Κάρολος & Καμίλα: Ο «νόθος γιος τους» διαψεύδει δημοσίευμα για απειλή, όμως προειδοποιεί δημόσια

Κάρολος & Καμίλα: Ο «νόθος γιος τους» διαψεύδει δημοσίευμα για απειλή, όμως προειδοποιεί δημόσια

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας βρίσκεται αυτές τις μέρες το βασιλικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας (Dean Lewins/Pool Photo via AP)

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται στην Αυστραλία και μόλις διαψεύστηκαν οι φήμες που τους ήθελαν στον «τσακ» για μία αρκετά δυσάρεστη συνάντηση.

Για περισσότερα από 20 χρόνια ο Simon Charles Dorante-Day προσπαθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος είναι το εξώγαμο παιδί του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα και ένα δημοσίευμα τον ήθελε να οργανώνει κάτι ακραίο για να το πετύχει.

Ποιος είναι ο Simon Charles Dorante-Day

charles1.jpg

58 ετών σήμερα, ο Simon Charles Dorante-Day (ή Prince Simon Charles, όπως είναι το όνομά του στα social media) δηλώνει εδώ και χρόνια πεπεισμένος πως είναι είναι καρπός του έρωτα του Καρόλου και της Καμίλα τον καιρό που οι δυο τους ήταν παράνομο ζευγάρι και ότι μόλις γεννήθηκε δόθηκε σε ένα ζευγάρι που εργαζόταν στο παλάτι για να τον μεγαλώσουν ως δικό τους.

Αν αναρωτιέσαι πού στηρίζει τη θεωρία του αυτή την απάντηση έχει δώσει ο ίδιος πολλάκις. Αφενός, λοιπόν, υπάρχουν τα υπονοούμενα, όπως λέει, της γιαγιάς του, όλα αυτά τα χρόνια, αφετέρου η «εκπληκτική», κατά τα λεγόμενά του, ομοιότητά του με τους «πραγματικούς γονείς του» και τους υπόλοιπους royal συγγενείς. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι θυμάται να τον πηγαίνουν να βλέπει την Καμίλα όταν ήταν μικρός.

Ο απρόσμενος λόγος για τον οποίο ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κοιμούνται ξεχωριστά

Ο Dorante-Day, λοιπόν, ζητά επανειλημμένα να πραγματοποιηθεί τεστ DNA προκειμένου να επιβεβαιώσει τις εικασίες του, όμως, όπως, προφανώς φαντάζεται κανείς, το αίτημά του δεν γίνεται ποτέ δεκτό. Εκείνος, όμως επιμένει.

Η επίσκεψη στην Αυστραλία

Australia Britain Royals

(AP Photo/Mark Baker)

Αυτές τις μέρες ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία και καθώς εκείνος μένει στο Σίδνεϊ, υπήρξαν φόβοι πως «κάτι θα έκανε». Οι φόβοι αυτοί, μάλιστα πήραν μεγάλη έκταση μέσα από συγκεκριμένο δημοσίευμα στην DailyMail που υποστήριζε πως έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα περιοριστικών μέτρων για εκείνον ύστερα από απειλές που είχε εκτοξεύσει σχετικά με τους σκοπούς του να «πλησιάσει τους γονείς του και να πάρει τις απαντήσεις που ζητά τόσα χρόνια».

Το νέο βήμα του Βασιλιά Καρόλου στον χώρο των αρωμάτων και η συνάντηση με τον ηθοποιό Idris Elba

Η διάψευση και μια προειδοποίηση

Μέσα από μία ανάρτηση του στο Facebook ο 58χρονος που ισχυρίζεται πως είναι γαλαζοαίματος διαψεύδει το δημοσίευμα, ενημερώνοντας όμως για τις επόμενες κινήσεις του.

Έχω δει την πρόσφατη δημοσίευση και των δύο άρθρων της Jonica Bray της Daily Mail Australia και των Hindustan Times από την Aditi Srivastava. Πρόκειται για πλήρη κατασκευή και δυσφήμιση και κανένας από τους δύο δεν έχει ζητήσει την άδειά μου για δημοσίευση. Δεν με έχει προσεγγίσει καμία Αστυνομική Αρχή ούτε έλαβα καμία συμβουλή να μην ταξιδέψω κοντά στον Βασιλιά Κάρολο και τη Βασίλισσα Καμίλα.
Ακόμα κι αν ήμουν, δεν θα ήξεραν γιατί αυτές οι λεπτομέρειες είναι ιδιωτικές πληροφορίες και τα ονόματα ΔΕΝ δημοσιοποιούνται. Αν το κάνω αυτό θα παραβίαζε το απόρρητό μου.
Θα επικοινωνήσω με τον συντάκτη της Daily Mail, το Australian Media Council και τους Hindustan Times για να ζητήσω την απολογία τους αλλά και να αφαιρέσουν τους ψεύτικους, δυσφημιστικούς ισχυρισμούς τους. Θα συμπεριλάβω επίσης αυτήν την ενέργεια στην υπόθεση του Δικαστηρίου στην οποία εστιάζω αυτήν τη στιγμή!
Ο κατάπτυστος Τύπος πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την ιστορία μου για τους δικούς τους σκοπούς

Η όποια συνέχεια, αναμένεται!

DPG Network