Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι πια ξανθιά και οι περισσότεροι τη βλέπουν ξανά... στο σχολείο

Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι πια ξανθιά και οι περισσότεροι τη βλέπουν ξανά... στο σχολείο
@dutchess_

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έβαψε τα μαλλιά της και μοιάζει, πραγματικά, σα να έγινε ξανά μαθήτρια. 

Η Δούκισσα Νομικού έγινε καστανή και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα social media η αλλαγή είναι άκρως επιτυχημένη.

Μέσω ανάρτησης αποφάσισε να μοιραστεί το νέο της look η Δούκισσα και -δεν υπερβάλουμε καθόλου- τρέλανε τον κόσμο.

«Ίδιο, αλλά διαφορετικό», γράφει στη λεζάντα (στα αγγλικά) και μοιράζεται έξι φωτογραφίες της, η μία καλύτερη από την άλλη.

Με φόντο το Παρίσι

Από το πρωί είχε δώσει μια ιδέα για την αλλαγή που ερχόταν, αλλά μάλλον δεν είχε γίνει αντιληπτή.

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα αυτές τις μέρες και από εκεί έρχονται και οι πόζες με το νέο look. Το πρωί μάλιστα είχε δώσει ένα sneak preview μέσω stories με ένα «καλημέρα» και... λίγες τούφες!

0.jpg

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η ανάρτηση με τις επιπλέον πόζες και είχαμε την αποκάλυψη, η οποία έγινε δεκτή με... χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

https://www.instagram.com/p/DAMBxqPoyOx/

Οι followers, στο σύνολό τους ξετρελάθηκαν από την αλλαγή και σχεδόν όλοι επεσήμαναν πόσο μικρότερη μοιάζει με αυτά τα μαλλιά. Η Κατερίνα Καινούργιου την τοποθέτησε στα 20, αλλά πολύς κόσμος την «έφερε» ξανά στο σχολείο. «Ούτε 16 δεν σε κάναμε», γράφουν και ξαναγράφουν. Και δεν έχουν άδικο!

Στα 38 της χρόνια, η Δούκισσα Νομικού έχει έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα νεανική όψη, αλλά, πράγματι, τώρα, με αυτό το μαλλί, πέρασε σε άλλη «πίστα».

1726942246635-476375173-0.jpg

Η Δούκισσα, ο Δημήτρης και τα παιδιά

Ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών είναι η Δούκισσα Νομικού.

5 φορές που η Δούκισσα Νομικού είπε «Σ 'αγαπώ» στον Δημήτρη Θεοδωρίδη με μια φωτογραφία

Με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017 στη Μύκονο, ενώ στις 25 Μαρτίου 2018 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Σάββα ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου 2020 γέννησε την κόρη τους, Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/C7KR08arL_Z/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «ΟΚ!» η Δούκισσα Νομικού είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον σύζυγό της και τα παιδιά τους τονίζοντας: «Ναι. Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι».