Ζάχαρη με άρωμα βανίλια
ΚΡΙΣΤΗ ΑΝΔΡΟΝΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ
Φτιάξτε μόνοι σας μία αρωματική ζάχαρη διαφορετική από τις άλλες.
Εάν βαρεθήκατε την κλασική λευκή ζάχαρη και η μαύρη είναι πολύ σκούρα για τις προτιμήσεις σας, υπάρχει μία εναλλακτική λύση που θα δώσει μία διαφορετική γεύση στον καφέ σας.
Βάλτε σε ένα βάζο που κλείνει αεροστεγώς λευκή ζάχαρη και προσθέστε δύο μπαστουνάκια βανίλιας που θα βρείτε στο super- market. Ανακινείστε καλά και αφήστε το βάζο κλειστό για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.
Η πιο γκουρμέ ζάχαρη είναι έτοιμη και μάλιστα από τα χεράκια σας.
Απολαύστε την και γλυκάνετε τους φίλους σας με μία απλή σπιτική συνταγή που φτιάξατε ολομόναχοι!
Related
Bloggers
01
10