Πέντε αλλαγές που αξίζει να κάνεις στη ζωή σου αυτό το φθινόπωρο

Πέντε αλλαγές που αξίζει να κάνεις στη ζωή σου αυτό το φθινόπωρο

Ήδη, σκέφτεσαι όλα όσα θα μπορούσαν να κάνουν level up στην urban καθημερινότητά σου;

Εάν θέλεις εδώ και καιρό να κάνεις ένα makeover στη ζωή σου, το σίγουρο είναι πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το τολμήσεις. Και αυτό, διότι η νέα σεζόν είναι η αφορμή που έψαχνες έτσι ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα New season’s resolutions σου!

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι σε ποιους τομείς της everyday routine σου θα αφορούν οι αλλαγές που αξίζει να κάνεις αυτό το φθινόπωρο, αρκεί να στρέψεις την προσοχή σου σε daily occasions, που χαρακτηρίζουν τη ζωή στην πόλη και κάνουν την καθημερινότητά σου πιο κουραστική, όπως είναι, για παράδειγμα, οι καθημερινές μετακινήσεις σου.

Ήδη, σκέφτεσαι όλα όσα θα μπορούσαν να κάνουν level up στην urban καθημερινότητά σου; Τότε συνέχισε να διαβάζεις, διότι παρακάτω θα ανακαλύψεις ποια είναι τα πέντε πιο συνηθισμένα πράγματα που θέλεις να αλλάξεις, αλλά και πώς θα το καταφέρεις.

#1 Κάνε «εκκαθάριση» στην γκαρνταρόμπα σου

Η ανανέωση της εμφάνισής μας είναι το Α και το Ω, ούτως ώστε όχι μόνο να είμαστε, αλλά και να αισθανόμαστε λαμπερές και stylish all day – all night! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός πως τις ημέρες που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι μας με όρεξη να αδράξουμε την ημέρα, το ντύσιμό μας είναι πολύ πιο fashionable, συγκριτικά με εκείνες τις ημέρες που πατάμε «snooze» στο ξυπνητήρι του κινητού μας ξανά και ξανά.

Τι θα έλεγες λοιπόν, τη νέα σεζόν να κάνεις μία «γενναία» εκκαθάριση στην ντουλάπα σου και να ανανεώσεις έτσι το στυλ σου. Βλέπεις, οι νέες τάσεις στον «κόσμο» της μόδας, σού δίνουν πολλές ιδέες για να αναβαθμίσεις τα casual outfits σου αλλά και τις πιο λαμπερές σου εμφανίσεις. Και μην ξεχνάς, πως τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν χρειάζεσαι πλέον, μπορείς να τα ανακυκλώσεις στους κάδους RECYCOM (Πληροφορίες – Recycom)!

image003.jpg

#2 Ανανέωσε το αυτοκίνητό σου

Εάν περνάς και εσύ -πολλές ώρες της ημέρας- μέσα στο αυτοκίνητό σου, ένα είναι το σίγουρο: Το όχημα που σε μεταφέρει από το σπίτι στο γραφείο, το γυμναστήριο, το afterwork drink ή μία εξόρμηση της τελευταίας στιγμής, είναι κάτι σαν το «δεύτερο σπίτι» σου. Τι σημαίνει αυτό; Πως χρειάζεται και εκείνο την απαραίτητη προσοχή, φροντίδα και φυσικά… αναβάθμιση!

Μην ξεχνάς άλλωστε, πως μία αλλαγή στο αυτοκίνητό σου, μπορεί να φέρει στη ζωή σου την αίσθηση ανανέωσης που αναζητούσες τόσο καιρό. Εάν σκέφτεσαι λοιπόν, την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, το SUV είναι η ιδανική επιλογή για σένα, μιας και με μεγαλύτερο ύψος και ακόμα περισσότερο χώρο για άνετες εξορμήσεις, σου υπόσχεται μία ζωή με περισσότερη ευκολία και στυλ.

Αναρωτιέσαι, εάν η συγκεκριμένη επιλογή αυτοκινήτου, είναι εφικτή για εσένα; Σου έχουμε ευχάριστα νέα, διότι το car leasing έχει την πιο «έξυπνη» απάντηση. Μέσω της LeasePlan, που είναι πρωτοπόρος στο leasing αυτοκινήτων, σου συστήνει μία ευρεία γκάμα SUV και όχι μόνο! Πρόκειται για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα πόλης ή επαγγελματικά αυτοκίνητα - με special deals που είναι διαθέσιμα με προνομιακούς όρους μηνιαίας μίσθωσης, ετοιμοπαράδοτα και χωρίς προκαταβολή. Μάλιστα, η LeasePlan ξεχωρίζει για την προσφορά υπηρεσιών που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών της, χάρη στο υψηλό επίπεδο ποιότητας του customer service και την ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις χρονομισθώσεις αυτοκινήτων. Γι’ αυτό και είναι η απόλυτη επιλογή, εάν θέλεις να αναβαθμίσεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις, κάνοντάς τες τέρμα άνετες και ασφαλείς!

image005.jpg

#3 Αναβάθμισε το επαγγελματικό σου status

Η δουλειά αποτελεί για όλους μας ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό «κομμάτι» της ζωής μας. Αν θεωρείς λοιπόν, πως έχεις φτάσει πλέον σε ένα τέλμα και ότι το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι δεν έχει να σου προσφέρει επιπλέον κίνητρα για να συνεχίσεις, ίσως ήρθε η ώρα να το αναβαθμίσεις!

Σκέψου λοιπόν, τις προκλήσεις που θέλεις να αντιμετωπίσεις, τους επαγγελματικούς στόχους που σκοπεύεις να επιτύχεις και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τα κατακτήσεις. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά όλα όσα χρειάζεσαι μέσα σε μία καθημερινότητα που πολλές φορές «τρέχει» πιο γρήγορα από εσένα, να είναι μία νέα θέση εργασίας ή ακόμα και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων σου για να «ξεκλειδώσεις» ένα καινούργιο επαγγελματικό «μονοπάτι».

image007.jpg

#4 Επικεντρώσου στην skincare routine σου

Αλήθεια, γνώριζες πως μία σωστή skincare ρουτίνα, είναι ικανή να σου χαρίσει την πολυπόθητη αψεγάδιαστη, και πρωτίστως, υγιή επιδερμίδα που βλέπεις στα εξώφυλλα περιοδικών ομορφιάς ή στα αγαπημένα σου influencer’s accounts;

Κι όμως, αρκεί να εντάξεις το φετινό φθινόπωρο στην καθημερινότητά σου τα staples της ομορφιάς, που δεν είναι άλλα από τα beauty products που φροντίζουν για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την επανόρθωση και την προστασία της επιδερμίδας σου. Μάλιστα, εάν ήδη ξέρεις ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσεις και πότε, ετοιμάσου να δεις θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα σου.

image009.jpg

#5 Κάνε level up στη διακόσμηση του σπίτι σου

Η αλήθεια είναι πως το σπίτι σου είναι το «καταφύγιό» σου, το comfort zone σου και το place to be που σου επιτρέπει να αφήσεις μακριά τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας! Για εσένα λοιπόν, που αναζητάς τρόπους να ανανεωθείς, σίγουρα μία λύση που δεν πρέπει να λείπει από το planner σου το φετινό φθινόπωρο, είναι να φέρεις την ευεξία στον προσωπικό σου χώρο.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Επιλέγοντας deco items που θα δημιουργήσουν την πιο cozy «γωνιά» ευεξίας: Από ένα πήλινο βάζο, ένα αρωματικό diffuser ή ένα καινούργιο χαλί, μέχρι τα αξεσουάρ που υπόσχονται να δημιουργήσουν τον πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό ή τα αγαπημένα σου φυτά εσωτερικού χώρου.

image011.jpg

Πίστεψέ μας, εάν αισθάνεσαι ήδη κουρασμένη από την επιστροφή στην καθημερινότητα, τις απανωτές υποχρεώσεις, τα meetings, τις υπερωρίες και τις ατελείωτες μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης, το φετινό φθινόπωρο, αρκεί να βάλεις στη ζωή σου πέντε autumn resolutions που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου. Εμείς ξεκινήσαμε με LeasePlan, εσύ ποιο daily occasion θέλεις να αναβαθμίσεις φέτος το φθινόπωρο;