Νέο HUAWEI WATCH GT 5: Ήρθε η… ώρα για upgrade στο look και την παρακολούθηση της υγείας σου

Πατούλια Κατερίνα
Νέο HUAWEI WATCH GT 5: Ήρθε η… ώρα για upgrade στο look και την παρακολούθηση της υγείας σου

Δεν ξέρουμε αν είχες ποτέ απορία για το πώς είναι να είσαι στο διάστημα ή να είσαι σε ένα διαστημόπλοιο, ή κάτι τέτοιο, αλλά με το νέο smartwatch της Huawei θα σου λυθούν ακόμα και απορίες που δεν είχες.

Σκέψου ότι περπατάς στον δρόμο και σε σταματάνε για να σε ρωτήσουν ποιο είναι εκείνο το item που καταφέρνει να συνδυάσει το στυλ με τη λειτουργικότητα. Τι απάντηση θα έδινες; Για κάποιον λόγο, θα φανταζόμασταν ότι μάλλον θα έλεγες το smartwatch -και θα συμφωνούσαμε απόλυτα μαζί σου.

Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα wearable, το οποίο δεν ρυθμίζει απλά το athleisure style σου, αλλά σε βοηθάει να παρακολουθείς και διάφορους δείκτες της υγείας και της σωματικής ευεξίας σου όπως τους παλμούς της καρδιάς, την ποιότητα του ύπνου και τις θερμίδες που καις κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε αθλείσαι είτε όχι.

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά τι θα έλεγες για ένα smartwatch που τολμάει να πάει ένα βήμα παραπέρα γενικά το δικό σου στυλ (και όχι μόνο το athleisure), αλλά και του συντρόφου/αδερφού/κολλητού σου, ενώ σου επιτρέπει να ελέγχεις ακόμα καλύτερα την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση; Ακούμε ένα «ναι», οπότε θα σου πούμε γιατί η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ακούει στο όνομα HUAWEI WATCH GT 5 Pro.

image003.jpg

Διαστημικό fashion sense και λειτουργικότητα

Δεν ξέρουμε αν είχες ποτέ απορία για το πώς είναι να είσαι στο διάστημα ή να είσαι σε ένα διαστημόπλοιο, ή κάτι τέτοιο, αλλά με το νέο smartwatch της Huawei θα σου λυθούν ακόμα και απορίες που δεν είχες.

Τo HUAWEI WATCH GT 5 Pro, βλέπεις, είναι κατασκευασμένo από κράμα τιτανίου και νανοκρυσταλλικό κεραμικό που το συναντάς στην αεροδιαστημική. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, ό,τι και αν κάνεις κάθε μέρα. Αν προσθέσεις και ότι μιλάμε για ένα μοντέρνο και κομψό smartwatch, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα το βγάζεις από τον καρπό σου, είτε πας στο γυμναστήριο είτε σε επαγγελματικό meeting ή για χαλαρό ποτό με τις κολλητές.

Μιλώντας για αντοχή, και η μπαταρία του διαρκεί πολλές μέρες. Συγκεκριμένα, το HUAWEI WATCH GT 5 Pro (42mm) κρατάει έως και 7 μέρες, ενώ η version των 46mm έχει μπαταρία που αντέχει έως και 14 ημέρες χρήσης.

TruSense για καλύτερη εικόνα της υγείας και φυσικής κατάστασης, όχι μόνο fashion sense

Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε για το πιο πρακτικό κομμάτι του HUAWEI WATCH GT 5 Pro, αυτό που αφορά στο πώς θα παρακολουθείς καλύτερα την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Με το σύστημα HUAWEI TruSense, το smartwatch μπορεί να διαβάζει με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια τις μετρήσεις του καρδιακού ρυθμού, του οξυγόνου του αίματος και του αναπνευστικού ρυθμού, με αποτέλεσμα να παρέχει πιο ολοκληρωμένους δείκτες παρακολούθησης. Άλλο ένα συν είναι ότι, πατώντας απλά ένα κουμπί, μπορείς να λάβεις ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) μόλις σε 30 δευτερόλεπτα. Μισό λεπτό, δηλαδή, το λες και κάπως εντυπωσιακό.

image005.jpg

Ακόμα περισσότερες λειτουργίες για κάθε sports addict

Είσαι fan της yoga και ο φίλος σου παίρνει τα… βουνά τρέχοντας; Ή το ανάποδο; Όπως και να έχει, με το HUAWEI Sunflower Positioning System του smartwatch μπορείς και εσύ και αυτός να βελτιώσετε την απόδοσή σας στα αθλήματα και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Αν θέλετε καλύτερη στάση σώματος αλλά και να αποφύγετε τους τραυματισμούς, η λειτουργία Running Form Analysis του HUAWEI WATCH GT 5 Pro είναι αυτή που θα σας λύσει τα χέρια (και, εχμ, τα πόδια). Και επειδή κάτι είπαμε για βουνά, το smartwatch της Xiaomi έχει και μια λειτουργία επαγγελματικού τρεξίματος μονοπατιού για cross-country δρομείς.

Αν, πάλι, λατρεύετε το γκολφ, το HUAWEI WATCH GT 5 Pro έχει νέες δυνατότητες όπως τις τρισδιάστατες προβολές των Χαρτών Γήπεδων προσθέτοντας 15.000+ παγκόσμιους χάρτες, ενώ αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ διαθέτει ανιχνευτή βάθους και αντοχή στο νερό για να μπορείτε να κάνετε ελεύθερη κατάδυση σε βάθος έως και 40 μέτρα.

image007.jpg

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι τα νέα HUAWEI WATCH GT5 και HUAWEI WATCH GT5 Pro είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i. Οι προσφορές ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όλα τα wearables, δε, της HUAWEI είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές, κάνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της υγείας και τις αθλητικές λειτουργίες προσβάσιμες σε περισσότερους χρήστες. Επίσης, με τα νέα smartwatch της HUAWEI δικαιούστε δωρεάν 3μηνη συνδρομή στο HUAWEI Health+, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών πλεονεκτημάτων, όπως προπονήσεις από επίπεδα για αρχάριους έως προχωρημένους, πρόγραμμα Stay Fit και ασκήσεις αναπνοής.

Είσαι έτοιμη να γίνεις εσύ -ή το αγαπημένο σου πρόσωπο- style και fitness pro;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.