Η πριγκίπισσα Ευγενία γιορτάζει 6 χρόνια γάμου και το κάνει, όπως κάθε χρόνο, στην αγκαλιά του Jack

6η επέτειος γάμου για την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank και η βρετανίδα γαλαζοαίματη μοιράζεται μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Ήταν 12 Οκτωβρίου 2018 όταν η μικρότερη από τις δύο κόρες του πρίγκιπα Andrew και της πρώην συζύγου του, Sarah Ferguson παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jack Brooksbank στο κάστρο του Windsor.

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, οι δυο τους παραμένουν μαζί κι ερωτευμένοι ενώ την ευτυχία τους έχουν συμπληρώσει τα δύο αγόρια τους, August που μόλις συμπλήρωσε 3 χρόνια ζωής και Ernest ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2023.

Η εορταστική ανάρτηση

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η πριγκίπισσα Ευγενία θέλησε να γιορτάσει την επέτειό της και διαδικτυακά αφιερώνοντας στην «πιο όμορφη μέρα της ζωής της», όπως αποκαλεί την ημέρα του γάμου της, με μια ανάρτηση.

Σε κάθε φωτογραφία που μοιράζεται με την αφορμή αυτή, τη βλέπουμε στην αγκαλιά του αγαπημένου της ενώ εκτός από μία φορά οι δυο τους μοιράζονται ένα φιλί.

«Η καλύτερη μέρα ήταν αυτή που σε παντρεύτηκα. Ευτυχισμένη επέτειο αγάπη μου», διαβάζουμε στη λεζάντα και στις φωτογραφίες βλέπουμε δύο τρυφερά στιγμιότυπα από τις 12 Οκτωβρίου 2018.

Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν έκρυψε την τεράστια ουλή στην πλάτη της κι ο κόσμος έχει άποψη γι' αυτό

Με αφορμή την ημέρα αυτή, η φωτογράφος που κάλυψε την ημέρα εκείνη για τους royals, Sandra von Riekhoff, μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία της νύφης, φωτογραφία που άρεσε πολύ.

Νέα εγκυμοσύνη στην οικογένεια

Πριν από λίγες μέρες, τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μεγαλύτερης αδελφής της Ευγενίας, πριγκίπισσας Βεατρίκης, έφτασαν από το παλάτι.

«Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους στις αρχές της άνοιξης ένα αδερφάκι για τον Wolfie, οκτώ ετών, και τη Sienna, τριών ετών. Η Αυτού Μεγαλειότητα ο βασιλιάς ενημερώθηκε και οι δύο οικογένειες χαίρονται με τα νέα».

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έγκυος για δεύτερη φορά αλλά η πρωτότοκη κόρη της εντυπωσίασε

Η κόρη του Δούκα της Υόρκης, Andrew και κόρη και της Sarah Ferguson είναι επίσης θετή μητέρα του οκτάχρονου Wolfie από τον αρραβώνα του συζύγου της Edoardo- του οποίου το πλήρες όνομα είναι Christopher Mapelli Mozzi- με την πρώην του Dara Huang.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης