα της Τατιάνας Μπλάτνικ από το πιο αναπάντεχο σημείο και η απουσία από τον γάμο της Θεοδώρας
Η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ στη Μητρόπολη Αθηνών, τον Οκτώβριο του 2021 για τον γάμο του Φίλιππου. Τότε η Τατιάνα ήταν ακόμη παντρεμένη με τον αδελφό τους, Νικόλαο. NDP Photo Agency

Η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν θα παραβρεθεί στον γάμο της πρώην κουνιάδας της, Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και στέλνει ένα διακριτικό, αλλά σαφές μήνυμα μέσω social media.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον αγαπημένο της, Matthew Kumar φτάνει στο τέλος της και μια απουσία ήδη συζητιέται, παρότι ήταν αναμενόμενη.

Στον απόηχο του pre wedding party των μελλόνυμφων και ενόψει του μυστηρίου που αναμένεται σήμερα στις 17.30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ξέρουμε πού βρίσκεται η πρώην νύφη της νύφης, Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία και, κατά πάσα πιθανότητα (γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος) δεν θα παραβρεθεί στον γάμο.

«Έχουμε τα δικά μας βουνά να ανέβουμε»

Με μία σειρά από stories η Τατιάνα αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες έχει πάρει τα βουνά, στην κυριολεξία.

«Έχουμε τα δικά μας βουνά να σκαρφαλώσουμε στη ζωή. Επιτέλους ετοιμάζομαι να σκαρφαλώσω ένα που ήθελα να σκαρφαλώσω επί χρόνια», γράφει στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας που μοιράστηκε η πρώην σύζυγος του Νικόλαου και σε αυτή βλέπουμε τις προετοιμασίες της για το μεγάλο βήμα που σχεδίαζε, όπως φαίνεται, καιρό.

Τώρα, αν κι εσύ «διαβάζεις» κάτι άλλο ανάμεσα στις λέξεις της Τατιάνας, τότε δεν είσαι η μόνη!

Φαίνεται πως μετά το διαζύγιο ύστερα από 14 χρόνια γάμου, η Τατιάνα Μπλάτνικ προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Snapinsta.app_461483694_18457711261039007_6025818840058255032_n_1024.jpg

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ζωή μετά το διαζύγιο, όσα έλεγε για τα παιδιά και ο «έρωτας» με την Ελλάδα

Οι εικόνες που μοιράστηκε ήταν όντως, εντυπωσιακές και το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια.

278c24e0-33ba-4fb7-bba9-0181b09833d9.jpg

Η Τατιάνα κατέκτησε την κορυφή του Μύτικα και προφανώς σειρά έχουν άλλες κορυφές σε προσωπικό επίπεδο.

9ee6e498-b8cb-4c07-904c-037828d8dd20.jpg

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό της Τατιάνας και του Νικολάου ήρθε τον περασμένο Απρίλιο, επίσημα από την οικογένεια εκείνου, με μία ανακοίνωση που ξάφνιασε πολύ κόσμο, και εξηγούσε την απόφαση του ζευγαριού να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

«Ο Νικόλαος και η Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/C1PdaJdtpkA/
DPG Network